Lactobacily pro měsíční mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
89
6.8.10 08:57

Lactobacily pro měsíční mimi

Dobrý den maminky,
chtěla bych se optat zda máte některá zkušenost s lactobacily pro miminko. Hned po narození musel náš malej brát antibiotika a tak mi dr. říkala něco o těch tactobacilech. Našla jsem na netu že se dají podávat od ukončeného 1.měsíce do mlíčka. Používala jste je některá a které jsou nejlepší.
Díky
 Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22
6.8.10 09:07

Štefko, existují speciální dětské Lactobacily, nám ale v lékarně poradili pro „dospěláky“ od Kanadského výrobce - Institut Rosell. Dospělí berou 3 - 4 denně a mě říkala, že jí mám dávat půlku. Tak jsem to vždycky vysypala na lžičku a zalila MM a dala jí to do pusinky, neměla s tím problém, jen do toho nesmí fouknout, ono se to na té lžičce nerozpustí :-). Nebojte se, že se jí to nalepí na pusinku - dejte jí napít, resp. nakojte jí a ona to pěkně spořádá. My je bereme pořád - občas s přestávkami

Příspěvek upraven 06.08.10 v 09:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
6.8.10 09:08

Ještě jsem chtěla napsat, že je to taková bílá krabička s červeným pruhem. Dělají ještě bez laktózy pro alergiky. Žádná reklama na to není, ale lékarnice říkala, že téhle firmě by rozhodně věřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
6.8.10 09:14

Firma Swiss dělá Lactobacílky přímo pro děti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
6.8.10 09:14

a od kolika měsíců to dáváte malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
6.8.10 09:16

my dávali toto:
http://www.lekarna.cz/…baby-cps-30/
ovšem pozor, musíš říct, ty sypací, protože manželovi někde v lékárně vecpali cucací pastilky a to je asi až od třech let!
nebo Hylak
http://www.lekarna.cz/…00ml-roztok/
ale ten my osobně měli pro sebe, ale píšou tam, že je i pro děti vč. kojenců, takže bych se poradila v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
6.8.10 09:28

Tak my dáváme taky lactobacílky baby
máme problémy s prdíkama tak nám to bylo doporučeno ale efekt nulovej
Teď jdem do probiotických kapek, sou sice dražší ale už sou to poslední co nám zbývá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9441
6.8.10 09:36

My dáváme laktobacílky pro děti od Swiss, 1 denně … a rozhodně pomáhají … předtím se prcek trápil s prdíkama i kakáním - teď je to úplně v pohodě :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.8.10 10:04

já dávám malému taky, máme rok a půl, ale občas mám průjem - rostou mu zuby a něco s ní a hodně to pomáhá.. Na druhý den je všed ok.
Když malý byl miminko, tak taky bral, prý u antibiotik by se to mělo.
Nyní máme nějaké junior v modré krabičce, sice je to od 10 měsíce, ale v lékarně mi říkaly , že je to is příchutí, Takže máme vanilku a když to vysypu, tak opravdu je ten čaj chutný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.8.10 10:13

My dáváme taky lactobacílky od Swissu, pomohly nám na 100%. Probiotické kapičky naopak vůbec :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
6.8.10 10:16

štefko, my dáváme Lacidofil, je to jako jedno z mála registrované léčivo a né jen doplněk stravy. Nejsem si na 100% jistá, jestli je pro tak malé děti, to bych si raději ověřila u lékaře.

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
6.8.10 11:02

Tak já dávala probiotické kapky Bio Gaia a ohromná spokojenost :palec: . Mohou se už dávat od jednoho měsíce a skvěle fungujou na prdíky. obsahují Lacotbacilus L.reuteri. Jsou sice dražší - tady v čechách cca 600,– ale dají se sehnat na netu cca za 300 - 350,– většinou je to dovoz z Polska nebo Slovenska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí