Zakrvácení v 20tt těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59426
29.10.12 13:04

@Viktorka Maxikova já rizik měla hodně a u Tomíka to bylo za 5 min 12 tak jsme u vali měla šílený strach aby se něco nestalo takže jsme tomu císaři trošku pomohla, ale pak na sále mě doktor říkal že ještě že tak, že do další ko by nevydržela :jazyk: takže fakt to chce dát i na svůj pocit. Kolem Valinky tam leželi jen půl kg miminka :?, my šly po 12 dnech domů a představa tam být 3m a ty nervy kolem :? ale někdy miminka moc spěchají nebo naopak je v ohrožení maminka takže těhu musí ukončit ale nemysli na to. ty i mimi jste v pořádku tak si užívej klidu, pak tolik klidu už nebude :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.12 17:40

@Hanina_leden to bude jistě dobré.. já právě měla vyloženě kapinku krve růžovočervené barvy. tak snad to bylo jen z pochvy nebo maximálně z čípku. taky jsi měla ZT? :,( já taky a pak ještě mimoděložko :roll:
ale teď se nám už určitě vše vyvede vpořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
29.10.12 20:58

@Viktorka Maxikova dekuji za podporu, take doufam. mimiska citim, ze se bublinkuje, tak snad je vse u nehoho vporadku.
jj, na zacatku roku. byl to sok, do te doby jsem nevedela, ze neco takoveho existuje.
ty jsi mela i mimodelozni? takze ti brali vejcovod? tak tfuj tfuj, drzim palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.12 21:23

@Hanina_leden naštěstí nevzali, protože hcg bylo nízké, tak doktor čekal, že se samo vstřebá. nechtěl mě honit do dalšího zákroku, sám mi vloni v dubnu dělal revizi po tom ZT (naštěstí to bylo hned v 7tt., ani srdíčko ještě nebylo vidět…), tohle mimoděložní bylo taky v lednu.. no, vstřebalo se, ale 3 měsíce jsem krvácela jak při menstruaci :-O je ale otázka, jestli je vejcovod průchozí, prý se stejně dělají srůsty… v březnu krvácení ustalo a v červnu jsme zasadili Anetku (teda tváří se tak :dance: ). u Vás to šlo naštěstí taky rychle znovu :potlesk:
ale o to víc se samozřejmě bojím každého píchnutí břicha - a že mě ty střeva dost zlobí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.12 21:26

@Hanina_leden jo a promiň, že se opičím s tou kočičkou, inspirovala jsi mě :D máme dva kocoury (Viktora a Maxe, proto ta přezdívka, jinak jsem Dáša).. stejně jsem tam chtěla dát jinou fotku, kde jsou oba změním ji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
30.10.12 08:59

@Viktorka Maxikova koukam, ze jsi si toho take pekne prozila, tak snad mas smulu zasebou a Anetka bude vporadku :* tvuj doktor je zda se lekar na spravnem miste, malo kdy se vidi takovy vstricny pristup. ja si tedy na toho sveho take nemohu stezovat, ikdyz nektere musky by jeste vychytat mohl :) urcite se s pritelem moc tesite a tehulkovani si oba uzivate :D
ty srusty se ti mohou delat samy o sobe, ani zakrok k tomu nepotrebujes. rika se tomu endometrioza a je dost rozsirena, ale az ted se o ni zacina mluvit. tou mne take strasili, takze jsem rada, ze jsem vubec tehu :)
o tom strachu mi povidej, kolikrat se mimiska snazim probrat k nejakemu pohybu, lenoch liny moc tomu neda, ale pak je ta uleva, kdyz se zacne bublinkovat. a UTZ u doktora..vzdy trnu a cekam na slova, je to vporadku. s jednou holcinou jsme se shodly, ze nechapeme kdo vymyslel termin „nejkrasnejsi obdobi zeny“ :zed:
to vubec nevadi, kocicaku nikdy neni dost :palec: a to jsou primo oni?
jinak te rada poznavam :mavam:

Příspěvek upraven 01.11.12 v 10:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.12 18:31

@Hanina_leden snažím se si těhu užívat, ale víš jak to je.. taky se těším, až bude malá ve zdraví venku (snad až v tom březnu)…
dnes má problémy kde kdo, mě taky dr. strašil zase polcystickýma vaječníkama, mám navíc dost akné, což je u toho typické, i když nadváhu ne, jsem spíš hubená… takže hormonálně nejsem úplně vpořádku. ale s otěhotněním k překvapení všech včetně dr. problém nebyl, většinou to „vyšlo“ skoro hned.. jj, taky doufám, že bude malá vpořádku. Vy se necháváte překvapit nebo víte pohlaví? už jste daleko, za hranicí životaschopnosti, to už bude dobré!! taky se těším aspoň na ten 24. týden už…
Taky tě ráda poznávám, jak jsem psala, jsem Dáša - a Ty jsi Hanka neb Hanička bude malá? :-D
jj, to jsou naši kocourci, je jim 10 měsíců - Vikoušek a Maxíšek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
31.10.12 09:41

@Viktorka Maxikova jj vim a neverim recem celebrit, jak je vse bajecne a blabla. ja jsem holka z vesnice a uprimne to reknu :jazyk:
otec ditete to vedet nechce, ja se prekvapit nenechala. tak nejak jsem pocitala s holkou a bum je to kluk. male zklamani tam bylo, tak radeji ted, kdyz si na sebe zvykame nez pak na sale :) ale hlavne aby byl mimisek vporadku to je dulezitejsi :) a vy uz to mate potvrzene min 3×, ze je to tak jak to je?
jinak s menem stale vaham, pro holku to bylo jasnejsi, pro kluka asi Matyas :nevim:
jsou krasni, ja kocicaky miluji, ale od umrti svych poslednich dvou, jsem jeste nenasla odvahu si poridit dalsi. ted je nahradi prcek, tak ten vyda za celou tlupu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.12 11:41

@Hanina_leden nemáme to potvrzené, jen dr. říkal, že tam pindíka nevidí, ať kouká, jak kouká :-) má dobrý UZ (dělá sám i genetiku a screeningy, velké UZ..) tak mu věřím. Ale víš co? je mi to jedno, teď se těšíme na Anetku, mluvíme na „ni“ jako na Anetku a když to bude třeba Petřík (taky u kluka jméno moc nevíme, Petra navrhnul manžel)? tak to bude Péťa no :-D
já Tě na jednu stranu chápu. samozřejmě že miluješ miminko v bříšku, ať je to co je to, ale když mi dr. řekl tu holčičku, taky jsem byla fakt dojatá. ale možná bych byla i z chlapečka. spíš je to o tom, že jsi cítila holčičku a vypadá to, že intuice zklamala.. já taky od toho 12. týdne začala cítit holku, před tím jsem myslela, že spíš kluk.. mně vždycky říká tchyně: „Ono na tom záleží do té doby, než se malé narodí, pak už je to jedno“. a tomu přesně věřím, proto se budu těšit na tu holčičku než třeba vykoukne chlapeček :-)
ne že bych věřila na věštby a kartáře (spíš se takovým lidem snažím vyhýbat, co se tomu venují, mám ošklivou zkušenost s jednou alternativní skupinou), ale manželovi řekl jeden jeho kamarád, který profi věští karty (a víc lidí z okolí tvrdí, že jim to vychází), že budem mít holku. takže pro mě to bylo takové malé uklidnění že to zapadá i do věštby a že už to snad dopadne dobře.. takže se tím vlastně ukldidňuji :-)
když zemře mazlíček, tak je to vždycky hrozné :,( já to teda zatím naštěstí nezažila, ale měli jsme psa u babičky, babička před 12 lety zemřela a psa si vzala sousedka (naši ho do bytu nechtěli). a i když jsem ho od té doby viděla jen párkrát (přiznám se, že jsem za ním moc nejezdila :oops:, táta té paní přispíval na krmivo), tak když asi před 3 lety zemřel, přišlo mi to líto, že jsem na něj kašlala a taky jsem si pobrečela.. určitě se to ale nedá srovnávat s tím, když máš člena rodiny a jsi s ním denodenně.. máme kočičáky teprve necelých 9 měsíců a já se na ně vždycky těším, když jsem „venku“, zatím jsme byli na dovče jen prodloužený víkend začátkem července a už se mi stýskalo jako blázen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
1.11.12 10:39

@Viktorka Maxikova jj, pocitove to byla holka. a ani jinak jsem si neumela vysvetlit tri letici vrany nade mnou, podotykam v lete, plet samy pupinek a rychle nabirani vahy, no uznej :nevim: to byla holka jak vysita :D a ono prt, bude to kluk jako buk :D tedy pokud ho nevymenim v porodce, jak zertuje muj gynekolog :P jen aby nezdedil moc povahy po tatinkovi :roll:
jj, to chapu. my se sestrou mely psa od sve prvni tridy a pak kdyz po 15 letech odesel… no chodim mu zapalovat svicky dodnes :,( :oops: ma pomnicek na zahradce u nasich, aby nam byl stale na blizku a vsechno videl :) u staveni byly vzdy i kocicaci, za svuj zivot jsem jich mela uz hodne a hlavne co kotatek moje cicina privedla na svet :) ted uz u nasich je jen jedna kulicka, potomek po me cicine a pak jeden nalezenec z ulice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.12 21:16

@Hanina_leden Nic mi do toho není, ale vy spolu s tátou mimíska tedy nejste? Jestli to teda chápu správně, tak mě to mrzí, ale snad se nějako domluvíte… Mimi je fakt nejdůležitější, to ostatní se poddá.. Promiň, že se tak blbě ptám, ale já jen podle toho, že píšeš „otec“ a aby mimi nebylo po něm, možná jsem to jen blbě pochopila…
No, já mám pleť hnusnou od vysazení antiko (což je už 3 roky), ale v těhu se mi ještě zhoršila, to je fakt. nicméně podle té váhy to na mě nesedí, já zatím nepřibrala nic, jen jsem se vrátila po ukrutných nevolnostech (cca do 15. týdne) na původní váhu.. znám i pár holek, na kterých těhu s holkou bylo vidět taky až v 6.,7. měsíci. ale to i s klukem. asi to máme každá jinak. ale záleží na těch nevolnostech, já v prvním trimu zhubla 5 kilo 8o a na někom, kdo nemá nevolnosti, to je vidět hned, na mě ani v 5.měsíci moc ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
2.11.12 11:46

@Viktorka Maxikova nevidame se a komunikujeme jen na spolecenske urovni, par dni po tom co jsem mu to oznamila se stahl a jak rika, v lete ma jine zajmy… boli to, nikdy mu to neodpustim a jak to bude dal, opravdu nevim :nevim:
no tak ja nevolnosti mela neco pres 3 mesice, ale nezvracela jsem, snad jen 3× za cele tehu a videt je to na mne snad od prvniho dne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.12 12:11

@Hanina_leden achjo, ti chlapi :| to jsou hrdinové
užívej si těhotenství, určitě je taky vymodlené a moc se na drobečka těšíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
2.11.12 13:33

@Viktorka Maxikova spise zacinam panikarit, jestli se o to skvrne budu umet starat, zda poznam, ze ma hlad a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.12 20:58

@Hanina_leden jj, to znám! tak jednou týdně mě přepadne silná úzkost a říkám si: „Co já budu dělat??? Vždyť se postarám sotva o sebe!!!“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí