Lactofeel - máte někdo zkušenost?

6926
30.10.12 21:16

Lactofeel - máte někdo zkušenost?

Ahoj, nemáte některá zkušenost s Lactofeelem?
Jsem ve druhém trimestru, kvasinky mě trápí od začátku, dr doporučila Lactofeel. Beru ho tři dny, ale nevidím zlepšení, ba naopak! :roll: Při jiných přípravcích (mastičkách, globulích…) se úleva dostavila prakticky ihned, teď ne. :think:
Nevíte, je potřeba prostě jen počkat, až se dobere všech 7 aplikátorů a pak to bude lepší? Nemáte někdo zkušenost?

Někdy se stává, že se při léčení příznaky nejdřív zhorší a pak pomalu zlepšují, jen nevím, jestli to platí i u tohoto přípravku.
Mykózu jsem neměla kdo ví jak velkou, teď s Lactofeelem je to teda horší. :?
Určitě to proberu i s dr, ale není nad vaše osobní zkušenosti… :think:

Moc díky za případné odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
klarkos
27.11.12 16:22

Ahoj, jde o to, že Lactofeel se používá spíše na bakteriální výtoky (ty zapáchavé), ale už ne tolik na kvasinkové infekce. K.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.14 14:27

Používali jste i na začátku těhotenství?

Chtěla jsem se zeptat, zda jste někdo používal v prvním trimestru, jakým způsobem a zda pomohl. Mám obtíže typu svědění, pálení.

• Citovat
  • Upravit
407
30.5.14 07:42
@Anonymní píše:
Chtěla jsem se zeptat, zda jste někdo používal v prvním trimestru, jakým způsobem a zda pomohl. Mám obtíže typu svědění, pálení.

Mně ho doporučil doktor na přelomu 1./2. trimestru po mykóze na obnovení. Asi za 14 dni se mi mykóza jakoby vracela, zavedla jsem 3× za sebou a v poho. Lactofeel je vhodný i v těhu (je to na něm přímo napsaný i mi to potvrdil doktor). Např. Femibion (což je něco podobného), je v těhu nevhodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
30.5.14 08:12

Já mám také od začátku doporučený Lactofeel, hodně trpím na mykoźy… takže v kludu můžeš použít, není to lék.. obnovuje to pouze přirozené prostředí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
30.5.14 13:51

Tak s timhle mam ted cerstve zkusenosti… Jsem v 10tt… Mela jsem bakterialni výtoky a od minulého týdne jsem ho užívala… 6 apolikátorů a vše zmizelo. Ovšem jen asi na dva dny.. pak to začalo opět znova. Paní doktorka mi doporučila jednou za dva dny opět aplikovat, pokud se nic nezlepsi… až do kontroly pristiho tydne :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
30.5.14 13:52

To je právě to, jakmile se vysadí, je to zpět.. Kdyby aspoň nebyl tak drahý :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
30.5.14 13:54

Uvidím jak budu pokračovat, na kontrolu jdu až 11.6.. Ale předtím mi paní doktorka říkala, že stěry jsou v pořádku, prostě mě teď tohle asi čeká.. A to jsem nikdy dřív problémy neměla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
30.5.14 13:59

Já taky ne, ale co jsem těhotná, tak od začátku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
30.5.14 14:09

Koukám, že to tak má většina… :-/ Snad se to zlepší. Držím palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
30.5.14 14:19

Vydržela jsem to 7m tak teď už to doklepu, ale otravné to je teda pořádně :-( nejhorší je, že když dostanu globule, zaberou na týden a pak je to stejně zpět :-( hold.. úděl některých těhotných :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.9.15 15:31

LactoFeel

Produkt obsahuje glykogen, ktery je v podstate cukr.

Kvasinky a jiné potvorz se cukrem živí.

Ráno po 1.použití se Vám neskutečně navýší svědění v pochvě a kolem konečníku kam Lactofeel v průběhu spánku vyteče, protože kvasinky a jiné potvory se tím :cert: cukrem živí.

Zbytek produktu, tj. nepoužívané tubulky, prodám někomu, kdo by chtěl výše uvedené svědění zažít.

Nedoporučuji.

Jde o udržování nemoci a nepohody pro finanční zisk.

:cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.15 20:03

kvasinky

Jen pro upřesnění, Lactofeel není na léčbu kvasinek ale na léčbu bakteriální vaginózy, kterou trpí 2/3 žen častěji než kvasinkovou infekcí. Takže pokud ti doporučil lékař Lactofeel, neměla jsi kvasinky ale dyskomfort či bakteriální vaginózu. A Lactofeel je originální produkt, který se vyrábí ve Švédksu a prodává se po celé Evropě déle jak 10let. A nikdy nebyly hlášené žádné nežádoucí účinky. Takže pokud jsi ho použila při špatné diagnóze, neznamé to, že produkt je špatný. Lactofeel je doporučován po více jak 10let a ženy jsou s ním naprosto spokojené, neboť funguje jak léčebně, tak preventivně. Canesten vyřeší pouze mykózy ale to je vše. Mykóza vzniká v pH 4,5-4,8 a to co je nad pH4,8 je dyskomfort nebo bakteriální vaginóza.
Mě osobně Lactofeel konečně po neúspěšných léčbách antibiotiky a Canestenem pomohl a nedám na něj dopustit. Úleva byla po první dávce, prostě Lactofeel používám pravidelně a již přes rok nemám žádné výtoky, což je zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.2.16 11:20

Lactofeel

Lactofeel mi byl doporučen po návštěvě poradny. Jsem ve 22tt. Lékařka mi sdělila, že mám zánět, tak jsem se divila, že mě nic nepálí, nesvědí..No, že prý to není kvasinková infekce, ale že mám výtok, tak jestli jsem ho prý nepozorovala. Nepřišlo mi na tom nic divného, jelikož výtok mám od té doby, co mám menstruaci, takže ne nepozorovala. Nicméně jsem Lactofeel zakoupila. Ještě jsem volala, že mám doma poslední dva sáčky rosalginu, jestli ho můžu dopoužívat a paní doktorka mi řekla, že ne, že rosalgin tohle neléčí. Doma jsem si četla dodatečně lékařskou zprávu, kde o zánětu ani zmínka, tak mi to přišlo divné, ale začala jsem s používáním. Po první aplikaci jsem byla nemile překvapena, pocit pálení. Další den jsem na aplikaci samozřejmě zapomněla(tak jak jinak, když nemáte pocit, že je něco špatně…), další den aplikace a zase pálení a to už jsem se pak probudila a podrážděná pokožka jakoby opruzená, tak jsem začala mazat sudocremem. Včera jsem už toho měla plné zuby a začala hledat. Ve výjimečných případech se to stává a vzniká nesnášenlivost na přípravek. Tak jsem to běžela smýt, namazala a bylo hned líp. Dnes jsem volala paní doktorce, jestli mám vůbec přijít na kontrolu a kam tahle situace došla a ta mi řekla, že kontrola není třeba, až zase poradna příští měsíc(což v případě zánětu při rizikovém těhotenství mi příjde fakt divné)a „aha, tak si v lékárně kupte Rosalgin, to by vám to podráždění mělo zklidnit“… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
1.2.16 19:18
@Ka.May píše:
Lactofeel mi byl doporučen po návštěvě poradny. Jsem ve 22tt. Lékařka mi sdělila, že mám zánět, tak jsem se divila, že mě nic nepálí, nesvědí..No, že prý to není kvasinková infekce, ale že mám výtok, tak jestli jsem ho prý nepozorovala. Nepřišlo mi na tom nic divného, jelikož výtok mám od té doby, co mám menstruaci, takže ne nepozorovala. Nicméně jsem Lactofeel zakoupila. Ještě jsem volala, že mám doma poslední dva sáčky rosalginu, jestli ho můžu dopoužívat a paní doktorka mi řekla, že ne, že rosalgin tohle neléčí. Doma jsem si četla dodatečně lékařskou zprávu, kde o zánětu ani zmínka, tak mi to přišlo divné, ale začala jsem s používáním. Po první aplikaci jsem byla nemile překvapena, pocit pálení. Další den jsem na aplikaci samozřejmě zapomněla(tak jak jinak, když nemáte pocit, že je něco špatně…), další den aplikace a zase pálení a to už jsem se pak probudila a podrážděná pokožka jakoby opruzená, tak jsem začala mazat sudocremem. Včera jsem už toho měla plné zuby a začala hledat. Ve výjimečných případech se to stává a vzniká nesnášenlivost na přípravek. Tak jsem to běžela smýt, namazala a bylo hned líp. Dnes jsem volala paní doktorce, jestli mám vůbec přijít na kontrolu a kam tahle situace došla a ta mi řekla, že kontrola není třeba, až zase poradna příští měsíc(což v případě zánětu při rizikovém těhotenství mi příjde fakt divné)a „aha, tak si v lékárně kupte Rosalgin, to by vám to podráždění mělo zklidnit“… :potlesk:

8o 8o 8o Asi bych možná přemýšlela o změně lékařky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí