Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To je presny
pa si zase reknu, ze to zvladla ta a ta, tak to nemuze byt tak slozite ![]()
@Hanina_leden asi to chce naklást na sebe vysoké nároky, neřešit bordel doma a vedení domácnosti a nějako se to zvládne.. hlavně to chce klid, ale se svou čas od času až hysterickou povahou se chci vidět ![]()
@Viktorka Maxikova no ja ani radeji ne ![]()
dnes jsem absolvovala prvni nakupy pro mimiska, nic nemam a jsem o 1000,– lehci
hned me ten elan presel, pokracovani priste a hlavne, ty velikosti. jak kupovat na nekoho, koho ani velikostne neznam ![]()
@Hanina_leden taky chci nakupovat až tak za měsíc, prostě pod stromeček…
Ahoj zlati, jak se vede? vsechno vporadku?
co vybavicka, uz jsi zacala? ja mam jiz jen cekaci obdobi na to velke UZ ![]()
@Hanina_leden ahoj,nezačala, ptotože už skoro 6 týdnů ležím v nemocnici pro hrozící předčasný porod. když vydržíme do pátku, snad mě pustí, to budu 34+1… Ty už máš před porodem, vid ![]()
@Viktorka Maxikova jujky, co si to ten prda vymysli
to jsi uz druha za posledni tyden co neco takoveho slysim.
moc se omlouvam, ze jsem se neozvala drive, nejak toho bylo moc a pak jsem ani nevedela, ze ja byla ta co se neozvala naposledy. tak mi to promiiiiiim ![]()
jj termin pristi tyden, ale dnes dle KO predporodni klid. no a jelikoz je to jiz 14dni beze zmen, tak asi mame jeste dooost casu ![]()
tobe drzim palecky a snad jeste vydrzite do toho 36tt, to jsou pak jiz miminka prohlasena za donosena. drz se koci, mooooc na tebe myslim ![]()
@Hanina_leden děkujem
no, týdny by už šly ohledně stupně vývoje, blbé je, že malá je o 14 dní menší, má okolo kila a třičtvrtě.. takže za ten 36tt bych byla vděčná.. nebo aspon za týden ještě
taky jsem začala mít opravdu veliké problémy se zády, mám něco jako ischias, nezbývá než baštit paralen, rozhýbat to nemůžu, masáž nepřipadá v úvahu a manipulace už vůbec ne
ale ted už to vydržíme ![]()
tak to jste šikuly, že jste to takhle zmákli
chlapeček zůstal chlapečkem
? a všechno bez problémů? to je asi taky švanda takhle čekat na porod, co.. no, tohle mě minulo, protože u nás může být prakticky kdykoliv
jsem ráda, že jsme se dostali alespon sem, vypadá to se mnou bledě už od 27tt…
@Viktorka Maxikova holka ma byt mensi, tak po ni nemuzes chtit rapidne tloustnout
ale jeste kousicek by to chtelo, to mas pravdu.
jj zatim jo, nastesti jsem vybojovala u otce i sve vybrane jmeno pro holcicku, kdyby nahodou
je to na prd, kdyz se rodice musi dohodnout a v mem pripade potrebiji i pisemny souhlas ![]()
ty zada budes mit z toho lezeni, skoro dva mesice ve spitale, to fakt nezavidim.
vsak uvidis co prinese patek, kdyby jsi mohla do domaciho leceni, hned by bylo lepe, vid ![]()
@Hanina_leden ahojky, tak nakonec tu zustanu až do porodu, tělo je nachystané, jsem otevřená, držíme se silou vůle a asi už ne úplně nadlouho.. a malá má okolo dvou kil, tak mě tu chtějí mít pod kontrolou, zdá se jim to pořád málo..
a co Ty, ještě 2 v 1?? ![]()
Dáša
@Viktorka Maxikova
ty blaho, tak to je ulet. se tam musis desne nudit, vzdyt uz jsi jak inventar. a to jsi stale na kapacce? no ja mam dnes termin, v utery jsem byla otevrena opet jen tesne na prst, no ale dnes uz pozoruji zmeny, ale rikam si, zda je to vubec ono ![]()
navic potrebuji vydrzet do pondeli, tak maleho ukecavam. chci zmenit prijmeni z otcova na sve a urady pracuji jen v po a ve st ![]()
myslela jsem, ze to stihneme vcera, ale jaksi se to otci pracovne nehodilo. moc mu to neverim, nastesti jsem papiry v porodce podchytila, tak snad.
ted zase k tobe
a jak se citis? mas nejake bolesti?
@Hanina_leden no je to úlet
ted už je to pohodička, jsem tu přesně sedm týdnů a vím jistě, že ted už to bude na kratší dobu
bolesti nemám, jen ty záda mě furt zlobí.. uvidíme, chtěla bych ještě ten týden dát do 36+0..
tak to mi je líto, že si to těhotenství taky neužíváš úplně ideálně
snad se nějako rozumně domluvíte.. bude se otec vídat s mimčem?
Tak tfuj tfuj, drzim palecky, aby jsi to zvladla. myslim, ze kdyz se ti zizalku podarilo s pomoci dr. ukecat doted, tyden bude hracka ![]()
no chtel by, abych zustala s mimiskem tady, aby ho mohl vidat. ale ja nejak povahu nemam na to, zit tu s nim bez jedineho citu a divat se, jak odchazi jinam a byt nad veci…
proto to prijmeni, vis.
zitra zkusim ukecat nejak ty matrikarky, kruci, by mohly byt trosku lidske ne, kdyz jim situaci nastinim ![]()
@Hanina_leden vy spolu pořád bydlíte
? promin, že se ptám, ale co se teda stalo? on si našel někoho jiného? zaráží mě totiž, že jsi psala, že už máte za sebou taky neúspěšné těhu, tak nějak nechápu, proč otočil.. klidně mi napiš SZ, jestli máš chut o tom mluvit, ale rozebírat to nemusíme, hlavně se snaž být v rámci možností vklidku ![]()
Ahojte, jsem na konci 19. tt a dneska jsem jednorázově slabě hnědorůžově zašpinila. U doktora jsem byla naposledy v pátek a vše bylo v naprostém pořádku. Kontroloval mimčo, čípek i placentu. Další kontrola mě čeká příští středu, bude to už rovnou velký ultrazvuk. Pohyby zatím necítím, resp. cítím velmi nepravidelně. Šly byste raději na pohotovost nebo počkaly? Jsem na PN a šetřím se.
Příspěvek upraven 06.03.19 v 19:42