Krvácení a těhotenství?

40
28.10.12 15:30

Krvaceni a tehotenstvi???

Dobry den potrebovala bych poradit ms jsem mela 10.10 s partnerem jsme meli pohlav.styk 22.10.a hned na druhy den k veceru jsem zacala spinit.az se spustilo mirne krvaceni ktere trvalo dva dny potom den spineni a od te doby nic. a mam mirne pobolivani v podbrisku.ms ma dorazit az 6.11.myslite ze by to mohlo byt tehotenstvi? nic takoveho se mi jeste nestalo.mate s tim nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1016
28.10.12 15:56

Mohlo to být zahnízďování vajíčka…ale taky nemuselo. Tak pokud MS nedorazí, zkus test ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
28.10.12 16:02

No uvidim..mam za sebou dve tehotenstvi prvni bylo super.ale u druheho jsem hned od sameho zacatku problemy krvacela jsem az do 3 mesicu mela jsem hematom.jsem ted 6 mesicu po porodu ms mam pravidelnou uz 4 mesic. a ted tohle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
28.10.12 16:07
@Katrin2 píše:
No uvidim..mam za sebou dve tehotenstvi prvni bylo super.ale u druheho jsem hned od sameho zacatku problemy krvacela jsem az do 3 mesicu mela jsem hematom.jsem ted 6 mesicu po porodu ms mam pravidelnou uz 4 mesic. a ted tohle..

Jo tak. Tak hlavně, že teď už špinění přestalo..třeba to byl jen nějaký hormonální výkyv. Na zahnízďování vajíčka by bylo den po styku stejně asi brzo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
28.10.12 16:13

Zkusim zitra skocit na gyndu. prave v dobe kdy sem zacala krvacet tak by mela byt ovulka..tak sem treba myslela jestli to muze byt ovulacni krvaceni..a jeste k tomu to pobolivani v podbrisku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
28.10.12 16:22

Nebo ovulační krvácení, jak píšeš. To určitě být mohlo…někdo to tak má :) Já sice ne, ale zase mám hodně velké ovulační bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
28.10.12 16:32

Jen me zarazi ze sem to tak nikdy predtim nemela..mohla bych pri tom ovulacnim krvaceni otehotnet? mam dve deti a to treti nevim jak bych to zvladla jsem stoho nervozni.ja vim meli sme si dat pozor ale co uz kdyby to bylo tak bych si to nechala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
28.10.12 16:51

Tak otěhotnět se dá pouze během ovulace 8)…takže pokud ovulace zrovna byla, nebo bylo těsně před ní, tak jsi otěhotnět určitě mohla. My jsme se taky tento měsíc do ovulace trefili a těhotná nejsem, takže žádný stres ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
28.10.12 17:03

Budu doufat…ale jak sme se snazili o druhe mimi tak nam to vyslo hned na prvni pokus podle plodnych dnu..tak uvidim. mohla bych si testnout driv nez ma byt ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
29.10.12 07:37

@Katrin2

Zkusit to můžeš ;) …co jsem tady vyčetla, tak některé holky mívají pozitivní testy i 11. den po ovulaci a většina pak už tak 13. den po ovulací mívá na testu aspoň ducha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.10.12 08:26

Ja sem mela ovulku v pondeli..tak to zkusim v patek a uvidim..premyslim ze bych si dnes kvuli tomu krvaceni zasla na gyndu..ale moc se mi doto nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
29.10.12 08:27
@Katrin2 píše:
Ja sem mela ovulku v pondeli..tak to zkusim v patek a uvidim..premyslim ze bych si dnes kvuli tomu krvaceni zasla na gyndu..ale moc se mi doto nechce.

Já myslím, že chodit na gyndu je zbytečné. Kdyby to trvalo, tak neřeknu, ale takhle by Ti stejně asi neporadili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.10.12 08:41

Tak ja teda pockam..nebudu se stresovat a v patek nebo v sobotu si testnu a uvidim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
29.10.12 09:34
@Katrin2 píše:
Tak ja teda pockam..nebudu se stresovat a v patek nebo v sobotu si testnu a uvidim..
:palec: …pak dej vědět :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.10.12 09:38

Jo urcite se ozvu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...