Čekání na další kontrolu

2383
29.10.12 10:35

Čekání na další kontrolu

Ahoj, předem se omlouvám za asi stupidní téma, ale nemůžu si pomoct. Nedokážu asi vydržet do další kontroly, to už nás čeká naštěstí (19.11) 1.trimestrální screening. Dnes jsme 9+1 a asi mám obavy jako každá nastavájící mamča, ale veškeré příznaky co jsem měla téměř odezněli a bojím se aby mimísek byl v pořádku. Zájímalo by mě jak jste si v těhotenství krátili chvíle nebo jak si je krátíte. Nebo zda jste některá letěla k doktorovi a nebo na vyžádaný ultrazvuk? Snažím se si těhotenství užívat, ale momentálně přemýšlím nad tím zda je vše jak má být. Budu fakt moc ráda za každou radu, sem jak magor :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zrzana2
29.10.12 10:40

Za mne no stres, stejne to nijak vyrazne neovlivnis a s priznaky to vubec nesouvisi. Prvni tehotenstvi do posledni minuty nevolnosti atd a skoncilo to 12+3 spontannim nekompletnim potratem. Druhy bylo tyden tak tyden onak a ted spinka v postylce. Chvile jsem si kratila chozenim do prace :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4151
29.10.12 10:43

Jsi magor, ale to je většina z nás. Buď rada, ze nemáš příznaky. Já jsem jen spala, asi do 11tt, jinak nic. Takže klid, snáz se toho řešit co nejmíň, zabírá to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
29.10.12 10:47

Asi budu muset, kdybych k práci doma nepotřebovala PC tak bych sem tak pořád nenakukovala a asi bych byla ve větším klidu! Holky dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
29.10.12 10:58
@nicolle24 píše:
Asi budu muset, kdybych k práci doma nepotřebovala PC tak bych sem tak pořád nenakukovala a asi bych byla ve větším klidu! Holky dík

hlavně klid bude všechno v pohodě, mně taky někdy před 10tt odezněly komplet příznaky hrozně jsem se bála ale jak píšou holky buď ráda že jsi ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
29.10.12 11:01

@lecka To je fakt, jiné holky pořád :poblion: a to je jistě horší! Jsem fakt blbá místo abych si užívala klidné těhotenství tak tady blbu :zed: Děkuji :hug:
Asi se pustím během dneška do práce s plným nasazením tak jako před těhotenstvím a dám do kupy co jsem nestihla a určitě mě to zabaví minimálně na měsíc! Moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
29.10.12 11:24

@nicolle24 Ahoj, já taky skoro šílím :) já na první prohlídce byla v pátek a to ještě nebylo srdíčko a na další jdu až za 3 týdny.. :zed: taky bych si nejraději něco „vymyslela“, aby mě dr. vzal dřív. Ale je to zbytečné. Jak píšou holky. Hele já se třeba zabavila knížkou. A koupila jsem si lístky do kina na 15. listopadu takže se těším na pokračování mého oblíbeného filmu. Chce to klid a nohy hore mamino :P naše fazolky jsou tam kde mají být a je jim u nás určitě báječně. A příznaky? Buď ráda že žádné nemáš. Co já bych za to dala. Každé ráno vstávám do práce s tím, že ráno skoro objímám mísu a věř, že lepší se ráno pěkně v klidu nasnídat než pohled do mísy ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
29.10.12 11:32

@Tůmička :lol: :lol: Jo jo to je fakt! Já ti přeji aby ti bylo co nejdříve dobře a at ti to učete do další kontroli jak tak koukám tak jdeš jen o pár dní dříve tak nás čeká stejné čekání.

Moc jste mi pomohli, moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
29.10.12 12:10

@nicolle24 :hug: Ale je to příjemné čekání, to se musí nechat :) ta držím palečky, ať ti to rychle uteče a maličké je v pořádku při další kontrole :) klidně občas písni jak se daří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
29.10.12 12:20

@Tůmička Moc děkuju! A je fakt že se mám na co těšit! Už uvidime krásně maličké!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.10.12 12:41

Ahoj, stupidní téma to vůbec není, takhle jsme na tom každá druhá a možná, že nás takhle blázní spíš velká většina. Jediné, co trochu zabralo u mě, bylo začít chodit znovu do práce. Tři měsíce jsem byla doma a teď pár týdnů chodím zas do práce a nemám tolik času myslet na hlouposti a nacházet na netu na katastrofické scénáře :mrgreen: Můj gynekolog ultrazvuky běžně nedělá, takže jsem v šíleném mezidobí mezi prvním screeningem 12.9. (což už je prehistorie) a druhým velkým screeningem, který mě čeká až 15.11. (hmm, to bude ještě věčnost..). Tak se zaklínám, že je přece všechno v pořádku a teď v 19.tt pořád netrpělivě sleduju první pohyby a nevím, jestli už je to ono nebo ne. Ale i tak je to nádherný období a snažím se moc si ho těmi strachy neničit.
A držím palce, ať je u tebe i všech, které jsme na tom podobně, všechno jak má být :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
29.10.12 13:05

@alimar Já se katastrofickým scénářům vyhýbám, je mi líto že se dějí špatné věci, ale momentálně to fakt nečtu jen vidím nadpis tak rychle pryč! Dívám se na videa ultrazvuků abych si mohla představit jak vipadá mrňous! Teď jsem se zkrášlila po dlouhé době vyfoukala a vyžehlila vlasy a namalovala se a budu to tak dělat každý den, ať si připadám zase jako člověk. Začnu zase pracovat - i když doma ale pustím se do toho naplno, jinak to fakt nepůjde, a Vánoce jsou za dveřmi tak bude na eshopu práce jistě přibývat!
Teda klobouk dolů to čekáš fakt dlouho na UZ. Snad nám to všem rychle uteče a budeme držek svá miminka v náručí a budeme se tomuhle už jen smát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
norb
29.10.12 13:37

Ahojky, dovolte abych se přidala :-)
já jsem aktuálně 9+1tt, poslední kontrola byla minulý týden, kdy bylo krásně vidět srdíčko, ruce, nohy, zkrátka malý, 2cm pidi člověk :-)
Další kontrola 19.11., taky mě čeká gen. ult. Nejvíc mě děsí to, že mám přijít kvůli odběrům na lačno a to se zatím moc neslučuje s mou prakticky celodenní nevolností :poblion:
Minulý týden na kontrole jsem se hezky uklidnila a měla radost, že je vše ok… ale pomaličku, když si představím ty 3 týdny čekání, tak začínám vnitřně šílet :-) :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1715
29.10.12 21:28

Ahoj, přispěju svoji troškou do mlýna a jsem ráda, že nejsem blázen sama :D ted jsem ve 14tt, ale ty týdny před pro mě byly dlouhý. Já totálně bez příznaků, kromě bolesti prsou a občas pocitu na zvracení absolutně nic, to mě děsilo (je všechno v pořádku??), pak každý uz, jestli je tam mimi, pak jestli tluče srdíčko atd…ale ted, po prvotrimestrálním screeningu, který dopadl negativně a hlavně, na kterém byl se mnou poprvé manžel a mohl vidět našeho 63mm velkého prcka..to je k nezaplacení ten pocit, že je vše v pořádku a nejsi na to sama. A přesně po negativních výsledcích ze mě všechno spadlo, stres je pryč a ted si těhu jen a jen užívám!!! Tak doufám, že to bude podobně i u tebe, držím palečky, at ti to rychle utíká!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
29.10.12 21:35

@Lenule15 Tak to jsem ráda, já se právě nemůžu dočkat toho screeningu a výsledku a snad už si to potom budu taky moct užívat! Moc děkuji, jsem ráda že to tak necítím jen já! Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí