Pít kávu můžeme i v těhu i při kojení!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2185
30.10.12 18:02
@Gina108 píše:
No jasně, je to ekologický způsob přípravy, ovšem vhodný spíš pro pány - neušpiní se hrníček :pankac: :mrgreen:

To je právě vhodný pro dámy, že ho nemusejí mejt

• načítám...
tonj
30.10.12 18:02
@Kačus82 píše:
co takhle dovolená? :hug:
:palec:
  • Upravit
3370
30.10.12 18:03

Anonymní - když už chceš poučovat (o kávě), douč se psaní čárek a formulaci vět… :pankac:

• načítám...
29730
30.10.12 18:03

Cha, zase jedna anonymni hrdinka… co jen s tim… :think: :nevim: :mrgreen:

• načítám...
3370
30.10.12 18:04
@sterezie píše:
Promiň, ale nikdo tu o Tvoje poučování nestojí ;)
:palec: :potlesk:
  • načítám...
18223
30.10.12 18:04
@girlie sage píše:
to je vidět a okolí to ještě kolem tebe zvládá??

zřejmě ne, proto je tady :lol:

• načítám...
6945
30.10.12 18:05
@sterezie píše:
Promiň, ale nikdo tu o Tvoje poučování nestojí ;)

super mějte se tu hezky holky a mluvte si tu třeba i o nečem v zadní části a je mi to fuč nashle skončila jsem pá pá pá pá zakladatelka

• načítám...
23847
@Anonymní píše:
no ale kde zže no ale vpohodě

nemluvit řečí tveho kmene. :nevim: :nevim: :nevim: Co tím chtěl básník říct :?:
Ráda bych se poučila. :think:

• načítám...
3957

Tak co jsem kdysi viděla v pořadu o maminkách a miminkách na Barandově, tak tam mluvil přímo doktor a říkal, že 1 káva v těhu denně, ale nesmí být silná o kvalitě neříkal vůbec nic. A dřív se (dle zakladatelky) taky pily jen hnusy (dříve existoval pouze turek a pouze jedna značka), a taky ženské byly. Já si sem tam dám slabšího turka, ale rozhodně to není ta 100% arabica. A někdy si dám Velvet. Moje sestřenka (vystudovaná zdrav. sestra) taky v těhu pila obyčejného turka (samo slabšího) a má zdravou holčičku.

• načítám...
6256
30.10.12 18:06
@Nainuva píše:
zřejmě ne, proto je tady :lol:

no taky bych s ní na kafe asi nešla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
6945
@mekkinka píše:
Anonymní - když už chceš poučovat (o kávě), douč se psaní čárek a formulaci vět… :pankac:

já píšu v rychlosti, nemam čas se zabývat čárkami, pá?, užij si den.

• načítám...
tonj
@Anonymní píše:
super mějte se tu hezky holky a mluvte si tu třeba i o nečem v zadní části a je mi to fuč nashle skončila jsem pá pá pá pá zakladatelka

IQ tykve, ale docela jsem se pobavila.

• Upravit
sterezie
@Anonymní píše:
Technologie odstraňování kofeinu probíhá dvěma způsoby. Jedním se kofein odstraňuje pomocí organických rozpouštědel, zelené zrno se nejprve napaří, aby se rozevřelo a usnadnil se tak průnik rozpouštědla, ve kterém se zrna namáčí a tím nastává vyluhování kofeinu. tak a tady mnamku bezkofeinové akavičky fajnové káva ne

Myslím, že sis vzala moc k srdci tu FB kampaň na osvětu kávy v ČR, doporučuju jíz si zvedat ego někam jinam, pochybuju, že mámy na mateřský jsou ta správná cílová skupina, co bude kupovat drahou kávu.. 8) (Jo a taky mě zajímá, v čem pereš, co vaříš.. 8) )

• Upravit
3370
@Anonymní píše:
Technologie odstraňování kofeinu probíhá dvěma způsoby. Jedním se kofein odstraňuje pomocí organických rozpouštědel, zelené zrno se nejprve napaří, aby se rozevřelo a usnadnil se tak průnik rozpouštědla, ve kterém se zrna namáčí a tím nastává vyluhování kofeinu. tak a tady mnamku bezkofeinové akavičky fajnové káva ne

to jsi někde okopírovala? páč ty ve větách čárky nepíšeš… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
23847
30.10.12 18:07
@asha píše:
Cha, zase jedna anonymni hrdinka… co jen s tim… :think: :nevim: :mrgreen:

Hahá, že by si růžovka přečetla něco o přípravě kávy? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100