Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Byla bych v klidu.
Taky mi čárka zeslábla, když jsem náhodně testovala. Neznepokojuj se tím, pokud jinak všechno ko máš v pořádku. Jinak bílý výtok mám pořád-patří mezi příznaky těhu.
Hodně zdravíčka!
@mazlinek píše:
Moc vám holky děkuju:)uvídíme zitra jdu na gyndu tak doufám, že už uvidím i
Nechápu nač testy když má těhu potvrzené lékařem, jen blbneš a plašíš se, mimo to jsou testy jiné než ty první, podle toho se dá těžko soudit, pač každý značka je jiná, mimo to mně příjdou čárky všude stejné…
hoď nohy hore a netestuj něco co máš už potvrzené, mimo to co se má stát stane se a tím že utratíš majlant za testy to neodvrátíš, hoď se do pohody kup si něco na mls a neřeš blbiny
![]()
Ahoj, já jsem měla pokaždé stejné značky (Mamatest10), první dny čárka sílila, a po týdnu jsem si udělala jen tak test a čárka byla slabší. Začala jsem mít nervy, jestli se to udrží. Za dva dny jsem šla k doktorovi, ten potvrdil těhotenství, že je všechno v pořádku. A ted jsem v 18+2. Taky jsem ze začátku měla bílej hustej výtok. Našla jsem na netu že se to může objevit, tak jsem se trochu ukldnidnila
Ahoj holky, moc Vás prosím o radu. S přítelem jsme se snažili o miminko. Poslední ms jsem měla 12.9. a od té doby jsem to nedostala. 20.7. mi doktor píchnul vyvolávačku a pořád jsem to nedostala. 27.10. další vyvolávačka a doted pořád nic. Na utz nic neviděl, takže si myslí, že jestli jsem těhu, tak mín, než jsme počítali. Jediný co, tak vyloučil mimoděložní. Jo a v krvy zatím taky nic
No mám přijít v pondělí na utz. Po celou dobu mám hustý bílý výtok. Ted jsem ale byla ve sprše a ve výtoku jsem měla kousek krve (vypadal jak sražená žilka)
Chci se zeptat, jestli se Vám to někomu stalo, a co to znamenalo? Předem děkuji za odpověd ![]()
@Sindy17 Tak záleží, jak dlouho nebereš antikoncepci, jak míváš měsíčky jinak. A jestli sis dělala test. Doktor asi ví, proč ti ji dal, slyšela jsem, že buď rozjede mens a nebo v opačném případě pomůže s udržením plodu, ale nevím, co je na tom pravdy. Jinak na utz by podle mě mohlo být už něco vidět.
Jen se zeptát - tak nějak na všechny - když chodíte na kontroly, jesli je vidět něco takhle brzy, dělají vám doktoři vnitřní nebo vnější utz???
Mě dělá vždycky vnitřní utz. Antikoncepci neberu od prosince. A ms mám srovnanou díky hyperstimulaci, kterou mi dr. dělal. Ano, vyvolávačka budto plod podpoří, nebo v opačném případě vyvolá ms, což se u mě zatím nestalo.
Uvidíme
@Sindy17 Tak uvidíš, nezbyvá, než čekat. O hyperstimulaci jsem nikdy neslyšela, dochází pak k ovulaci? Každopádně když po 2 vyvolávačkách pořád nic, vypadá to podle mě nadějně.
Tak hodně štěstí a napiš.