Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@sad 1 píše:
aha, to jsem zas někam vlezla![]()
![]()
no nic, už mizím, mám ráda Nescafé
![]()
![]()
to my tady asi skoro všichni
![]()
Co máte s tumpachem…toho vídám v disksuích často, nechce se mi to ztady všechno číst, ale chci mít přehled
![]()
@sad 1 píše:
Co máte s tumpachem…toho vídám v disksuích často, nechce se mi to ztady všechno číst, ale chci mít přehled![]()
![]()
Tak to ti poradím ať si to precteš ![]()
@sad 1 Asi má kamarádku, co jí leze na počítač a asi i houbičky a vůbec nic neví ![]()
@sad 1 píše:
Co máte s tumpachem…toho vídám v disksuích často, nechce se mi to ztady všechno číst, ale chci mít přehled![]()
![]()
no omylem se prokecla a odanonymnila jeden svůj příspěvek (co psala evidentně zakladatelka), pak ho smazala. A tvrdila, že z jejího profilu píše kamarádka, co je pravda nevíme ![]()
@mekkinka píše:
nevím, jestli narážela na finance… ale asi spíš na,,nevzdělanost,,?![]()
To nevim, mozna na oboji?
Ale to je jedno, nelibi se mi, jeji zpusob argumentovani. Takhle nikoho nemuze presvedcit, kdyz to napise tak rejpave ![]()
@sad 1 píše:
![]()
Tumpach porada kofeinovy orgie a nejak se ji to vymklo z rukou…
![]()
Díky za osvětu, navrhuju odtajnit
![]()
Sakra tady to zase žije, kam vlezu poslední dobou, tam to žije…no a po chvíli uzamčeno
![]()
Super diskusia
v pití kávy som sice nescabarbar, ale dnes ma tumpach pobavila
si jednička dúfam, že náv v dohľadnej dobe urobíš osvetu ešte o niečom, alebo zavolaj nejakú kamošku, aby ti pomohla
![]()
@Anonymní píše:
fuj pikolo, preso to neeexistuje, a kava není tak silná jak si myslítesbohem!!
![]()
me spis prijde ze sem se nekdo akorat prisel pohadat a vyhecovat to tady
![]()
Tak jsem dočetla. Ajajaj, to je zase fiasko
Podobné mojí nedávné oblíbené diskusi, kde také jedna anonymní poučovala maminky, no a následně byla odtajněna
![]()
@sad 1 píše:
Tak jsem dočetla. Ajajaj, to je zase fiasko![]()
![]()
Podobné mojí nedávné oblíbené diskusi, kde také jedna anonymní poučovala maminky, no a následně byla odtajněna
![]()
![]()
jojo, tu si pamatuju, to bylo taky výživné ![]()
Koukám, že je dobře, že kafe nepiju. Ale určitě by diskuze o čaji probíhala podobně:-)
A jak se tu furt všechny znalkyně oháněj arabicou, tak 100% arabica - nemletá v zrnkách se dá koupit v kdejakým hypáči tak do 100Kč/250g, což je mrzký peníz
Otázka je, kdy to bylo upraženo a z jakýho skladu že to bylo zameteno, hlavně, že mi chutná. Mno ale jistota není ani u té předražené biobio kávy, že.
No doprčit, na*raly jste mně
, kvůli vám si jdu udělat dneska asi tak pátý kafe - turka ze stoprocentní arabicy
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat