Zakrvácení v 20tt těhotenství

28.10.12 20:34

Zakrvácení v 20.tt těhotenství

Ahoj maminky, těhulky, snažilky…
Dnes se mi stala zvláštní věc - objevila jsem odpoledne kapičku krve na kalhotkách. Jen poměrně malou, růžovočervenou, ale prostě KREV. Byla jsem na obvyklé půl hodinové procházce (žádný spěch, pohodička..). Od té doby naštěstí jen klasický těhu výtok. Jsem ve 20. týdnu. Vzhledem k tomu, že jsem již dvakrát v začátcích o mimi přišla, kráčím raději zítra k doktorovi. Ale přesto - nenapadá Vás někoho, CO by to MOHLO být?? Před 2 dny jsme měli s manželem styk, ale to se mi nezdá až po 2 dnech, že by to bylo k tomu?? doteď až na rizikové začátky, kdy jsem nepravidelně 14 dní krvácela (od 5. do 7. týdne) probíhalo vše v naprostém pořádku. ale toto? Mám se nějak znepokojovat? Malá kopká přimřeně jako kdykoliv jindy.. Přesto mám STRACH :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59426
28.10.12 21:09

Pokud jsi i dřív krvácela tak to může být jen dole víc prokrvený a praskla žilka ale jestli jen kapka? Ale já taky běžela s čimkoliv, raději 100× zbytečně než 1× pozdě :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.12 21:14

@Markéta80 taky doufám, že to je jen banalita a nějaká prasklá žilka - malá je snad ok, když cítím pohyby ;)
spíš si říkám, at raději dr. zkontroluje čípek, jestli je furt zavřený. jsem sice na rizikovce a hodně odpočívám, nicméně mě trápí záda, tak si pár cviků denně neodpustím, ale samozřejmě že kdybych se otevírala, musím nastolit ještě víc klidu - i včetně domácích prací :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
28.10.12 21:18

Určitě to nic nebude :hug: Ale pro klid bych k mudrovi určo šla. Na mě takhle působil úplněk. Od začátku těhu až do konce při úplnku špinění a nebo krvácení. :think: Přeju klidné těhulkování :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.12 22:30

@jaaaanina děkuji :palec: a blahopřeji k miminku :mavam:
Dám Vám vědět, jak jsem dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.12 07:24

@Markéta80 @jaaaanina Tak díky holky, byla jsem dnes na prohlídce, dr. mi udělal UZ spodem i vrchem a vypadalo naštěstí vše vpořádku.. jak malá povyrostla za ty 2 týdny :-) to teda nezkoumal, ale to šlo vidět i pouhým laickým okem :-) a než zjistil, že je vše ok, tak mě docela strašil, že někdy to je i na hospitalizaci, takže určitě v těhu raději zajet s každou kapkou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
29.10.12 08:34

@Viktorka Maxikova super :potlesk: :potlesk:, já měla taky rizikové až patologické těhotenství takže jsem měla kontroly hodně časté no a jednu neděli jsme řekla že jedu pro svůj klid na kontrolu, sice nebyl důvod ale něco mě říkalo at jedu a ten den se malá narodila sekcí, sice o 6 týdnů dříve ale zdravá. Takže je lepší jít, nikdy nevíš co se tam děje než aby bylo pozdě. manžel říkal že budu za hysterku, no napřed se sestry smály a pak kolem mě najednou plno doktorů a už jsme jela :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.12 08:52

@Markéta80 přesně tak! 6 týdnů je dnes ještě docela vpohodě, to jste zmákly hezky :) já mám právě někdy strach, abych nerodila hoooodně předčasně - třeba o 3 měsíce.. ale jsem doma na rizikáči, docela polehávám, tak snad ne! známým se narodila holčička na šestém měsíci a měla 600 gramů! snad je zatím vpohodě, ale je jí teprve rok a něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka-misa
29.10.12 09:50

Já jsem ke konci těhotenství také krvácela a raději jsem běžela, pro svůj klid.
Začala jsem trochu hysterčit, že nekope a necítím žádný pohyb.

Hodně štěstí přeji, ať to dobře dopadne.

• Citovat
  • Upravit
8645
29.10.12 11:35

@Viktorka Maxikova Tak super že je všechno OK :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.12 11:54

@maminka-misa Děkuji, zatím to vypadalo ok ;-) tak snad to bude dobré. A´se daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
29.10.12 11:59

Ahojko, muzu se pridat? jsem ve 24tt a dnes jsem na kalhotkach objevila nahnedly vytok. rano jsem byla na kontrole u gyn, bral mi ster, myslite, ze to muze patrit k tomu nebo se mam znepokojovat? nikdy predtim jsem to nemela. dekuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.12 12:21

@Hanina_leden jestli bral stěr a je to nahnědlé, tak by to mělo být k tomu.. co mu zavolat? mě zkontroloval dr. dnes (vrchem i spodem) a naštěstí nic podezřelého neobjevil. tak snad to bylo taky ještě k tomu sexu v pátek, je fakt, že jak do mě zaváděl sondu, tak jsem se úplně prohnula bolstí v pochvě (a to se mi nestávalo!), tak je možný, že jak máme teď styk jen sporadicky, tak mě to trochu poranilo..
a mě dr. kolikrát při stěru upozornil, že můžu ŠPINIT. protože oni mám pocit berou trochu tkáně, tak ten čípek naruší.. ale radši bych mu zavolala - pro jistotu. tak ať to brzy přejde :kytka: určitě to bude ok!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
29.10.12 12:34

Taky me to napadlo mu cinknout a nebo se tam jeste dnes stavit, ma az do vecera. ale zase abych nebyla jako hysterka :roll: ikdyz k prvnimu ZT tehu by to myslim pochopil.
jinak dekuji moc za odpoved :kytka: jsem rada, ze u tebe to dopadlo dobre a drzim palecky, aby se tve spineni uz neopakovalo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
29.10.12 12:42

Tak jsem mu cinkla, pry to muze byt k tomu vysetreni. nesmi to byt krev a pro svuj klid si mam koupit borax-glycerinove globule a kdyby cokoli, mam hned naklusat. tak snad :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí