Žravost v těhotenství

2331
28.10.12 14:48

"žravost" v těhotenství

Zdravím,

co na opravdu velkou žravost v těhotenství? :lol: Jsem 26tt - mám nahoře 12kg(začínala jsem na 46kg) a obávám se že do konce těhotenství budu mít nad 20 kg -opět.
Najím se a do 10 min můžu jíst znova- chodím už raději spát, abych tolik nejedla, ale to fakt nejde :lol: :lol:
Dejte prosím tip na to co mě zasytí :* děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
28.10.12 14:56

Pití? hodně zeleniny? já to neznám já furt :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
28.10.12 15:12

Já jedla pořád. V noci jsem x-krát chodila na WC a cestou se vždycky stavila u ledničky :lol: Nepomohlo nic, až porod :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
28.10.12 15:23

No právě že i v noci to musím zaspat - už takhle jím do 22hod a pak jdu radši spát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24288
28.10.12 15:32

Tak já zkouším pití. Ale já měla největší žravost, když jsem brala na začátku asi 14 dní prášky na udržení. To jsem opravdu měla pořád hlad. Teď (34TT) je pro mě největší stop zvednutí žaludku po jídle a hlavně neustálé pálení žáhy.
Jinak já už mám nahoře tak 22 kg :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
28.10.12 15:58

Tak nevím co je lepší. Já žrala docela dost před těhu. Normál holka 170/62 První 4 měsíce těhu jsem :poblion: pak chvilku jedla tak normálně a teď naopak nejím skoro vůbec. Nemám chuť, na normální jídlo vůbec, sním porce menší než moje 7mi letý dítě, když už to sním…snažím se nutit aspoň do ovoce a zeleniny, jogurty. Žádná sláva :roll: Už mi začíná nadávat i přítel, ale jezte když to do vás neleze a spíš to pak tlačí a je člověku zle. Jinak přibírám asi normálně, to kilčo a půl za měsíc po tom 4 měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.14 18:25

Tak ja jsem teprve 13 tt, a zravost zacinam mit neskutecnou. Uplne se hrozim kolik priberu do konce tehu :roll:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
13.4.14 18:28

@LN13 pokud jsi mela tuhle vahu na zacatku priberes hodne…tzv do normalu..to tak je…nebude z toho nic…do budoucna, neresila bych

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
13.4.14 18:29

Ja vazit 58 kg tak jsem v lecebne a 46?to po smrti

• Citovat
  • Upravit
951
13.4.14 18:32

Já byla žravá hlavně na začátku, pak se to ustálilo. Stejně ale sním více, mám častěji hlad. A tolik neřeším, co jím. Ani mi to moc nejde, když na to mám chuť, prostě si to dám. Vím, že to shodím, tak se tím nestresuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
13.4.14 18:40

@LN13 Ahoj, nemusíš se bát. Já začínala s váhou 47kg (taky takový ramínko na šaty) a bříško mi začalo růst až někdy v 5. měsíci a teď před porodem mám váhu 61 kg a vše jen v bříšku :-)… Jen doplním, že jsem trpěla žravostí cca od toho druhého trimestru a zůstala mi do teď. Ale s větším bříškem jsem spíš jedla menší porce častěji. Proto mi přišlo, že žeru celý den :-D

Příspěvek upraven 13.04.14 v 19:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
13.4.14 18:51

Já čekala dvojčata a když jsem přestala zvracet, tak jsem jedla šíleně. Ani ne nějak zvlášť často, ale ty porce by nesněd ani můj 190 cm vysoký manžel, který jí fakt hodně.
Ale ověřila jsem si, že v době, kdy jsem měla největší hlad, tak holky vždycky v břiše nejvíc povyrostly. Takže to bylo určitě dobře, že jsem se tak ládovala :mrgreen: Nicméně jsem přibrala celkově 17 kg a za dva týdny po porodu to zas bylo dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
13.4.14 19:57

@KackaDoup @kittynka89 Proč odpovídáte na víc jak rok starý příspěvek? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
13.4.14 19:59

@Fjodorka to mas jedno.. ;)to je tema pitomyma anonymama ;)

• Citovat
  • Upravit
8780
13.4.14 20:05

Já nejím ani nějak hodně, ale potřebuju docela často, spíš menší porce, jinak se mi dělá zle. Řekla bych, že je to hladinou cukru, kterou mám ještě nižší než je spodní hranice. A mám jiné chutě než mimo těhotenství. Normálně třeba vůbec nemusím maso a teď po něm docela jedu, zvlášť pokud je slané :roll: (já jinak nesolím vůbec :lol: ) a docela se mi zvedla chuť na sladké. Včera jsem asi po sto letech koupila studentskou pečeť a zbouchala asi čtvrtku :lol: Ale přiberu - vyběhám a vykojím, to neřeším. Spíš chci, aby to jídlo bylo fakt kvalitní, protože je to prostě pro vývoj plodu důležité, tak mě docela štve, když dostanu chuť na nějakou vyloženou prasárnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí