Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Určitě jdi hned k doktorovi. Ať se podívá jestli je vše ok! Snad to bude v pohodě ![]()
Nechci tě děsit, ale já bych radši šla k doktoru, vůbec pokud máš nízko položenou placentu. já to měla taky, stále jsem krvácela a dost. Musela jsem být v nemocnici celé těhotenství. fakt bych si tam zašla, už pro klid
Pokud se bojíš radši dojdi k doktorovi. Taky sem se občas v těhu bouchla do břicha, ale nikdy mě nebolelo, ani nepíchalo.
Určitě bych zašla k dr… už jen pro klid a jistotu, že je vše v pořádku držím palečky aby bylo ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dneska v práci jsem dostala úder do břicha. Student 3 ročníku (vysoký a statný) běžel na hodinu a strefil mě svým tělem (nejvíce do podbřišku)a zastavil se o mě. Ustála jsem to, ale byla to fakt rána. Trošku mě teď píchá v podbřišku, ale nekrvácím. Jsem 15tt a zatím mám nízko položenou placentu. Myslíte, že taková rána by mohla způsobit hematon nebo více ohrozit dítě? Byla jsem z toho trošku v šoku, ještě se mi to zde nestalo..Děkuji za názory a zkušenosti.
jdi hned k doktorovi!!!
Zajdi k doktorovi - pro klid duše. Dnešní ultrazvuky ukážou prakticky všechno. Ale už mně můj gynekolog říkával, že mimi je VELMI dobře chráněné, příroda ví, co dělá protože dřív ženské nedělaly zdaleka v takovém pohodlí jako dnes my.
A to píchání v podbřišku je nejspíš tvoje dušička, jak na to myslíš. Ale dojdi k doktorovi, uklidníš se, až uvidíš, jak mimi tluče srdíčko a medí si tam.
Asi bych sla k doktorovi. I kdyz si myslim, ze by to melo byt v poradku, tak uklidneni od nej by bylo fajn… ![]()
Ahoj.Take do me narazil zak. Perda jak blazen, byla jsem ve 12tt, ten den jsem byla cerstve po kontrole.Tak jsem zavolala doktorce a pry je mimi dobre chranene. No, malej byl ok a nikam jsem nesla.Od te doby do me nalitly decka jeste 3×.Ve 20tt jsem to uz vzdala, zacalo mi tvrdnout bricho a proste to ve skole uz nebylo bezpecny, vsude jsem chodila s rukama pred sebou. Takze do konce tehotenstvi jsem byla na nemocenske.
Já bych šla taky radši k doktorovi…radši zbytečně, než si pak něco vyčítat… Ale určitě to bude v pohodě ![]()
Jdi k doktorovi. Pro jistotu ať vše překontroluje a do školy si ber ochranný štít
![]()
Ahoj holky, dneska v práci jsem dostala úder do břicha. Student 3 ročníku (vysoký a statný) běžel na hodinu a strefil mě svým tělem (nejvíce do podbřišku)a zastavil se o mě. Ustála jsem to, ale byla to fakt rána. Trošku mě teď píchá v podbřišku, ale nekrvácím. Jsem 15tt a zatím mám nízko položenou placentu. Myslíte, že taková rána by mohla způsobit hematon nebo více ohrozit dítě? Byla jsem z toho trošku v šoku, ještě se mi to zde nestalo..Děkuji za názory a zkušenosti.