Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky našla by se tu některá v tomto týdnu která by si ráda o tom napsala.
Ahoj já sem přesně taky 7+5 tak sme stejně jak vám je jak se cítíte já mám od uterý klidový režim mám hematom pod plodovým vejcem dostala jsem ascorutin a utrogestan a už mi stoho ležení docela hrabe ![]()
Ahoj, jsem 6+2.Jak je ti? Máš nevolnosti? Mě je zatím jen trochu špatně, až mě to znepokojuje.
@gabriela82 pššššššššššššššt, jsem tady děnsě ingognito, ještě to není potvrzené od dr ![]()
@avm3 četla jsi zprávu? Aby ti nepotvrdil to samé, to by bylo veselo
![]()
@avm3 píše:
@gabriela82 pššššššššššššššt, jsem tady děnsě ingognito, ještě to není potvrzené od dr
Já nápodobně v pondělí se musím hned objednat k dr ![]()
@sabinka098 píše:
Ahoj já sem přesně taky 7+5 tak sme stejně jak vám je jak se cítíte já mám od uterý klidový režim mám hematom pod plodovým vejcem dostala jsem ascorutin a utrogestan a už mi stoho ležení docela hrabe
ahoj, tak vykat si nebudeme, ne? Já ještě nebyla u dr. Tak opatrně. Má se to vstřebat, nebo, co se s tím dělá? Mě je blbě, víc, jak u prvního… a jsem unavená. Ale dává mi zabrat první, tak asi i od toho.
@plaváček píše:
Já nápodobně v pondělí se musím hned objednat k dr
Já jse objednaná až na 7.11.,nehnala jsem to dřív, nemá to smysl… snad to bude OK.
@gabriela82 píše:Četla, škodolibče. Snad ne, ale rozhodně bych si je nechala
@avm3 četla jsi zprávu? Aby ti nepotvrdil to samé, to by bylo veselo![]()
@avm3 ![]()
Ahoj, taky čekám druhé. Jsem totálně ko, unavená, zle, bolí mě záda atd
Kdyby si malej aspoň pohrál chvilku sám.
@plaváček píše:
@avm3
Ahoj, taky čekám druhé. Jsem totálně ko, unavená, zle, bolí mě záda atdKdyby si malej aspoň pohrál chvilku sám.
Jo jo, Ráďa si teda jakž takž vyhraje, ale byla nachlazená a bolí nožka - má to nalomené, tak nespí v noci a kojím třeba 4×.. no není to snadné, ale to by nebylo ono, že?
a kolik je prvnímu?
@avm3
Nalomené, a co se stalo? Chuďátko, já mám 1,5 letého kluka a ty? Asi mladší když ještě kojíš.
Ahoj holky já mám doma devítiletého syna, čekám druhý a strašně se těšim a jsem šíleně unavená prsa mě bolí tak že sem dneska běhala ve volným triku a nemohla jsem mít ani podprsenku co chutě máte náký já sem tam docela jim všechno a nijak si nevymíšlím v uterý sem byla na kontrole a už nám buší
.