Holky berou mámě krásu?

841
29.10.12 11:50

Holky berou mámě krásů???

Ahoj holky, jaké s tím máte zkušenosti? Berou holky mamkám krásu v těhotenství nebo ne? Pan doktor nám na ultrazvuku říkal že to bude na 95% holčička ale lidi okolo mě furt říkají že mi to strašně sluší že uplně kvetu :-) a teta mi říká že to holčička teda nebude že to bude kluk jak buk.
Né že by mi to vadilo ale tak si říkám jaké s tím máte skušenosti vy. Nebo co si o tom myslíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7139
29.10.12 11:52

Mě podle vzhledu tipovali v obou případech kluka a i druhá bude holka, je to blbost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
29.10.12 11:52

Že je to jeden z mnoha oblíbených blábolů kolem těhotenství :D.

• Citovat
  • Upravit
agli
29.10.12 11:53

No já nevím..mě taky každej tvrdil jak mě to sluší..dobře se to poslouchalo.. :D a čekala jsem holku. Za to ted to je děs.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1142
29.10.12 11:53

@jaaajaa ja u prvniho a vlastne i ted u druheho vypadala strasne, plet i vlasy na nic a mame 1 kluka a druheho cekame takze teto povere bych neverila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
29.10.12 11:54

Lezi mi tu skoro 2mesicni slecna a v tehotenstvi jsem byla oprevdu nadherna(i pro sebe), takze blbost

• Citovat
  • Upravit
9053
29.10.12 11:54

Vypadala jsem skvěle a mám holku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raaduska
29.10.12 11:56

Tak u mě to teda neplatilo…většina tipovala kluka…a byla to holka :)

• Citovat
  • Upravit
841
29.10.12 11:58

Tak to mě holky moc těšíte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
29.10.12 12:00

Jsou to takové tradované nesmysly. :)

Já jsem se nejvíc těšila, jak si nechám prozradit pohlaví, nikomu to neřeknu a budu posluchat tyhle oblíbené babské řeči a budu se tomu v duchu chechtat, jak jsou vedle jak ta jedle. Nakonec jsem to teda prozradila i okolí, dlouho jsem to tajit nevydržela.

• Citovat
  • Upravit
1048
29.10.12 12:02

@jaaajaa já vypadala hrozně, pupínky, nateklej obličej, říkali jsme, že to bude holčička, ale nakonec je to kluk jako buk :D Takže bych tomu nevěřila ani trochu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
29.10.12 12:02

A já to měla naopak jak ostatní :-D před těhu jsem měla pleť jako dítě a během těhu ksicht samej beďar, to nemluvím o neustále mastících se vlasech, a roztřepených nechtů. Ještě pár měsíců po porodu mi to drželo a teď, když je holce skoro rok, tak už to budou tak dva měsíce co mám pleť jako na začátku ;-) ale těm pověrám bych moc nevěřila, za všechno můžou hormony ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
29.10.12 12:06

Ahoj, v prvním těhotenství to u mě platilo 100% - čekala jsem holku :mrgreen: V druhém jsem si myslela, že to bude kluk - pleť krásná, vlasy krásné - a bude to prý zase holka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
29.10.12 12:08

To je oblíbená pověra mojí babičky, opakuje mi jí pokaždé, když mě vidí :roll:. Říká, že teď budeme mít určitě kluka ( v prosinci ), protože nejsem flekatá. Vždycky se najde někdo, kdo řekne, že třeba budeme mít tu holku ( podle uz to má být holka ). Na to babička, že né, že to pozná, že holky berou krásu. A opakuje to 100× za sebou :zed: I když naposledy jsem jí odpověděla, že teda malá asi bude hnusná, když mi žádou krásu nebere a byl klid ;).

Příspěvek upraven 29.10.12 v 12:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
29.10.12 12:08

Ahojte,

ani u mna to nesedi :mrgreen: Ked som bola tehotna, mala som krasnu, cistu plet, zdrave leskle vlasy, ani mi nepadali, jemnejsiu pokozku…a mam dceru :srdce:
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky