Jak nejdéle jste neměli sex?

Anonymní
14.6.18 00:17

Jak nejdéle jste neměli sex?

Otázka je jasná. Jak jste se při tom cítili? Zvládali jste to? Jak?
U mně je to teď rok a čtvrt - je to dlouho? A musím se přiznat, že nic příjemného. Žel na sex mimo vztah moc nejsem. Nabídky by byly, já je však neumím následně citově vybalancovat, tak se do nich raději nepouštím… :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.6.18 00:28

Nejdéle jsem neměla sex asi měsíc a půl. :mrgreen: Mohly za to partnerské problémy a oba jsme se shodli, že je lepší teď na chvíli s intimnostmi polevit. Vzhledem k tomu, že jsem během této pauzy řešila jiné problémy jsem se pochopitelně cítila pod psa, ale sex mi nechyběl. Teď už je vše v pořádku, ale i tak nemáme sex nějak extra často. Po té pauze se nám nějak vytratilo takové to časté králičí dupání. :lol: Máme to teď jednou za týden nebo nejhůř za 14 dní a během týdne třeba i nějakou tu ruční práci. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2896
14.6.18 00:29

Paradoxně od 15 let jsem nejdéle abstinovala až teď v manželství a to kvůli rizikovému těhotenství celkem tedy přes 8 měsíců :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.18 00:58

Mnoho let bez sexu, že to raději nepsat :).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.18 01:00

Také nejsem na sex vztahy, tak proto doplňuji. Raději počkat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.18 01:12

Skoro rok, a leze mi to na mozek :oops:

• Citovat
  • Upravit
5425
14.6.18 06:02

Nejdýl asi 14 dní, že manžel chtěl, abych trpěla. Trest. Pro mě je i týden jako věčnost. Měsíce bych to nevydržela :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
14.6.18 06:21

5 týdnů - po porodu. Už se to nedalo vydržet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
14.6.18 06:22

Šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.18 06:46

Teď momentálně 1,5 roku.
Vůbec mi to nechybí.

• Citovat
  • Upravit
21311
14.6.18 06:53

Skoro rok :zed: nejdříve vysoce rizikové těhotenství a pak průšvih při porodu a dalsi nuceny pust. Člověk vydrží nečekaně mnoho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.18 07:03

Půl roku a sama jsem překvapená, že jsem to vydržela.

• Citovat
  • Upravit
59408
14.6.18 07:14

Vždycky skoro celé těhotenství, jinak to nešlo a než riskovat :? U dcery to bylo celkově nejrizikovější a to na sex jsem nemyslela vůbec, to spíš jakákoliv cesta na wc byl stres jestli je ještě vše ok. ležela jsme od 8-22tt a i pak max krátká procházka a zase odpočívat ;) Ale zase jsem nikdy nedodrželi šestinedělí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
14.6.18 07:16

9mesicu po rozchodu..nechtela jsem si nikoho pustit k telu ;) no a ted to doufam netrumfnu, zatim 3mesice ale je to kvuli komplikacim v tehotenstvi…aspon vim, ze se to da vydrzet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
14.6.18 07:41

9mesicu…pred porodem a půl roku po porodu…prez to siti atd to proste neslo…uz jsem byla zoufalá a muselo se znova a pomalu. Hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí