Špatně ze sexu, v 5. měsíci

50
28.10.12 10:32

Špatně ze sexu

Ahoj, mám takový problém, jsem v pátém měsíci a stává se mi, že je mi po sexu špatně, jsem pak k nepoužití, nevíte náhodou někdo, co stím. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2351
28.10.12 11:03

Jak špatně? Jako že tě bolí bříško, nebo špatně od žaludku? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
28.10.12 11:17

Ne bříško mě nebolí, ale mám slabost a je mi špatně od žaludku, pořád jsem přemýšlela od čeho to mám a došlo mi, že asi od toho. Akorát nevím proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
28.10.12 11:22

A není to tím, že se vydáš z energie, proto ta slabost. zkoušela ses po sexu hned najíst? nebo si dát něco sladkého? na doplnění energie. jinak mě nic nenapadá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4107
28.10.12 11:22

Prcek může tlačit na žaludek, v 5. měsíci je už dost vysoko :think: Zkusila bych jinou polohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
28.10.12 11:33

Me se to stavalo taky, pomahalo tolik nedivocit, to se partnerovi vubec nelibilo, tak jsme spolu pak nespali vubec :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
28.10.12 11:34

Taky to může být pokles tlaku. Musíš stále hodně pít a pokud máš tlak stále nízký, neuškodí kafíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
28.10.12 11:52

Jojo, taky jsem si musela odpustit divočení :lol: Břicho protestovalo, bolelo, tvrdlo, celkově mi bylo blbě. Tak holt to ten chlap musí zvládnout ještě pár měsíců tak, že to oddře sám a ještě to musí hlídat a pak z toho má „poloviční“ zážitek :P :lol: Určitě je nás takovejch spousta 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
28.10.12 11:53

Taky se mi to stavalo. Dvakrát jsem i bezprostredne po sexu zvracela a to jsme nijak nedivocili. Pomáhalo mi si pak dát něco sladkého a ležet, nejlíp usnout. Takže jsem po sexu snedla celou čokoládu ještě v posteli a usnula.To bylo bezva. :kytka: Teď jen šup šup a rychle se umýt než se malý vzbudí, protože on má snad radar a to jsme potichu jako myšky a v jinê mistnosti. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
28.10.12 12:01
@lucka_mac píše:
Taky se mi to stavalo. Dvakrát jsem i bezprostredne po sexu zvracela a to jsme nijak nedivocili. Pomáhalo mi si pak dát něco sladkého a ležet, nejlíp usnout. Takže jsem po sexu snedla celou čokoládu ještě v posteli a usnula.To bylo bezva. :kytka: Teď jen šup šup a rychle se umýt než se malý vzbudí, protože on má snad radar a to jsme potichu jako myšky a v jinê mistnosti. :think:

:lol: antikoncepce že jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
28.10.12 12:06

Ja jsem cele tehotenstvi nemohla… :oops: ke konci jsem se premahala, abychom vyvolali porod. :zed:
Myslim, ze to prejde, telo je ted hodne zatizene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
28.10.12 12:16

@trikluci Jo jo, nejlepší na světě. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
28.10.12 12:59

Díky moc za rady, alespon vím, že se to může stát. Budeme muset přibrzdit. Protože jinak budu k nepoužití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí