Může se do manželství ještě vrátit láska?

Anonymní
13.6.18 22:07

Může se do manželství ještě vrátit láska?

Ahoj,

s mužem jsme spolu 12 let, máme dvě malé děti.
Strašně dlouhou dobu necítím od manžela a ani od sebe žádnou lásku. Je pravda, že manžel na to nikdy moc nebyl, kytku mi nedonesl snad ani k narozeninam, natož jen tak. Upozorňuji, že v tom není nikdo třetí, jsme spolu s mužem téměř porad spolu, i spolu pracujeme.

Hrozně mě to mrzí, tak moc bych si přála cítit, že mě zase někdo miluje, jako na začátku vztahu :( sex posledního půl roku ani nemáme, protože ja proste nemůžu, mě to přijde jako bych měla spát se svým bratrem, docela mi to i hnusí :,(

Pusu mi dal snad jenom párkrát. Opusinkuje děti, ale mě vynechá… proste jako sourozenci…

Mate někdo zkušenost, že se vám do vztahu láska vrátila nebo to tak už zůstalo navždy?

Rozvádět se v žádném případě nechci, rodinu rozbijet nebudu kvůli takové,,maličkosti” :?

Jak já chci zase cítit nějakou lásku, hrozně mi to chybí :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3224
13.6.18 22:11

Obavam se že si budeš muset najit milence :-) ta jiskra se asi nevrátí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
13.6.18 22:13

Myslím, že nevrátí, ale můžete spolu celkem slušně a v pohodě koexistovat i bez toho. :D
Na nějaké vášeň a jiskření atd. to bude chtít už asi jedině někoho nového…

• Citovat
  • Upravit
14541
13.6.18 22:13

A mluvili jste o tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
13.6.18 22:14

Nemyslím si, že je to maličkost, ale určitě se na tom dá pracovat. Jen mě zaráží, že úplně pokaždé v diskuzích s tímto tématem je uvedeno, že na to " manžel nikdy moc nebyl". Bohužel tohle varování jsi přehlídla už na začátku a teď, po letech, ti to najednou chybí. Věřím, že manžel je hodný člověk a možná ani netuší, co ti chybí. Musíš mu to říct. Pokud mu na tobě záleží, věřím, že se to časem naučí, i když spontánní projevy lásky to asi nebudou. Holt sis vybrala muže pro jiné kvality, než jsou projevy citů, ale cítit se milovaný, to v životě maličkost tedy není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

No pokud chceš do vztahu zpátky lásku, musíš jí nejdřív dát ty, pak by se ti snad mohla vrátit. Chybí vám ve vztahu intimita, bez té to nejde. Musíš jí tam cíleně vrátit. Takže chceš pusu, jdeš, obejmeš, dáš mu pusu a přitiskneš se, uděláš to 100×, on po 101. zareaguje a oplatí ti to, jste spolu stále, takže jdeš okolo a pohladíš, jdeš okolo, obejmeš, jdeš okolo, dáš pusu a pokračuješ dokola a dokola. Časem by mohl zareagovat a začít to vracet a později snad udělá totéž, že půjde kolem a pohladí tě. Jinou cestu já nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179

A ZEPTALA ses ho, jak to cití on? Na vztahu je potřeba pracovat, a na dlouhodobém zvlášt. Začla bych možn tím, jak by sis přála trávit s ním volný čas? Jaké aktivity ti chybí? Protože společné sdílení příjemných zážitků je hodně důležité.
A jak vnímáš vaši společnou práci? není to spíš na škodu, nelezte si na nervy? Podle mého to vztahu neprospívá, snáz si zevšedníte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
13.6.18 22:16
@Fikta píše:
A mluvili jste o tom?

Ja jen tak občas v narazkach, protože není čas. Ale on to bere, že je to v pohodě. Ze mu nic nechybi, všechno má zajištěné, tam dole si to udělá taky sám… :? V jeho rodině žádná láska mamky a tatky neexistovala, takže to ani doma neviděl u svých rodičů. Ja to tak ale nechci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
13.6.18 22:16
@Anonymní píše:
Ahoj,

s mužem jsme spolu 12 let, máme dvě malé děti.
Strašně dlouhou dobu necítím od manžela a ani od sebe žádnou lásku. Je pravda, že manžel na to nikdy moc nebyl, kytku mi nedonesl snad ani k narozeninam, natož jen tak. Upozorňuji, že v tom není nikdo třetí, jsme spolu s mužem téměř porad spolu, i spolu pracujeme.

Hrozně mě to mrzí, tak moc bych si přála cítit, že mě zase někdo miluje, jako na začátku vztahu :( sex posledního půl roku ani nemáme, protože ja proste nemůžu, mě to přijde jako bych měla spát se svým bratrem, docela mi to i hnusí :,(

Pusu mi dal snad jenom párkrát. Opusinkuje děti, ale mě vynechá… proste jako sourozenci…

Mate někdo zkušenost, že se vám do vztahu láska vrátila nebo to tak už zůstalo navždy?

Rozvádět se v žádném případě nechci, rodinu rozbijet nebudu kvůli takové,,maličkosti” :?

Jak já chci zase cítit nějakou lásku, hrozně mi to chybí :,(

No a ty dáváš svému muži najevo lásku? Dáváš mu drobnosti, dárky jen tak, chválíš ho, polichotíš mu? Ono prostě není nic samo od sebe, na vztahu se musí pracovat…tedy musí se snažit oba. Když s tím začneš, třeba mu to dojde, když se budeš tvářit ublíženě, nezmůžeš nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
13.6.18 22:17

Tak co se tyka lasky, mozne je takrka vsechno. Podle mne mas jedinou moznost, jak pise @terinka4444 zacnes ji davat ty a po case by se ti to mohlo zacit vracet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.18 22:19

Právě na tom s manželem pracujeme. Jsme spolu 18 let. Já jsem teda měla úlet bokem, ale on o tom neví. Jen jsem pochopila, že ten pravý je pro mně opravdu manžel, a že bych tu romantiku chtěla od něho. Řekla jsem mu to, že mi v našem vztahu něco chybí. Byla jsem i u psycholožky. Musí se snažit oba dva, ale nám to jde. Psycholožka mi poradila začít si dávat malé drobnosti, pozornosti. Popřemýšlet co má druhý rád. Zajít do romantického podniku, posedět u svíček. Nám se líbilo v čajovně. Já jsem našla na polštáři parfém. Ale musí se o tom začít mluvit, a museli jsme chtít oba dva. A jsme na začátku, tak uvidím jak dlouho nám to půjde. Ale ty city se daří aspoň trochu probudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
13.6.18 22:20

@pe-terka ano, on to bere, že je vše v pořádku… má zajištěnou rodinu, má dům, práci, peníze… je svým způsobem spokojený… stačilo by jen spolu večer sedět, být si blízcí.. ale on sedí do včera na PC a pracuje… jde to těžko. Společnou práci měnit nebudeme, podnikáme společně a toto rozbijet nebudu, když si vezmu co nás to už stalo času a peněz, aby jsme vybudovali, to co teď máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
13.6.18 22:21
@terinka4444 píše:
No pokud chceš do vztahu zpátky lásku, musíš jí nejdřív dát ty, pak by se ti snad mohla vrátit. Chybí vám ve vztahu intimita, bez té to nejde. Musíš jí tam cíleně vrátit. Takže chceš pusu, jdeš, obejmeš, dáš mu pusu a přitiskneš se, uděláš to 100×, on po 101. zareaguje a oplatí ti to, jste spolu stále, takže jdeš okolo a pohladíš, jdeš okolo, obejmeš, jdeš okolo, dáš pusu a pokračuješ dokola a dokola. Časem by mohl zareagovat a začít to vracet a později snad udělá totéž, že půjde kolem a pohladí tě. Jinou cestu já nevidím

otázka je, má - li zakladatelka potřebu intimity se svým mužem (nenaplněnou), nebo ji nemá a mrzí ji to :think: To jsem z toho nepochopila, jestli ji její muž stále přitahuje. Pokud by z její strany ta touha byla, je to letmé otukávání příjemnější. Ale jak to udělat, pokud ho vnímá jako kámoše (bráchu), to nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
13.6.18 22:22
@kaja555 píše:
@pe-terka ano, on to bere, že je vše v pořádku… má zajištěnou rodinu, má dům, práci, peníze… je svým způsobem spokojený… stačilo by jen spolu večer sedět, být si blízcí.. ale on sedí do včera na PC a pracuje… jde to těžko. Společnou práci měnit nebudeme, podnikáme společně a toto rozbijet nebudu, když si vezmu co nás to už stalo času a peněz, aby jsme vybudovali, to co teď máme.

a máš potřebu se k němu tulit, dotýkat se ho, mít intimní kontakt? Nebo se to vytratilo a ty nevíš, jak ji obnovit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.6.18 22:25
@kaja555 píše:
Ja jen tak občas v narazkach, protože není čas. Ale on to bere, že je to v pohodě. Ze mu nic nechybi, všechno má zajištěné, tam dole si to udělá taky sám… :? V jeho rodině žádná láska mamky a tatky neexistovala, takže to ani doma neviděl u svých rodičů. Ja to tak ale nechci :(

musíš začít ty, on to nebude opětovat, protože to tak má, ale postupem času by mohl. Úplně si to moc neumím představit, neznám ho, ale když přijdeš, obejmeš ho a přitiskneš se k němu, co udělá? Zůstane stát s rukama svěšenýma nebo co udělá? Buď tě taky obejme, pak dobrý, máš cos chtěla, jen s tím, že jsi prostě začala. Nebo se zeptá vykuleně co je? Tak řekneš nic, jenjsem tě chtěla trochu obejmout, taky mě prosím na chvilku obejmi. Na to by měl zareagovat tak, že byť zdrženlivě obejme, já bych mu dala pusu a pokračovala si dál ve svém. Olíbává děti? Přijde, nastavím a řeknu miláčku, ještě olíbej i mě, já taky chci. Je to běh na dlouhou trať, ale tohle je jediné, co by ti mohlo pomoct, on ledový panák snad časem roztaje. A mezitím ho zahrnuj ty, i když on to nebude vracet, a říkej si, normálně regulérně, zlato, obejmi mě na chvilinku a tak. Když se zeptá proč? Tak se neuraž, ale řekni protože chci a potřebuju, aby mě můj muž na chvilku objal. Prostě máš doma ledovýho čumáka, musíš na něj takhle a vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí