Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
ano kofein tam, ale v nescafe a podobných sr.čkách jsou i karcinogeny
A v čem v dnešní době nejsou karcinogeny?
@Anonymní píše:
ano kofein tam, ale v nescafe a podobných sr.čkách jsou i karcinogeny
a v čem v dnešní době nejsou?
@Seizdra
holky dejte si kvalitní kokádu, jde totiž o rostlinku a ta se přece může
![]()
Já jen nevím, proč je na to nová diskuse a ještě s tolika vykřičníky…
Myslím, že to není objev století, že se káva může. Ono jde hlavně o to, že se nemá nic přehánět. a na druhou stranu ne každé z nás to kafe v těhotenství chutná či dělá dobře. já si dávala presso u druhého těhotenství úplně běžně a to samé při kojení. viktorovi to vůbec nevadilo ![]()
Pořád přemýšlím proč je zakladatelka anonymní?? je toto téma přílič citlivé nebo příliš soukromé? ![]()
@Emilie píše:
Von vůbec sám ten proces oplození není moc zdravý. Je to vlastně incest. V některých případech. Sex s manželem je vlastně sex s příbuzným, ne?![]()
![]()
![]()
@Gabrielaaa píše:
@Seizdra![]()
holky dejte si kvalitní kokádu, jde totiž o rostlinku a ta se přece může
![]()
![]()
Moje řeč
a co teprve houbičky, to je teprv příroda! ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky holky, pití kávy se muze i v těhu i při kojení, Totiž káva je ovoce, respektive pecka z třešní kávovníku, ale POZOR!! Musíte pít kávu kvalitní 100% arabicu a ne ty sračky dostupné ze supermarketu či z obchdečku, či z nějaky levné kavarny, káva není ani Segafredo ani Illy ani Jihlavanka ani Nescafe, nic z podobný sra.ek,TAKŽE JE LEŽ, ŽE SE KÁVA NESMÍ V TĚHU A PŘI KOJENÍ, TAKŽE HOLKY Sboihem a muzete se na mne vrhnout
No, mě by spíš zajímalo, kde si přišla na ten nesmysl, že se káva v těhotenství nesmí ![]()
@Lynette píše:
@Gabrielaaa Jasně a pak si dám kvalitní rulík
v biokvalitě, samosebou ![]()
@Seizdra píše:
Kokain je taky přírodní produkt a nedoporučuje se ani ten nejkvalitnějšínejde totiž o tu rostlinu ale látky v ní, že
Příspěvek upraven 30.10.12 v 17:07
No to já si radši dám nescafe s mlíkem, než pít 100% arabicu, v té je tolik kofeinu, že nespím ještě dva dny. ![]()
Pila jsem běžně dva šálky kavy s mlíčkem denně a nic se nestalo.
@Lynette píše:
@Gabrielaaa Jasně a pak si dám kvalitní rulík
@j.a.n.i1 píše:
No, mě by spíš zajímalo, kde si přišla na ten nesmysl, že se káva v těhotenství nesmí
nepřisla ale x xx x diskuzí o tom zda se jedna kava muze či ne
![]()
holky, je asi vidět, že jkste pravý kafe nepili
![]()
@Gabrielaaa píše:
Pořád přemýšlím proč je zakladatelka anonymní?? je toto téma přílič citlivé nebo příliš soukromé?
Hele taky mě to napadlo
asi to je pro ni citlivý téma, ono přijít na něco co každej jinej ví je záběr na psychiku. A co kdyby ji každej obtěžoval ať vymyslí další objev?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat