Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mám takový problém, jsem v pátém měsíci a stává se mi, že je mi po sexu špatně, jsem pak k nepoužití, nevíte náhodou někdo, co stím. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Díky
Jak špatně? Jako že tě bolí bříško, nebo špatně od žaludku? ![]()
Ne bříško mě nebolí, ale mám slabost a je mi špatně od žaludku, pořád jsem přemýšlela od čeho to mám a došlo mi, že asi od toho. Akorát nevím proč.
A není to tím, že se vydáš z energie, proto ta slabost. zkoušela ses po sexu hned najíst? nebo si dát něco sladkého? na doplnění energie. jinak mě nic nenapadá ![]()
Prcek může tlačit na žaludek, v 5. měsíci je už dost vysoko
Zkusila bych jinou polohu
Me se to stavalo taky, pomahalo tolik nedivocit, to se partnerovi vubec nelibilo, tak jsme spolu pak nespali vubec ![]()
Taky to může být pokles tlaku. Musíš stále hodně pít a pokud máš tlak stále nízký, neuškodí kafíčko.
Jojo, taky jsem si musela odpustit divočení
Břicho protestovalo, bolelo, tvrdlo, celkově mi bylo blbě. Tak holt to ten chlap musí zvládnout ještě pár měsíců tak, že to oddře sám a ještě to musí hlídat a pak z toho má „poloviční“ zážitek
Určitě je nás takovejch spousta ![]()
Taky se mi to stavalo. Dvakrát jsem i bezprostredne po sexu zvracela a to jsme nijak nedivocili. Pomáhalo mi si pak dát něco sladkého a ležet, nejlíp usnout. Takže jsem po sexu snedla celou čokoládu ještě v posteli a usnula.To bylo bezva.
Teď jen šup šup a rychle se umýt než se malý vzbudí, protože on má snad radar a to jsme potichu jako myšky a v jinê mistnosti. ![]()
@lucka_mac píše:
Taky se mi to stavalo. Dvakrát jsem i bezprostredne po sexu zvracela a to jsme nijak nedivocili. Pomáhalo mi si pak dát něco sladkého a ležet, nejlíp usnout. Takže jsem po sexu snedla celou čokoládu ještě v posteli a usnula.To bylo bezva.Teď jen šup šup a rychle se umýt než se malý vzbudí, protože on má snad radar a to jsme potichu jako myšky a v jinê mistnosti.
antikoncepce že jo? ![]()
Ja jsem cele tehotenstvi nemohla…
ke konci jsem se premahala, abychom vyvolali porod. ![]()
Myslim, ze to prejde, telo je ted hodne zatizene.
Díky moc za rady, alespon vím, že se to může stát. Budeme muset přibrzdit. Protože jinak budu k nepoužití.