Těhotenství a neustálé obavy

29.10.12 09:32

Těhotenství a neustálé obavy

Ahoj holky, :mavam:
Jsem tu nová tak se Vám hned svěřím se svým problémem…
Tak začnu úplně od začátku a řeknu Vám něco málo o mě…
Jmenuji se Lucie je mi 19 let a jsem ve 33tt. čekám holčičku která se bude jmenovat Laura :srdce: :srdce:. Termín máme na 19.12
Minulé pondělí jsem byla u dr na běžné kontrole a tam zjistil že se mi zkracuje čípek což znamená předčasný porod… :zed: předepsal mi utrogestan abych s malou ještě chvíli vydržela 2v1 jenže já ten recept ztratila :zed: :zed: :zed:. No a v pátek jak jsem ulehala do postele jsem se uvelebila na bok a najednou jsem se nemohla ani pohnout šílené křeče normálně jsem si myslela že rodím.. no a od toho večera mám časté tvrdnutí břicha a pobolívání v podbříšku sice mám dneska další kontrolu aby jsme to prý nepodcenili ale nemáte s tímto některá také zkušenost??? Děkuji za odpovědi pá Lucka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7376
29.10.12 09:34

Myslím, že kdyby to bylo uplně nahnuté, tak tě nechá do porodu doležet v nemocnici, ne? Klid a pevné nervy :) bude to dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.10.12 09:42

Pokud jsi ztratila recept, zajdi k dr, napíše Ti nový. Jinak já měla stahy od 20 tt, čípek otevřený na prst a porodila jsem přesně v termínu.. Bolesti nemusí nic znamenat, navíc 33 tt, to už máš jen chlup do cíle ;) Nejjednodužší je obrátit se s obavami na dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka-misa
29.10.12 09:43

Měla jsem také nějaké takové problémy. Přibližně v 32.tt jsem krvácela.
Večer jsem si všimla že malinko špiním. Den předtím jsem byla na kontrole.
Ráno po kontrole jsem se probudila a krvácela jsem pořád, tak jsem začala malinko hysterčit, že necítím jak kope atd.
Vyrazila jsem do nemocnice, už jsem v černých barvách viděla, jak si mě tam nechávají.
Naštěstí mě pustili po vyšetřeních domů.

Rodila jsem nakonec o o 14 dní dříve, malá byla v pořádku.

Přeji aby Vám to také dobře dopadne…

• Citovat
  • Upravit
35
29.10.12 09:46

Ahoj, mně když začly problémy s hrozícím předčasným porodem u prvního, šla jsem rovnou ležet. Byla jsem ve 30tt, začla jsem se otvírat, poležela jsem si s různýma injekcema a kapačkama 3 týdny a malej se narodil ve 38tt. Dojdi si na kontrolu, budeš klidnější, nepodceňuj to, ale neboj se pokud se zatím čípek „jen“ zkracuje. Tady už psalo tolik maminek, jak ho mají zkrácený a nakonec přenášely ;) Hlídej se, konzultuj s doktorem, ale nestresuj se :palec: Držím palec ať se donosíte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí