Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky uspěšné snažilky-které z vás pomohla injekce Ovirelle 250 a nebo pregnyl? Má vůbec smysl bez jinych léků?
![]()
Já brala clostylbegit na vytvoření folikulu a pregnyl jsem dostala ve chvíli, kdy tam ten folikul prokazatelně byl a rostl. Musela jsem ob dva dny na ultrazvuk na přeměření, a když se zdálo doktorovi, že už je to akorát, píchl mi pregnyl a uvedl časy, kdy na to máme „vlítnout“. A povedlo se!
To je prave to- mne ovulace normalne probiha-dokazano UTZ i Ov. testy a snazeni 8 cyklu nic-a ted mi dal jenom to ovitrelle- tak by me zajimalo co to ma za smysl ![]()
No, manžel kvůli dlouhému snažení také na spermiogramu. Pak dostal vitamín E, že je na spodní hranici. Takže to možná také k tomu pomohlo.
@Senorita píše:
Mě pomohl Ovitrelle
a jinak jste byli v poradku? a jak to probihalo? ![]()
Me pomohl Conceive Plus. Hned na prvni pokus…po predchozich 4 bezuspesnych pokusech…mozna to tak melo byt i samo, ale zajimave je, ze se to povedlo uplne stejne i kamaradce, ktere jsem dala vzorek. Takze tak.
Dobrý den, ahoj, měla bych dotaz na vás ohledně těchto dvou léků, zda měly na vás nějaké vedlejší účinky. Například zda po píchnutí (jen pro účel vyvolání ovulace) jste zaznamenaly něco jinak, např. delší luteální fáze, nebo kratší, špinění během cyklu, cysta - že prostě folikl naopak nepraskl atd. Jedná se mi hlavně o ty, které ničím nestimulovaly, jen píchli jednorázovou injekci buď pregnylu či ovitrelle.
Nebo zda třeba tento lék může ovlivnit další cyklus (cykly), že třeba tělo samo neovuluje.. nebo tento lék rychle z těla vyprchává? Díky
Tyto injekce jsem dostávala, ale jsou jen na to, aby folikul prasknul. Je to těhotenský hormon (zvracela jsem po něm), vyprchá do cca 10ti dnů - jak u koho. Já ducha na těhot. testu neměla už po týdnu.
Mohu se zeptat ve středu na ultr dva folikuly 19 a 17 mm v pátek 23mm a o druhým dr nemluvila jen o tom dominantním, v pátek pichnut otrivelle. jaká je šance že by praskli oba folikuly? A snažení proběhlo ve čtvrtek v sobotu a dnes. stačí to? Mám otrivelle poprvé. děkuji za reakce.
@Ivana IZA píše:
Já brala clostylbegit na vytvoření folikulu a pregnyl jsem dostala ve chvíli, kdy tam ten folikul prokazatelně byl a rostl. Musela jsem ob dva dny na ultrazvuk na přeměření, a když se zdálo doktorovi, že už je to akorát, píchl mi pregnyl a uvedl časy, kdy na to máme „vlítnout“. A povedlo se!
Ahoj,takže jestli to chapu dobre,ty jsi po pregnylu otěhotněla prirozene?Ja si včera taky píchla ????a když jsem se ptala v CARu doktorky,jak je to se stykem,zda nemuzu otěhotnět,tak mi říkala,ze se ji to ještě nestalo.To mě teda dost zarazilo,vzdyt zimu nic nebrání?