Chudák přítel - těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mal
3821
30.10.12 16:10

Ahoj, já teda na manžela alergická nejsem. Ale-pořád chci mít uklizeno, pak když třeba něco jí, tak sleduju, jestli mu spadne drobeček, jestli v koupelně po sobě utře kapičky na zemi, jestli si opravdu vzal svačinu, co jsem mu připravila, jestli se nasnídal, jestli se objednal k lékaři, těch věcí je hodně, chudák 8o :oops: .Taky sem mu řekla, aby vyměnil kolínskou. On nechápe, že to jsou hormony a říká, že jsem oberführer :mrgreen: No upřímně, se mu nadivím. Ale přežil, už jdeme do cíle. Tak přeju, všem vašim partnerům pevné nervy, ono to zase tak strašný není, jsou i horší ženský :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
30.10.12 16:18

Já ho nesnášela, vadilo mi když si vedle mě lehl…pak to nějak přešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
30.10.12 17:22

Děkuju všem za komentáře aspoň vim, že v tom nejsem sama:))..přítel to buď zvládne nebo ne..ale mluvíme o tom spolu, pořád mu říkám jak mi na něm záleží, že ho miluju a tohle jsou jen hormony, ať mě pochopí..tak snad, ale chlapovi do hlavy proste nevidíme, skoda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
30.10.12 18:15

@relay Moc děkuju. Zvládnout se to musí i když už mi začínají nervyčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
30.10.12 18:28

I se mnou to neměl přítel jednoduchý, byl to boj pro nás oba, ale on díky mejm hormonům hrozně trpěl :? naštěstí tak po polovině těhotenství jsem se srovnala a začala vnímat jak on je vlastně skvělej a jak se mi snaží podržet což jsem do té chvíle neviděla naopak podle mě dělal vše špatně… teď o rok déle se tomu jen směju, ale on má můj velký obdiv, když vydržel těhotenství tak už vydrží vše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina-neprihlasena
31.10.12 16:11

Ahoj, tak já to mám přesně naopak, vadi mi pomalu i to, ze chodi do práce, takže co se děje, když chce jít s kamosema ven, si asi umíte představit, resp. spis neumíte… :) hlavně teď strašně zarlim, jsem plactiva, vyčítam minulost (kvůli které zarlim ještě víc) a vůbec to se mnou nemá jednoduchý… Snad to přejde, co bych za to dala, abych ho taky přestala řešit a byl mi ukradenej, protože se takhle zbytečně trapim… Myslíte, ze to přejde? Nezačalo na začátku těhu, ale spíš když jsem přestala makat…

• Citovat
  • Upravit
404
31.10.12 16:16
@relay píše:
viš, že se ti vůbec nedivim, taky mi vadí hodně lidí..nejradši bych se někam zahrabala a vrátila se tak týden před porodem :nevim:

jen počkej, týden před porodem ho budeš chtít zabít nevíc :mrgreen:. Jako já toho svého, když přijde, jestli nechci namasírovat hráz, to nevím, jestli se mám smát, brečet, nebo ho nakopnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
31.10.12 17:38
@hoppa píše:
jen počkej, týden před porodem ho budeš chtít zabít nevíc :mrgreen:. Jako já toho svého, když přijde, jestli nechci namasírovat hráz, to nevím, jestli se mám smát, brečet, nebo ho nakopnout :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jak to pak u vás dopadne, je masáž nebo není? Ale zase má zájem, no. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
31.10.12 18:52

@Mal jo zájem, jsou to jen srandičky. Chytil se toho na předpor. besedě a je jak malej kluk…prostě chlapi :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
31.10.12 20:07

@hoppa No jasně a směje se tomu, viď? Já byla na předporodním kurzu sama, manžel by omdlíval jen při pohledu na obrázky, co nám tam promítali. Ale jinak je velice vtipnej taky, ale když mu řeknu, že půjde k porodu, tak křičí, že nemůůůůže. Já mu dám ještě… :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
31.10.12 20:13

Já už chlapa k porodu nechci. Jen tam zíval a ptal se kdy už to bude 8o. Zabila bych ho. Fakt tam byl k ničemu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
1.11.12 09:20

@hoppa No můj by tam zkolaboval a ještě bych měla starosti s ním :),tak ať radši čeká venku než si to odrodím, pak půjde skřítka vyfotit apod.Ale musím ho trochu provokovat, aby si nemyslel, že se ze všeho takhle lehce vyvlíkne. :mrgreen:
A tvůj chlap je asi flegmatik, viď? Já si to úplně dokážu představit, jak se ty tam snažíš a on se nudí, to je něco :roll:,to se nedivím, že ho tam nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
1.11.12 10:15
@Mal píše:
@hoppa No můj by tam zkolaboval a ještě bych měla starosti s ním :),tak ať radši čeká venku než si to odrodím, pak půjde skřítka vyfotit apod.Ale musím ho trochu provokovat, aby si nemyslel, že se ze všeho takhle lehce vyvlíkne. :mrgreen:
A tvůj chlap je asi flegmatik, viď? Já si to úplně dokážu představit, jak se ty tam snažíš a on se nudí, to je něco :roll:,to se nedivím, že ho tam nechceš.

já nevim nějaký chlapi by potřebovali pořádnou bombu :lol: :lol:. Ten můj je taky hroznej flegmouš, za dva roky co jsme spolu na me ani jednou nezvysil hlas, nehada se. Jen se chce tulit a pusinkovat a to i kdyz mame nejakej problem. Je to dobre, nerikam ze ne, ale nekdy je taky dobry vypustit paru a poradne se pohadat, procisti to vzduch. S nim to nejde, proto se bojim si ho vzit k porodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
1.11.12 10:24

@relay no,příroda to zařídila dobře, že rodí ženy a ne muži :potlesk:
Neboj, bude tě u porodu hladit a pusinkovat, ale asi o to moc stát nebudeš, viď?
Ale zase je lepší, když je takhle hodnej, žijete si v klídečku, než mít nějakýho blba s kterým by ses hádala denně a byla z něj na nervy a vzduch by nebyl čistej nikdy. S jednim takovým jsem chodila a je to peklo i když s ním byla i sranda,ale…No nechtěj to :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
1.11.12 10:27

@Mal
ale ja jsem taky takovyho mela, byl to peknej magor. Bud chlastal, nebo mel blby keci. Nic se mu nezdalo, fakt na ranu. Po osmi mesicich jsem to vzdala a odesla za jeho kamaradem, se kterym jsem doted :). Mysli, ze to byla ta nejlepsi pomsta a tecka za nasim hororovym vztahem:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí