Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Seizdra píše:
Hele taky mě to napadloasi to je pro ni citlivý téma, ono přijít na něco co každej jinej ví je záběr na psychiku. A co kdyby ji každej obtěžoval ať vymyslí další objev?
@alenka84 píše:
Tak to mě taky hned praštilo do očíA ještě argumentovat tím, že nemá čas psát čárky ve větách…proboha
ten mě taky pobavil, evidentně nemá čas už od dob, co sem napsala poprvé ![]()
A zakladatelko, prosím, mě by ještě zajímalo jakže to je s tou robustou? ![]()
Příspěvek upraven 30.10.12 v 18:38
Milá Kristýno Tumpachová, na straně 3 této diskuze jsou pod sebou dva příspěvky, jeden od tumpach, ten je opravený na dva smajly a pod ním anonymní, to je smůla, že jsem si je přečetla, ještě než jsi to opravila a byly stejného znění ![]()
Neblázni, kdyby ses tady neoháněla sprosťárničkama, tak by to byla celkem normální, relativně nudná diskuze. Takhle jsi nám rozsvítila podvečer ![]()
Jen by mě zajímalo, odkud na to zakladatelka přišla. To s tou 100% arabicou. Protože já se sice o to zajímám jen letem světem (co mi přistane k uchu), ale o že pokud kávu v těhu jedině arabicu jsem ještě neslyšela.
P. S. co dnes není karcinogenní??
@Kačus82 píše:
Milá Kristýno Tumpachová, na straně 3 této diskuze jsou pod sebou dva příspěvky, jeden od tumpach, ten je opravený na dva smajly a pod ním anonymní, to je smůla, že jsem si je přečetla, ještě než jsi to opravila a byly stejného znění
Neblázni, kdyby ses tady neoháněla sprosťárničkama, tak by to byla celkem normální, relativně nudná diskuze. Takhle jsi nám rozsvítila podvečer
@Kačus82 píše:
Milá Kristýno Tumpachová, na straně 3 této diskuze jsou pod sebou dva příspěvky, jeden od tumpach, ten je opravený na dva smajly a pod ním anonymní, to je smůla, že jsem si je přečetla, ještě než jsi to opravila a byly stejného znění
Neblázni, kdyby ses tady neoháněla sprosťárničkama, tak by to byla celkem normální, relativně nudná diskuze. Takhle jsi nám rozsvítila podvečer
Máš bod za pozornost
ale stejně to přeci není ona, jen si „vyopůjčila“ profil ![]()
@Kačus82 píše:
Taky jsem přečetla jeden omylem neanonymní, než ho stačila smazat
Ale tak to víš, půjčila profil kamarádce, aby tady kamarádka mohla poučovat ženské na e-miminu o tom, že pijem špatné kafe
![]()
@sterezie píše:
Máš bod za pozornostale stejně to přeci není ona, jen si „vyopůjčila“ profil
No to je pravda. Hele nenahlásíme to přece jen radši adminum? Že se nebohe tumpach někdo naboural do profilu a teď z ní dělá blbce?
![]()
@Seizdra píše:
No to je pravda. Hele nenahlásíme to přece jen radši adminum? Že se nebohe tumpach někdo naboural do profilu a teď z ní dělá blbce?![]()
Škoda, že tumpach nemá v profilovce pštrosa, mohla by strčit hlavu do písku
Ale jinak nic ve zlým ![]()
@Seizdra píše:
No to je pravda. Hele nenahlásíme to přece jen radši adminum? Že se nebohe tumpach někdo naboural do profilu a teď z ní dělá blbce?![]()
Tak teď jsem si málem poprskala monitor kafem, na které jsem po téhle diskuzi dostala neodolatelnou chuť
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat