Chůvička s kamerou Angelcare AC1100 3v1 - máte někdo?

437
28.10.12 00:27

Chůvička s kamerou Angelcare AC1100 3v1 - máte někdo?

Ahoj, mátě někdo tuhle chůvičku s kamerou? Chcem si ji koupit. Slyším spoustu chvály na Angelcare 2 v 1, ale o téhle jsem moc zkušeností ještě neslyšela. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15123
28.10.12 00:54

Dle mého zbytečné - také jsem o ní uvažovala, ale nakonec vyhrála ta 2v1… přijde mi to video zbytečné, teď když vím, jaké to je mít mimčo… :palec: navíc cena je dvojnásobná oproti té bez videa - 3500 vš 7000 - to už můžeš koupit navíc třeba lehátko nebo další věci… :)

vím, že ses neptala, ale tu 2v1 můžu jen doporučit… ten monitor dechu je fakt výborná věc integrovaná v chůvičce :palec: a my osobně neměli zatím ani jeden falešný poplach - musím zaklepat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
28.10.12 06:42

Taky mam angelcare AC 420 a jsem s ní moc spokojena. Jako malí naši kluci milovali světýlko - krásně tlumené. K nočnímu svícení opravdu idealni - krásně stačí na přebalení, porovnání peřiny, dohledání dudlíku v postýlce…Když jsem hledala, jakou poridit, kameru jsem ani nechtela. Rozhodovala jsem se, jestli mam poridit obousmernou…Ted, kdyz jsou uz kluci vetsi, tak bych ji opravdu uvitala, nemusela bych po ulozeni do postýlky 4 x nahoru, vysvětlit jim, ze uz maji spinkat a ne radit potme jak banda certu :) Nebo bych jim mohla v pripade revu curat, smrkat, napit, rict, ze uz jdu, at jsou potichoucku…at se navzajem nebudi.
No, o to rychleji musim vybehnout schody :lol:
Kazdopadne mela jsem u prvniho chuvicku phipips SCD 361 - analogovou a u té jsem si hodně zvykla na citlivější přijímač - brala už i převalování dítěte v postýlce, mručení - prostě s ní sem opravdu věděla o každém pohybu dítěte, přenesla by i spadnutí špendlíku :mrgreen: a mimo jiné měla i delší dosah než angelcare.
Ale zvykla jsem si a od doby, co jsou kluci spolu v pokoji používám jen angelcare.
Jsme ti zatim asi moc nepomohly, ze? :lol: Tak ti preji hodně stěstí při rozhodovaní :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
28.10.12 06:47

Zvážila bych ještě, jestli to nejsou fakt vyhozený peníze, přijde mi to hrozně drahý, když vemu v potaz, že mám monitor Tomy za 1400,– Kč a chůvu s kamerou Motorolu za 2200,– Kč. 7000,– Kč mi přijde hrozně moc. Ale každý máme možnosti jiné :P :P :P

• Citovat
  • Upravit
1096
28.10.12 09:49

Též mám angelcare 2v1. 3v1 mi už příjde zbytečné a dost peněz, za které pořídíš něco jiného. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
28.10.12 12:33

Díky za odpovědi. Vím, že určitě stačí 2 v 1, ale tuhle nám chce koupit švagr, tak jsem chtěla vědět nějaké zkušenosti, plusy a mínusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
28.10.12 13:06

Tak to jsme moc nepomohly :(
Ale když ji chce koupit švagr, tak bych ho nechala. Ani by to nevypadalo dobře, kdybys ji odmítala, mohl by se urazit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
28.10.12 21:20

Kdyby mi švagr nabádnul její koupi, tak bych neváhala ;) určitě bude tak dobrá co se týče obou funkcí jako 2v1 a kamera bude jako bonus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
29.10.12 08:42

Máte pravdu, něbudu váhat :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie