Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sabinka098
Prsa mě nebolela ani při prvním. No celkově při prvním mě nic nebylo a teď hrůůůza. To budeš mít super, syn ti s mimčem pomůže. Horší to bude u nás.
To nevim o je muj žárlivec uplně mám strach mu to říct já sem snim byla dlouho sama takže na mě žárlí sem nato zvědavá.
@plaváček píše:
@avm3
Nalomené, a co se stalo? Chuďátko, já mám 1,5 letého kluka a ty? Asi mladší když ještě kojíš.
Ahoj, dnes je jí rok. Asi v postýlce, nevím, prostě se na to po probuzení nepostavila a na rentgenu to měla nalomené. Ale už to bude týden a dnes byla o 90% lepší ![]()
To není takový rozdíl, 1,5 je taky pěkné prtě ![]()
Ten můj je taky mamánek. Říká se, že kluci zvládají sourozence líp jak holky. Aspoň jedno malé plus.
@sabinka098 Ahoj, no já buď jím nebo nejím a když jo, tak taky všechno.
Bolest prsou taky neznám a teď ještě kojím, tak to asi ani nebude.
To bude dost rozdíl 9 let, že? Já budu mít rozdíl (když vše dobře dopadne) 20 měsíců.
Já si myslim že to dá že si zvykne spíš by teda chtěl bratra než sestřičku ale to mám ještě kus cesty než se dozvim a hlavně nervu aby vše dobře dopadlo.
@avm3 ![]()
Tak to musí být nostalgie, dneska zavzpomínat jaké to bylo před rokem.
@plaváček píše:
@avm3
Tak to musí být nostalgie, dneska zavzpomínat jaké to bylo před rokem.
To jo, touhle dobou už „to“ mám za sebou… „uff“
Ale nějak tomu nemůžu věřit, miminko naše.
Holky, jdu do hajan, snad usnu, poslední dobou mi to moc nejde.
Pa a zítra nebo někdy zase
@plaváček píše:
Ten můj je taky mamánek. Říká se, že kluci zvládají sourozence líp jak holky. Aspoň jedno malé plus.
Jo to slyším poprvé… taky máme mamánka… tak uvidíme.
@sabinka098
Na špatné nemysli a ono to dopadne, jak to dopadnout má. To je jasný, že chce bráchu. Co by dělal se ségrou ![]()
Ahoj, „přijď“ do diskuze https://www.emimino.cz/…tehu-125753/. Sice název není tak jak by měl být, ale jsme tam všechny, co měli poslední ms v září, tak by ti to tak odpovídalo… teda jestli chceš ![]()
@sabinka098 ahojky i ja bych mela byt kolem 7.tydnu, ale jdu ve stredu k doktorovi, aby se jeste podival na stari miminka…
jinak rada si budu psat s nekym kdo je v zacatcich jako ja…a ze mam otazek??? ![]()
Ahoj to sem moc ráda já dnes začínám devátý týden a jdu k doktorce až 20.11.a trnu hruzou nejradši bych tam chodila každej den jak se o mimi bojim. a jak ty je jak se cítíš mě bolí prsa že mi asi vybouchnou a strašně jim co chutě máš nějaký.