Chudák přítel - těhotenství

308
30.10.12 13:39

chudák přítel - těhotenství

Ahoj,
musím založit toto téma, protože je mi strašně líto přítele. Miminko jsme si oba přáli a podařilo se nám to za 4 měsíce, což se mi zdá docela fajn. Dnes jsem v 17 týdnu (16+2tt). Nebudu rozepisovat jak moc je mi špatně. Každej den jen přežívám nic víc. A v tom je ten háček. S přítelovi se teď jaksi vyhýbám. Nemám ani sílu si s ním povídat, pokaždý když se mě snaží obejmout a políbit mám tendenci uhýbat a mít takovej ten vlastní prostor(něco jako když se na vás v autobuse někdo nalepí. Je mi to nepříjemný)..vím, že ho moc miluju, ale ty hormony se mnou mlátí hrozně a kdo to nejvíc odskáče je právě on :oops:. Nebojím se, že mě opustí to ne..bojím se toho, že se to nezmění :,(
Má nebo měla to tak aspoň nějaká maminka?? Miluju miminko :srdce:, ale nesnáším těhotenství. Člověku je stejně furt jen špatně, pak hormony..na takovou dávku emocí jsem připravená nebyla :oops: a kdo jo?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1452
30.10.12 13:44

Ahoj, měla jsem to zhruba do 6.měs. stejně, nenáviděla jsem lidstvo, partnera zvlášť :) (mně ho ani nebylo líto :oops: :jazyk: ) Po tom 6měs. se to unormálnilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.10.12 13:45

Řekni mu to. Popiš mu, co po něm chceš, co je ti nepříjemné a co naopak příjemné. Jak jinak by ti měl pomoci. Prootže on zjevně chce - ale neví jak. Bojím, abys ho svým odmítáním neznechutila. Proto mu dej prostor, jak ti může pomoct. Neříkej nijak. Nějak. A neboj se mu dát najevo, že jsi mu za to vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
30.10.12 13:48
@burgundy píše:
Ahoj, měla jsem to zhruba do 6.měs. stejně, nenáviděla jsem lidstvo, partnera zvlášť :) (mně ho ani nebylo líto :oops: :jazyk: ) Po tom 6měs. se to unormálnilo :)

viš, že se ti vůbec nedivim, taky mi vadí hodně lidí..nejradši bych se někam zahrabala a vrátila se tak týden před porodem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
30.10.12 13:49

Taky jsem to tak mělo, ze začátku tak do 10tt jsem potřebovala cítit jeho blízkost. prostě jsem měla tulivou, ale pak se to změnilo, a dotyk jsem nemohla vystát. přesně jak říkáš, potřebovala jsem prostor… pak mě to přešlo. ale už nevím kdy, neboj pořád to nebude :hug:

• Citovat
  • Upravit
857
30.10.12 13:52

Ahoj jsem 4 týdny po porodu a toto jsem měla celé těhotenství!! :nevim: Pusu mi směl dát jen na líčko a to jsem ještě kolikrát uhýbala :? Uklidním tě..přejde to!! U mě to ovšem přechází až teď po porodu..teprve teď měsíc po porodu mám potřebu ho obejmout..líbat se s ním..předtím mi prostě „vadil“.. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
30.10.12 13:52

Jo měla a mám to tak. Né pořád, ale jsem hrozná, mám nálady uplně šílený a to mi připomíná ten krásný slogan nebo jak to nazvat-Těhotenství je nejkrásnější období ženy. No myslím, že tohle musel vymyslet jen chlap :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
30.10.12 13:54

@Edita27 no určitě to vymyslel chlap, já to ze začátku proklínala, čekali jsme na prcka 16 měsíců, a pak jsem z toho byla tak zpruzelá… říkala jsem, chci dítě, ale nechci bejt těhotná… nikdo nechápal (nikdo z těch lidí nebyl těhotnej) :zed:

• Citovat
  • Upravit
887
30.10.12 13:57

Ahojky! na začátku těhu, cca. do 4.měsíce mi bylo taky hrozně špatně. Byla jsem alergická na přítele a hlavně na to, co jedl (pachy :)) Asi jsem nebyla tak moc protivná, jak popisuješ, ale na Tvém místě bych mu to takto vysvětlila. Asi se chudák trápí a když mu to hezky vysvětlíš, přesně tak, jak jsi napsala, tak to určitě pochopí a uleví se mu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
30.10.12 13:58
@Verun83 píše:
@Edita27 no určitě to vymyslel chlap, já to ze začátku proklínala, čekali jsme na prcka 16 měsíců, a pak jsem z toho byla tak zpruzelá… říkala jsem, chci dítě, ale nechci bejt těhotná… nikdo nechápal (nikdo z těch lidí nebyl těhotnej) :zed:

tak tohle si říkám každé ráno před snídaní, když do sebe nemůžu nic dostat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
30.10.12 14:02

No já holky jsem podruhé těhotná a v pátek mi vyvolávají, takže to mám za pár. Poprvé jsem tyto stavy neměla-jako bych nebyla těhotná nebo si to už pořádně nepamatuju, ale ted si říkám-už nikdy víc. I když jsme nikdy víc jak 2 děti neplánovaly, tak aji kdyby mě chlap prosil na kolenách k 3 tak už fakt nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
30.10.12 14:18

@Edita27 tak at je vse v poradku:)) a narodí se pořádnej čipera:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
30.10.12 14:21

@relay hele, já to tak měla a po porodu všechno dobrý; to jsou jen ty hormony; sex jsme měli za celou dobu co jsem věděla o těhotenství jen jednou a vydržel to :hug:

• Citovat
  • Upravit
15290
30.10.12 15:58

Já mám teda opak, mám furt tulivou celé těhotenství, ale sex máme kvůli problémům zakázaný, takže máme oba smolíka… kromě toho jsem první trimestr problila, tkaže to ani nešlo, bylo mi zle furt a všude, ale jinak s váma všema souhlasím - čekali jsem an mimi rok, ale že bych to bylo nejkrásnější období v mém životě, tak to teda fakt ani omylem, to fakt vymyslel chlap stejně jako pojem ranní nevolnost!!!

a když už jsme u toho, taky vás tak s..ou ty chytrý hlášky typu: jé, ty jsi těhotná, to si to užíváš viď! nebo užívej si to, než se narodíš, těhotenství je super!!! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
30.10.12 16:08

Tak já to mám podobně. Jsem podruhé těhotná a už finišuju, ale v podstatě celé obě těhotenství manžela jaksi „nemusím“ :D Nejradši bych spala sama v samostatném pokoji a nějaké mazlení a tulení mi taky nic moc neříká. Po prvním těhu se to spravilo asi po půl roce až, tak doufám, že i teď se to vrátí k normálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí