Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kofein zvyšuje srdeční tep miminka, takže si myslím že to neni uplně to nejlepší.
Kafe jsem nepila ani před těhotenstvím, nechutná mi. Nedávno jsem si udělala capucino a prcek celej den kopal a kopal, byl jak v rauši ![]()
@Gina108 píše:
Taky jsem zvědavaá na odtajnění. Tipuju Maryša001
ne nejsem
maryša
![]()
@socina píše:
Kofein zvyšuje srdeční tep miminka, takže si myslím že to neni uplně to nejlepší.
Kafe jsem nepila ani před těhotenstvím, nechutná mi. Nedávno jsem si udělala capucino a prcek celej den kopal a kopal, byl jak v rauši
co s to proboha byla za cappuccino?
zakladatelka
@Gina108 píše:
Taky jsem zvědavaá na odtajnění. Tipuju Maryša001
no tys mě zase rozsekala ![]()
@socina píše:
Kafe jsem nepila ani před těhotenstvím, nechutná mi. Nedávno jsem si udělala capucino a prcek celej den kopal a kopal, byl jak v rauši
No to je právě ono - nejsi na ni zvyklá, tak není důvod ji v těhotenství pít. Ale když někdo před těhu pije tři šálky denně a pak to skrouhne na jeden slabší, nevidím v tom žádný problém - bez kafe je to v takovém případě větší utrpení.
@Anonymní píše:
fuj pikolo, preso to neeexistuje, a kava není tak silná jak si myslítesbohem!!
![]()
To ego ach jo, to tvoje ego vid
![]()
Ted to novy Jacobs je luxusni, fakt chutna a voni jako klasicka kava. Kojim, rano jsem mela jedno, abych nepadla na tlamu, pak jedno ve dve na navsteve, ve ctyri jsem kojila malej chrni. Nepiju kafe na litry, ani kazdy den, dnes jsem mela po dvou tydnech. A jestli je karcinogenni? To bych nesmela vubec na ulici. ![]()
@Lastkecka píše:
To ego ach jo, to tvoje ego vid![]()
![]()
ne nejsem opravdu maryša ![]()
@Seizdra píše:
Kokain je taky přírodní produkt a nedoporučuje se ani ten nejkvalitnějšínejde totiž o tu rostlinu ale látky v ní, že
Příspěvek upraven 30.10.12 v 17:07
@ncc1701 píše:
Ted to novy Jacobs je luxusni, fakt chutna a voni jako klasicka kava. Kojim, rano jsem mela jedno, abych nepadla na tlamu, pak jedno ve dve na navsteve, ve ctyri jsem kojila malej chrni. Nepiju kafe na litry, ani kazdy den, dnes jsem mela po dvou tydnech. A jestli je karcinogenni? To bych nesmela vubec na ulici.
hele jacobs je hnus fialovej, cuchni k tomu a uvdíš sama
@Anonymní píše:
Ja nevim, ja znam jen to Milicano…
@socina píše:
@Anonymní píše:
asi čuchla, když píše, že jí voní
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat