Úder do břicha v 15.tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9709
29.10.12 13:05
@Bábrdl píše:
Zajdi k doktorovi - pro klid duše. Dnešní ultrazvuky ukážou prakticky všechno. Ale už mně můj gynekolog říkával, že mimi je VELMI dobře chráněné, příroda ví, co dělá protože dřív ženské nedělaly zdaleka v takovém pohodlí jako dnes my.

Mně doktor tvrdil totéž. Prý je hodně nepravděpodobné, že by to při „běžném provozu“ byla taková rána, aby plodu ublížila. Je dobře chráněný. Spíš se to prý stává při autonehodách a podobně.
Na břicho se občas strefí můj dvouletý synátor, když ležím na zádech a on po mně rajtuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.10.12 13:12

@Micus Jasně. Dřív ženské po ráně potrácely, ale to je musela třeba kopnout kráva. Dneska se potrácí po autonehodě. Prostě po ráně, která by byla devastující i u nětěhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.12 13:19

Určitě běž k lékaři, já dostala v práci ránu plechem do podbříšku, v ten den jsem začala špinit a o mimi sem přišla :,( ale byla jsem v 9tt tím tě nechci strašit ale za ten klid to stojí, myslím že lékař to určitě pochopí

• Citovat
  • Upravit
36556
29.10.12 13:24
@Anonymní píše:
Určitě běž k lékaři, já dostala v práci ránu plechem do podbříšku, v ten den jsem začala špinit a o mimi sem přišla :,( ale byla jsem v 9tt tím tě nechci strašit ale za ten klid to stojí, myslím že lékař to určitě pochopí

Asi tam byl i jiný problém :hug: já si vzpomínám, že na mě někdy v prvním trimestru skočil synovec, rána jak ďas a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
29.10.12 13:37

Šla bych hned k doktorovi. Ono je sice mimi chráněné, ale náhoda je blbec, záleží i na „dalších“ obalech bříška :lol: a i malá rána může být průšvih. Také záleží kam to bylo z hlediska placenty a tak.
Já bych pracovat ve škole asi zvažovala i zmizet na nemocenskou - když beru v potaz mj. nemoci - a těch je teď všude habaděj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
29.10.12 15:08

Určitě bych pro svůj klid zašla ;) ale mě třeba synátor 1,5 roku taky furt skáče po břichu nebo na plavču kopne, ale nějak to neřeším, myslím, že tam je chráněné mimi dostatečně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.12 08:44

Díky moc za odpovědi. Bohužel jsem je četla až dnes (v práci to už nešlo a doma nefungoval net).Docela jste mě uklidnily, že by se nic stát nemělo. Nekrvácela jsem, jen to břicho pobolívá (ale to nemusí souviset).Zítra jdu každopádně k doktorovi a uvidíme. Napíšu pak, jaký bude závěr, ať jsou informované i ostatní případné těhulky s podobným problémem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky