Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jdu si k vám pro radu
Brala jsem utrogestan abych dostala menzes, jenže nyní je to už 64 den cyklu, zcela 34 dní zpoždění co jsem to měla dostat a menzes se stále nedostavila, dělala jsem si průběžně asi 4 testy a vždy vyšly negativní. poslední zcela před tydnem. Na gyndu jsem se ještě nedostala díky časové vytíženosti. CHtěla jsem se zeptat zda je to normální že se po braní UTG MS nedostaví? Mohu být i přesto těhotná když test byl negativní? Zitra se tam snad už dostanu, jen bych ráda slyšela vaše nazory, děkuji za všechny, hezký den Petra
Taky beru utrouše kvůli MS a párkrát jsem musela na vyvolávačku, páč mi ta potvora nedorazila, ale víc ti určitě řekně gynekolog ![]()
Už ho beru delší dobu a vzdy dosla do 2 dnu a ted prave stale nic
@petullle to dělají hormony..někdy tělo nezareaguje jak je člověk zvyklí. Hladina progesteronu může být ještě vysoká a ms se dostaví až začne klesat..někdy to hald trvá déle ![]()
Ahojky stalo se mi to dvakrat ze jsem nemela ms ani po utrosi tak jsem sla na injekci a ani po te jsem to nedostala tak jsem dostala jine prasky…takze pochybuji ze bys byla tehu
ale stat se muze cokoli ![]()
U me ms dorazila pokazde a to i pres konske davky utrouse (8 denne). Jestli ms meska muze to byt i cystou takze bych na gyndu rozhodne zasla.
@JayLee píše:
Kolik jsi jich brala a od jakyho dc? Ja kdyz jsem mela anovulacni cykly pred otohotnenim, tak mi ms chodila jen po vyvolavacce cca do 10ti dnu pu pichnuti ale pak mi Dr nasadil Ultrogestan od 17dc aby nebranil pripadnej ovulce a 3× denne 1 tbl coz je nevyssi mozna davka a upravil mi ms krasne na 29 denni cyklusa nedavno se mi vratila i ovulace - sice ob mesic ji mam ale je zazrak, ze vubec je a sama
kdyz jsem brala jen jeden rano a jeden vecer, tak jsem mela cykly kolem 45 dni
takze u me to zabralo takhle mno ale kazda jsme jina a reagujeme jinak na nej
tudiz mozny to je urcite - hladina hormonu kolísá
utrogestan jsem brala už 5 mesíc, vzdy od 17-27 den a do 29 dne vždy dorazila, 2 denně rano a vecer a ted nic ![]()
@JayLee píše:
ahatak pokud na testu nejsou // tak to tipuju na nejaky hormonalni vykyv
minimane bych zavolala gyndařce a objednala se na UTZ zda to neni nejaka cysta trebas
zítra se tam snad konečně dopravím a budu vedet na cem jsem ![]()
@JayLee píše:
drzim palce at ti to dobre dopadne
DĚKUJI DÁM VĚDĚT ![]()
Ahojky holky už se někomu stalo ze po dobrání ultragestanu nedostal menstruaci? Já už 5 den meškám a testy negativní🙈 zítra zavolám doktorce a uvidíme 🙈má někdo s tímhle zkušenosti a byl nakonec těhotný? děkuji za odpovědi ![]()