Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
nepřisla ale x xx x diskuzí o tom zda se jedna kava muze či ne![]()
holky, je asi vidět, že jkste pravý kafe nepili![]()
se nehodlám zabít
![]()
Taky by mě zajímalo, kde vznikla ta hysterie, že káva způsobuje potraty a nedonošené děti atd. Existuje vůbec nějaký věrohodný výzkum??
Víte to někdo?
@ivana-domca píše:
se nehodlám zabít![]()
Přesně, já si jednou dala v Itálii pikolo a měla z toho skoro infarkt
Oči vytřeštěné ještě dva dny. ![]()
@Anonymní píše:
nepřisla ale x xx x diskuzí o tom zda se jedna kava muze či ne![]()
holky, je asi vidět, že jkste pravý kafe nepili![]()
Naštěstí máme tebe… Co taková káva ze střev cibetky, ta se může nebo ne, když to je vlastně jen takovej drahej odpad?
@Gabrielaaa píše:žejo
Pořád přemýšlím proč je zakladatelka anonymní?? je toto téma přílič citlivé nebo příliš soukromé?
@Lastkecka píše:
Přesně, já si jednou dala v Itálii pikolo a měla z toho skoro infarktOči vytřeštěné ještě dva dny.
@Kačus82 píše: žejozakladatelka si asi zaslouží odtajnění, abychom se všechny dozvěděly, kdože nám to přeje KVALITNÍ ZRNKOVOU KÁVU
![]()
![]()
Jak se to provede? Jdem do toho? ![]()
@Lastkecka píše:
Přesně, já si jednou dala v Itálii pikolo a měla z toho skoro infarktOči vytřeštěné ještě dva dny.
Příspěvek upraven 30.10.12 v 17:21
@Lastkecka píše:
fuj pikolo, preso to neeexistuje, a kava není tak silná jak si myslíte
sbohem!!
![]()
Bez kafe s mým tlakem bych těhotenství a i jiný normální den nepřežila. Doktorka mi to schválila. Melu si svůj Standard a vidíš i bez arabiky žiju ![]()
@j.a.n.i1 píše:
No, mě by spíš zajímalo, kde si přišla na ten nesmysl, že se káva v těhotenství nesmí
nápodobně. ![]()
a taky proč anonymně? ![]()
já se třeba k pití kávy při kojení hrdě hlásím, stejně jako ke konzumaci česneku, cibule, zelí, čerstvého pečiva, syrečků a já nevím čeho ještě. v těhotenství mi smrděla, ale kdyby ne, pila bych jí.
a pak, taky by mě zajímalo, kterou kávu teda anonymní doporučuje, když těch, které jsou srxx, jmenovala víc než dost..
![]()
@Seizdra píše:
Naštěstí máme tebe… Co taková káva ze střev cibetky, ta se může nebo ne, když to je vlastně jen takovej drahej odpad?
jo muze dkyž na to mas 8000Kč
@Kačus82 píše: žejozakladatelka si asi zaslouží odtajnění, abychom se všechny dozvěděly, kdože nám to přeje KVALITNÍ ZRNKOVOU KÁVU
![]()
![]()
Taky jsem zvědavaá na odtajnění. Tipuju Maryša001
@Lastkecka píše:
No to já si radši dám nescafe s mlíkem, než pít 100% arabicu, v té je tolik kofeinu, že nespím ještě dva dny.Pila jsem běžně dva šálky kavy s mlíčkem denně a nic se nestalo.
arabica obsahuje jednoho procenta a ty vaše račky i 4procenta stačí
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat