Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, pití kávy se muze i v těhu i při kojení, Totiž káva je ovoce, respektive pecka z třešní kávovníku, ale POZOR!! Musíte pít kávu kvalitní 100% arabicu a ne ty sr. čky dostupné ze supermarketu či z obchdečku, či z nějaky levné kavarny, káva není ani Segafredo ani Illy ani Jihlavanka ani Nescafe, nic z podobný, TAKŽE JE LEŽ, ŽE SE KÁVA NESMÍ V TĚHU A PŘI KOJENÍ, TAKŽE HOLKY Sboihem a muzete se na mne vrhnout ![]()
Upraveno administrátorem 30.11. 22.05 - vulgarismy
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Díky za info. Ale mám dojem, bez ohledu na tuto informaci, že nedat si turka denně, tak těhu prostě nepřežiju ![]()
@Emilie píše:
Díky za info. Ale mám dojem, bez ohledu na tuto informaci, že nedat si turka denně, tak těhu prostě nepřežiju
ja jako myslím, když maminky se domnívájí že nemohou vůbec kávu
![]()
Jeden dva šálky kávy denně nic neudělají, pila jsem u obou děti tři denně, ale já teda nepiju kafe ale spíš svestkovou vodu
a děti jsou zdravé
![]()
Bez kafe bych druhé těhotenství nepřežila:-) Dcerku kafe nechávalo chladnou, vůbec jsem o ní nevěděla, pokud jsem ji chtěla probrat, tak jedině silnou kávou nebo nějakým velkým hlukem:-)
Bez kafe bych druhé těhotenství nepřežila:-) Dcerku kafe nechávalo chladnou, vůbec jsem o ní nevěděla, pokud jsem ji chtěla probrat, tak jedině silnou kávou nebo nějakým velkým hlukem:-)
Ale i ta nejkvalitnější káva obsahuje kofein, který teda zrovna moc suprovej pro mimča není(s mírou samo neublíží) ![]()
@Emilie píše:
Díky za info. Ale mám dojem, bez ohledu na tuto informaci, že nedat si turka denně, tak těhu prostě nepřežiju
Tak nějak…ale já zase Nescafé, mňam ![]()
@Emilie píše:
Tak nějak…ale já zase Nescafé, mňam ![]()
@Anonymní píše:
ja jako myslím, když maminky se domnívájí že nemohou vůbec kávu![]()
ono by se toho v těhotenství nemělo a ženský to stejně pijou a jedí. Všechno se musí brát s rezervou
![]()
Von vůbec sám ten proces oplození není moc zdravý. Je to vlastně incest. V některých případech. Sex s manželem je vlastně sex s příbuzným, ne?
![]()
Kokain je taky přírodní produkt a nedoporučuje se ani ten nejkvalitnější
nejde totiž o tu rostlinu ale látky v ní, že ![]()
Příspěvek upraven 30.10.12 v 17:07
@hofka píše:
Já taky myslím, že jde spíš o kofein než kvalitu kávy.
ano kofein tam, ale v nescafe a podobných sr. čkách jsou i karcinogeny
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat