Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejdéle jsem neměla sex asi měsíc a půl.
Mohly za to partnerské problémy a oba jsme se shodli, že je lepší teď na chvíli s intimnostmi polevit. Vzhledem k tomu, že jsem během této pauzy řešila jiné problémy jsem se pochopitelně cítila pod psa, ale sex mi nechyběl. Teď už je vše v pořádku, ale i tak nemáme sex nějak extra často. Po té pauze se nám nějak vytratilo takové to časté králičí dupání.
Máme to teď jednou za týden nebo nejhůř za 14 dní a během týdne třeba i nějakou tu ruční práci. ![]()
Paradoxně od 15 let jsem nejdéle abstinovala až teď v manželství a to kvůli rizikovému těhotenství celkem tedy přes 8 měsíců ![]()
Také nejsem na sex vztahy, tak proto doplňuji. Raději počkat…
Nejdýl asi 14 dní, že manžel chtěl, abych trpěla. Trest. Pro mě je i týden jako věčnost. Měsíce bych to nevydržela ![]()
Skoro rok
nejdříve vysoce rizikové těhotenství a pak průšvih při porodu a dalsi nuceny pust. Člověk vydrží nečekaně mnoho ![]()
Vždycky skoro celé těhotenství, jinak to nešlo a než riskovat
U dcery to bylo celkově nejrizikovější a to na sex jsem nemyslela vůbec, to spíš jakákoliv cesta na wc byl stres jestli je ještě vše ok. ležela jsme od 8-22tt a i pak max krátká procházka a zase odpočívat
Ale zase jsem nikdy nedodrželi šestinedělí ![]()
9mesicu po rozchodu..nechtela jsem si nikoho pustit k telu
no a ted to doufam netrumfnu, zatim 3mesice ale je to kvuli komplikacim v tehotenstvi…aspon vim, ze se to da vydrzet ![]()
9mesicu…pred porodem a půl roku po porodu…prez to siti atd to proste neslo…uz jsem byla zoufalá a muselo se znova a pomalu. Hruza
Otázka je jasná. Jak jste se při tom cítili? Zvládali jste to? Jak?
U mně je to teď rok a čtvrt - je to dlouho? A musím se přiznat, že nic příjemného. Žel na sex mimo vztah moc nejsem. Nabídky by byly, já je však neumím následně citově vybalancovat, tak se do nich raději nepouštím…