Kytice do práce, je to vhodné?

607
15.6.18 12:57

Kytice do práce, vhodné?

Jak byste vy vnímaly a jak váš partner, kdyby vám do práce k narozeninám nechal kamarád poslat velkou kytici růží (ne rudých :) ). Je to přes čáru, nebo ok dárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35763
15.6.18 13:01

Tak záleží co je to za kamaráda :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.6.18 13:02

Bílý nevadí, rudé ano? Jednou mi poslal kytku někdo neznámý, manžel mi koupil větší :oops: :mrgreen: občas je jak malé dítě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
15.6.18 13:07

Já bych měla radost, manžel by asi (vůbec) nadšený nebyl :lol: Ale to záleží…mamce kupuje v práci její šéf kytky pořád, on je na ně šíleně ujetý (na ty kytky) :lol: Kupuje je všem. I mě, když jsem tam měla brigádu. A tátovi je to šumák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
15.6.18 13:09

pokud by to byl kamarád, o kterém je známo, že podobně okázalá gesta jsou u něj naprosto normální, tak by mě to potěšilo a jela bych dál.
Pokud to u něj na denním pořádku není, tak bych větřila, co se děje. A vůbec bych se nedivila, kdyby to partnerovi nebylo pod fousy, protože, za mě, poslat někomu do práce pugét růží, není úplně nevinné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.6.18 13:23

Za mě, úplně v pohodě :mrgreen: .

• Citovat
  • Upravit
3739
15.6.18 13:24

Můj chlap by řekl, ať mi raděj pošle řízky .-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
15.6.18 13:33

NO asi tak, že kytice by zůstala v práci na mém pracovním stole a manžel nebo přítel by se to vůbec nedozvěděl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
15.6.18 13:35

No, je to divné. Asi bych si ji nechala v práci. Domů bych ji nenesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
15.6.18 13:40
@kontramatka píše:
Můj chlap by řekl, ať mi raděj pošle řízky .-D
:lol: :lol: :lol: :lol: to by si asi rozumel s tim mym :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
15.6.18 13:42

@Katydr Mně jeden kolega donesl kytici a bonboniéru až domů :mrgreen: zjistil si u HR adresu a prostě přijel. Partner docela koukal, a já taky, ale jinak jsme se tomu smáli :D asi to není úplně běžné :D

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
15.6.18 13:51

tak jestli chceš svému kamarádovy přebrat holku a to ještě takovýmihle okázalými gesty, tak to není OK.

Jinak z friend zony se dostaneš tak, že si najdeš někoho jiného. Ne kyticemi růží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
15.6.18 13:57

@Lalelale No s GDPR už by se to nestalo ;)

Já bych asi přemýšlela, co ta kytka znamená. Pokud má důvod akceptovatelný pro manžela (např. jsi mu s něčím pomohla, poradila, mohl se Ti vyplakat na rameni atd.), tak bych to neřešila.

Pokud takový důvod nemá, nechala bych ji v práci. A asi bych si s chlapcem promluvila, co to má znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
15.6.18 14:06

Můj chla by se asi zblaznil. Ale mě by to lichotilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
15.6.18 14:12

Uřezaný rozmnožovací orgány rostlin jako dekoraci moc nemusím, takže by nejspíš byl škodolibě mrtvej smíchy. Když už, tak beru ty, které se dají sežrat. Například kytici artyčoků, nerozkvetlý květák a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí