Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, chtěla bych se vás zeptat jsem plus minus v 6 týdnu těhotenství. Cca před 12 dny mi to potvrdil gynekolog.Hned potom jsem si udělala test Jen tak:) a byla tam krásná tmavá druhá čárka..Pak jsem se testovala Clearblue digi a vyšlo mi 3plus..takže super, ale ted jsem si v posledních dnech udělala jeste 3 testy jen tak pro jistotu a zdá se mi, že čárka slábne:( je to možné??A mám hustý bílý výtok.. co to znamená??Děkuju vvám předem za odpovědi. ![]()
Husty bily vytok jsem mela cele tehotenstvi.
Ty testy nejsou stejne, ze ne?
Já měla silnou čárku i při zamlkem těhotenství, tak si místo dalsiho testu kup kilo nějakýho dobrýho ovoce
Ahojky..podle fotky máš ted jiný test…je potřeba si koupit ten stejný, kterým jsi testovala na začátku..a podle toho soudit. Každá značk má tu sílu a barvu čárky jinou
Takže bud v klidu a kup stejný test. ![]()
Podle me je vse v poradku, proste hcg uz mas vysoke na maximum co jsou testy schopne ukazat a kazdy test muze mit intenzitu te carky jinak silnou. Tohle uz fakt nema cenu zkoumat..
(Z vlastnich bohatych zusenosti s testovanim - kdyz se budu testovat v sestem tydnu deseti testy, kazdy bude mit carku jinak silnou)
já měla takový výtok skoro celé těhu
testy už neřeš, sice to mkožná zní hnusně, ale co se má stát se stane… ale uvidíš, že to bude ok
![]()
Edit: ted jsem koukala na testy, jsou jiné značky a jak už tu holky psaly, každá značkla má jinou intenzitu barvy… ![]()
Příspěvek upraven 29.10.12 v 10:50
Testuj testy stejné značky. A pokud máš těhotenství potvrzené od gynekologa, vykašlala bych se na testy. Věřím, že to bude dobré, sama jsem měla při posledním těhotenství pokaždé jinou čárku - nejsilnější byla paradoxně na prvním testu, který byl dělaný z odpolední moči. Pak jsem dělala další z ranní a čárka byla rozhodně slabší… Nevydržela jsem a nechala si odebrat krev na hcg jako samoplátce, hcg ukázkově rostlo
Pokud by bylo něco špatně, stejně to neovlivníš, ale věřím, že to nebude tvůj případ ![]()
Gratuluju k těhotenství a držím pěsti, ať je vše OK ![]()
Neboj a testy uz si nedelej
a ten hustej bilej vytok je uplne normalni. Uzivej si tehotenstvi ![]()
Ty vrchní 2 to je mamatest10 a ty spodní je nějaký unimark s citlivostí 25mlU.
Moc vám holky děkuju:)uvídíme zitra jdu na gyndu tak doufám, že už uvidím i ![]()
Podle toho výtoku jsem poznala, že jsem těhotná
Mám ho jen na začátku těhotenství - takže klid. Na testy už se vyprdni (ta slabší čárka je určitě tou nižší citlivostí testu) a užívej si ty začátky ![]()
Taky bych řekla, že jeto jiným testem. Pokud ti to potvrdil doktor, netestuj, zbytečně se stresuješ. Výtok jsem měla celé těhotenství, bez intimek jsem se nehnula…
Když to napíšu hodně blbě, pokud se něco stát má (ale u tebe je očividně vše v pohodě), tak to „kontrolním“ testováním stejně neovlivníš. Počkej na další kontrolu.
A jak někdo výše psal, radši si kup ovoce nebo zeleninu místo testů.
A když se na ty fotky ještě jedno podívám, tak se mi nezdá, že by nějaká čárka byla slabší. Ta, co ukazuje těhotenství nikdy nebude ve stejné barvě jako ta kontrolní, protože kontroluje jinou látku v té moči a tudíž jinak reaguje. Já měla dálnice, ale nikdy nebyly stejné. A navíc se mi zdá, že taky zesvětaljí vyschnutím.
Jo, hustý bílý výtok je hnus
, taky známe, bych řekla, že máš normální těhotenství a už neřeš a těš se na srdce
Tím se netrap, čárky s postupem času slábne, koncentrace HCg klesá. Hustý bílý výtok je v pořádku, mám ho taky teď i v prvním těhotenství, u mě to byl ze začátku jedinej znak těhotenství. Kdybys krvácela, bylo by namístě mít obavy, ale takhle jsi v pohodě, užívej si to:-))