8tt a aquapark

60
28.10.12 18:36

8tt a aquapark

Ahoj holky, za 14 dní máme jet na welness víkend do Prahy do Aquaparku Čestlice. To budu v 8tt. Jak se vůbec mám chovat? Co si můžu užívat a co raději ne? Jak dlouho ve vodě? Mám se pořád převlíkat do suchých plavek? Jsem po ZT v 5tt a tak se bojím, nechtěla bych si to zažít znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
836
28.10.12 18:40

Ahoj, ja si temer do konce tehotenstvi uzivala bazen, dokonce i tobogany a saunu. Ale taky jsem se citila skvele a nemela jsem zadne problemy.
Plavani je velmi prospesne, to mi rikala jak porodni asistentka, tak i moje lekarka. Vubec bych se toho nebala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
28.10.12 18:40

:kytka: prvně konzultovat s gynekologem :kytka: pokud povolí, tak neprochladnout.Po tom co vylezete z vody, suché plavky :kytka: nic divokého(tobogán, řeka atd) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
28.10.12 18:41

@Bessinka mě teda moc dobře voda nedělá - teď jsme byli a už nepůjdu :zed: tvdrlo mi břicho o 106 :zed: závidím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
28.10.12 18:44

Tak na konci mi bricho tvrdlo taky, a bylo jedno jestli jsem ve vode, nebo v klidu v postely. Zalezi na tom jak se kazdy citi. Na co bych si ale davala bacha jsou zanety, takze jak pise LN13 neprochladnout a i pripadna konzultace s Dr. urcite neuskodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.10.12 18:44

Taky bych se poradila s Dr..
A saunu bych teda nezvládla 8o Já mám už od těhotenství pořád návaly horka.. Jsem už rok po porodu a ještě to nepřestalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.10.12 18:45

A existují i nějaký „speciální“ tampony na koupání… Že dovnitř nic nepropustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
28.10.12 18:46

@Bessinka no mě to překvapilo jen jsem se tak v tý vodě povalovala - nic namáhavého a už mě musel chlap pomáhat z bazénu..zbytek doby jsem proseděla a čekala až se kluci vyplavou :zed: a to jsem se tak těšila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
28.10.12 18:46

Me tampony doktorka nedoporucila, rikala ze je lepsi bez nich, tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
28.10.12 18:50

@LN13 me prvni tehu nevyslo, tak jsem si rekla ze u druheho to resit nebudu… brala jsem to tak ze co se ma stat se stane a zas tak moc jsem se neomezovala. „Neradovala“ jsem se dokud jsem maleho nedrzela zdraveho v naruci. Ale jak uz jsem psala, nemela jsem zdravotni problemy a citila jsem se skvele… az na to ze jsem si pripadala jak hroch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
28.10.12 19:58

Já měla problémy v každém těhotenství, takže já bych nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
28.10.12 20:00

Já si myslím, že nejvíc jde o to nechytnou něco z vody… toho mě varoval doktor nejvíc. Teď jsme podruhé těhotná a minulý týden jsem byla s dcerou v aquaparku a odnesla to nakonec ona… měla úplně rudou pipinku a říkala, že jí bolí… takže my už asi skončili nebo pak udělat nějaký výplach nebo preventivní tobolku na dezinfekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
28.10.12 20:07

Já bych teda taky asi nešla, bůhví, co všechno tam můžeš chytit. Může tě někdo kopnout, cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
28.10.12 20:14

Já bych šla. Do Čestlic chodíme pravidelně a i jako těhotná jsem tam chodila, teď jsem těhotná zase a chodit budem. Chodila jsem i normálně plavat, s malou chodím každý týden na plavání a v pohodě. Na tobogány jsem sice nechodila, to jsem se bála, ale plávání, výřivky a tak v pohodě :-)

• Citovat
  • Upravit
lucenka
28.10.12 20:14

Tak já chodila plavat až do 7. měsíce do aquaparku. Ale na tobogánu jsem byla naposled v 5. měsíci a v pohodě. Používala jsem teda pro jistotu ty tampony do vody. Ale asi bych se vyhybala atrakcím na kterých by bylo moc lidí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky