Melíry a barvení v těhu :-)

15
27.10.12 20:33

Meliry a barvení v těhu:-)

Ahoj maminy, prosim poradte, jsem z toho jelen jedni rikaj at se v tehu nebarvim, druzí zas že mužu, chci jit na docela slozite barveni z tmavych na svetle hnedou jsem uz 6 mesicu tak co myslite vy? díky za info :palec: (nebojim se že to nechytne to cert vem ale aby se nic nestalo miminku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6836
27.10.12 20:36

Miminku se nic nestane, neboj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.12 20:36

Já myslim, že to nijak neuškodí. To že to nechytne je druhá věc… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
27.10.12 20:37

Ja chtela jit taky, ale pak jsem si to rozmyslela, kadernice rikala, ze ublizit mimcu to nemuze, ja se barvila doma normalne, ale pry to muze chytnout blbe, nebo vubec a hlavne bych nevydrzela pul hodky bez curani :lol: mas to za par, tak to vydrz, pak budes krasna mamca s kocarkem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
27.10.12 20:38

Myslím, že se nemusíš bát, ale je fakt, že v těhotenství mohou barvy jinak chytat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tadynek16
27.10.12 20:46

Ve čtvrtek jsem byla na melíru a chytlo mi to krásně. Taky sem původně chtěla jít až po porodu.Jsem 31týden

• Citovat
  • Upravit
1726
27.10.12 20:47

Ahoj, v prvním těhu jsem na melír chodila normálně a teď ve druhém taky. Vždy mi to chytlo správně ;) Být tebou, tak jdu, s mimčem se ke kadeřníkovi hned tak nedostaneš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.10.12 21:04

Já jsem byla v těhotenství 2×, jednou 19 dnů před porodem a vždy bylo vše v pořádku. I dcerka vypadá nezasažena :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.10.12 21:07

Já bych to neriskovala… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já byla na melíru deset dní před porodem a proteklo to nějak až dolů a malá má melír na hlavě už od narození… ;) :D no, aspoň ušetří za kadeřníka a bude zajímavá už od malička… :)

Neboj, nic to neudělá a chytá to normálně… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.10.12 21:09

@jajul Hahaha… tos měla asi štěstí… na naší malé to stopy zanechalo… dělala jsem si v porodnici se sestřičkou o tom legraci a maminka od spoluležící se na nás tak divně dívala a myslím, že věřila, že to je tím melírem… každopádně malá měla při narození úplně černé vlasy, takže to bylo pěkně vidět… teď už ten kontrast takový není, nějak nám vybledla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
27.10.12 21:26

Segra se barvila v tehotenstvi a zadny problem. Ja jsem ted v 18 tydnu a u kadernice na barve jsem byla zatim jednou, do porodu pujdu jeste tak 2×.
Vcera jsem na toto tema mela diskuzi s kamaradkou a ta hned na me, ze jsem blba, ze tam jsou ftalaty a ze to skodi. Vzhledem k tomu v cem zijem, tak myslim, ze barva na vlasy jednou za 3 mesice v tehotenstvi neuskodi, jsou horsi veci kolem nas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.10.12 21:39

@Regina Hero Tak to čumím 8o. Ale je to moc pěkný, to zas jo :palec:! Teda jestli s tebou nebyla u kadeřníka :lol:. Jestli ne, čím si to vysvětluješ? Jsem bioložka :think: :andel: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
27.10.12 21:42

Já bych šla raději před porodem než poté. Kdo ví, jak často pak budeš kojit, hlavně nevíš dopředu, kdy budeš kojit. Může se stát, že se ze začátků pár měsíců ke kadeřnici na melír nedostaneš. (aspoň u nás co týden, to jiný režim v jídle, takže objednat se 2týdny dopředu a na 2-3hodiny odejít by bylo nereálné)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.10.12 21:46

@jajul Čím to je, to netuším, ale podobných lidí s bílým pramínkem je docela dost, sama znám nejméně dva - jeden spolužák a jedna spolužačka dcery, prostě kousek místa bez pigmentu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
27.10.12 21:55

Já jsem v těhotenství chodila na melíry, chytalo to v pohodě a dítě tím nijak poškozené není :lol: ale radši jsem kadeřnici poprosila, aby mi barva nešla na kůži, měla jsem ji opravdu jen na vlasech v alobalech :) naposledy jsem byla asi 3 týdny před porodem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí