Holky berou mámě krásu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8939
29.10.12 12:10

Já už to psala v jiných diskuzích. Celé těhotenství mě všichni tipovali na kluka, měla jsem krásné vlasy, pleť, pouze bříško a jestli vidíš metřík máme holčičku, takže to že jen kveteš nesouvisí s tím co čekáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17045
29.10.12 12:15

Možná to bude trošku drsná odpověď, ale říct mi někdo v těhotenství, že vypadám čím dál tím hůř - vykoušu mu obočí ;) a mám pocit, že tohle lidi ví.. Jinak ti to nemůžu ani vyvrátit ani potvrdit - čekám kluka a holku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Švadlenka Madlenka
29.10.12 12:19

A jak myslíš, že by to to mimčo asi tak dělalo? 8).
Já byla krásná prvně i podruhé a je a bude to holka ;). Prostě, když to tam je, tak ti to ani mimino nesebere 8).

• Citovat
  • Upravit
3030
29.10.12 12:33

U první dcery hrůza, špatná pleť, zateklá, vlasy naprd. U druhé jak vymalovaná. Takže věř doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
29.10.12 12:35

Je to blbost, já měla těhotenství úplně ukázkové :palec: Nehty pevné, vlasy lesklé, pleť jak z alabastru :lol: a ona se narodila holčička. Všechny báby mi vykládaly, že to bude kluk, ke všemu jsem měla opravdu špičaté břicho :jazyk: takže když mně teď někdo krmí takovými nesmysly, tak se usměju a jedu dál… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
29.10.12 12:50

Je to jen Mýtus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
29.10.12 12:52

Podle mě jsou to jen mýty a pověry z dob, kdy nebyly UTZ apod. Myslím, že je to v genech. Někomu to sluší s holkou i s klukem, někdo si to protrpí.

Je to sice otřepané fráze - ale nejdůležitější je, aby bylo mimčo zdravé! Ať už je to kluk nebo holka, ať už to nastávající mamince sluší více nebo méně :huban:. (Záměrně nepíšu, že „nesluší“, protože mám pocit, že těhotenství sluší každé ženě :hug:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
29.10.12 13:01

Mam kluka i holku a u obojiho jsem vypadala dobre..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
29.10.12 13:08

No to je mega kravina tyhle babské řeči :mrgreen: já taky celé těhu poslouchala jak mi to sluší a jak to bude určitě kluk a je to ta nejnádhernější holčička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
29.10.12 13:09

Blbost

Tak mně každý říkal, že jsem zkrásněla a přesto tipovaly všichni stejně na holku a byla tam :srdce:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
29.10.12 13:43

Já mám doma dvě holčičky a při těhotenství s nimi mi tedy krásu nebraly :roll: Teď čekám kluka, od začátku pleť jak puberťák, do zrcadla radši nekoukám, nějka se mi divně mění kukuč :? Takže když máš na UTZ holku, asi to tak prostě bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
29.10.12 13:55
@jaaajaa píše:
Ahoj holky, jaké s tím máte zkušenosti? Berou holky mamkám krásu v těhotenství nebo ne? Pan doktor nám na ultrazvuku říkal že to bude na 95% holčička ale lidi okolo mě furt říkají že mi to strašně sluší že uplně kvetu :-) a teta mi říká že to holčička teda nebude že to bude kluk jak buk.
Né že by mi to vadilo ale tak si říkám jaké s tím máte skušenosti vy. Nebo co si o tom myslíte.

První dítě: Byla jsem fakt pěkná, líbila jsem se sama sobě. Porodila jsem holku.
Druhé dítě: Přišla jsem si jako největší obluda, vyskákaly mi křečové žíly, akné se taky hlásilo. Porodila jsem kluka.

Lidi toho nakecají. Vždycky mě tyhle pověry dokázaly akorát otrávit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
29.10.12 14:00

No nejsem schopná zhodnotit, jestli je to pravda, ale mám vtipnou příhodu. Moje tchýně, říká svojí neteři: ty čekáš holčičku vid? A ona na to jak to víš? No a tchýně na to: vypadáš na ní :mrgreen:
Jinak manžel mi pořád říká, že budeme mít holku a tím mi taktně naznačuje, že vypadám hrozně a opravdu tak vypadám, ale stejně hrozná jsem byla i u prvního chlapáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
29.10.12 14:02

Myslím, že to neplatí, zrovna nedávno jsme se o tom bavily s kamarádkou a ta taky říkala, že když jsem byla těhotná, spíš sem vypadala hodně dobře a mám holku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
29.10.12 14:03
@jaaajaa píše:
Ahoj holky, jaké s tím máte zkušenosti? Berou holky mamkám krásu v těhotenství nebo ne? Pan doktor nám na ultrazvuku říkal že to bude na 95% holčička ale lidi okolo mě furt říkají že mi to strašně sluší že uplně kvetu :-) a teta mi říká že to holčička teda nebude že to bude kluk jak buk.
Né že by mi to vadilo ale tak si říkám jaké s tím máte skušenosti vy. Nebo co si o tom myslíte.

Já při prvním těhu vypadala, jako když čekám holek 10 :lol: :lol: těhu ekzém, plet otřes, vlasy, nehty otřes a celkově, když jsem se chtěla nalíčit, tak to prostě nějak nešla, tak jako před těhu :lol: šminky nepomohly :lol: :lol: No a byl to kluk :mrgreen: takže asi tak :mrgreen: při druhém těhu jsem byla zase ta nejkrásnější ze všech :P :lol: :lol: a taky kluk :D

Příspěvek upraven 29.10.12 v 14:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky