Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Soude dle naseho ditete, ne vzdycky daji deti prednost lahvi. S touhle lahvi ale zkusenost nemam, mame Avent a pak nejakou antikolickou (ta ale tece docela pomalu), ani jednu nechtela, tak jsem davala strikackou. Ale ja davala svoje mliko.
Tuto neznám, měla jsem od Medely Calmu. Prvorozená jí vzala v pohodě, druhá dcera nevzala žádnou.
Ahoj, můžu jen poradit, že jsem používala Medela Calma lahev a v pohodě. Dokrmovala jsem dvojčata už od porodnice nejdřív stříkačkou, pak lahví. Dávala jsem první z prsou, potom z lahve a nebyl jediný problém.
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda máte zkušenosti s touhle lahví. Láhev Tommee Tippee C2N 150 ml.Plne kojim jenže vypadá to že malému to nestačí. Nechci přestat kojit tak hledám alternativu čím nakrmit, aby chtěl prso.Deti na lahvi pak nechcou prso. Vím o možnosti stříkačky nebo cévky ale hledám láhevDěkuji za zkusenosti
Podle ceho myslis, ze mu to nestaci? A kolik mu je?
Jestli chces kojit, je lepsi se lahvi vyhnout.
Mam zkusenost, pouzivame u 6T mimina. Nedam na ne dopustit. Jiny tvar savicky odmita a ke koze se prisava i po mesici pouzivani.
Nejdřív jsem krmila stříkačkou a pak Medelou Calma. Ale řekla bych, že pokud chceš kojit za každou cenu, každá láhev je prostě jiná než prso a s kojením to půjde z kopce.
https://m.alza.cz/…d6745758.htm
Prosím, máte někdo zkušenost s touto lahví na mateřské mléko pro kojené miminko?
Jednalo by se spíš o pojistku, kdybych se nestihla vrátit včas. U staršího dítěte jsem měla Medelu Calma, ale dávilo se s ní, přijde mi, že má dlouhý dudlík. Navíc Calma je obtížnější na manipulaci, babička ani tatínek se ji nikdy nenaučili složit. Případné dokrmení se vždy zvládlo stříkačkou.
Miminko má 2 měsíce a kousek, má dudlík od 3 týdnů(BIBS), přibírá krásně, nemá vliv na kojení. Starší dítě nechtělo ani žádný typ dudlíku.
Myslíte, že ji v případě nutnosti vezme? Nebo doporučujete jinou?
Já jsem kojila do roka, ale když jsem potřebovala odejít, což se dělo celkem pravidelně, tak jsme používali NUK nature sense a dítě ji bez problémů vzalo a na kojení to nemělo vliv.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda máte zkušenosti s touhle lahví. Láhev Tommee Tippee C2N 150 ml.Plne kojim jenže vypadá to že malému to nestačí. Nechci přestat kojit tak hledám alternativu čím nakrmit, aby chtěl prso.Deti na lahvi pak nechcou prso. Vím o možnosti stříkačky nebo cévky ale hledám láhev
Děkuji za zkusenosti