Lahvička MAM, jak s ní zacházet
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
lahvička MAM poraďte :-(
Prosím o radu
malému je půl roku, krmím odsátým mlékem přímo z medela lahvičky s obyčejnou savičkou (ne calmou) ale už vypije více než se do lahvičky vejde, tak jsme zkusili koupit MAM, která měla nejlepší recenze. Já s tím neumím ale asi vůbec zacházet, ať jí utahuji nebo povoluji jak chci, pořád mi do ní nejde vzduch, takže malý když pije musí se každou chvilku pustit aby se vzduch nasál a to ho při krmení ruší, že někdy ani nedopije
nechápu že s obyčejnou lahví doteď nebyl problém a se speciální je. Měli jste někdo podobný problém a jak se to dá vyřešit? předpokládám že vzduch by tam měl jít i podél dudlíku i tím speciálním dnem, tak jak to že to nejde???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
někdy se stane, že se slepí membrána na dudlíku. Když mrkneš na ten kroužek savičky, tak tam jsou různý nápisy, jedna jakoby dírka a jedna vyboulenina, tak vybouleninaje prořízlá uprostřed, tak to zkus jemně rozdělat od sebe, jestli není slepená (jen pozor, ať neroztrhneš víc, to by pak mlíko tama kapalo). Vedle je dírka kónickýho tvaru, ale bacha, ta není a nemá být durch, nevím, na co tam je. Pak by to mělo fungovat. Nebo prostě zkus novej dudel, možná je to zmetek. Jinak já mám flašky MAM moc ráda, obě děti je přijaly a ta jejich samosterilizace je super při cestování, mikrovlnka je dnes skoro všude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JaneCase a kterou máš? Tu antikolikovou? tam by neměl být problém, tam jde vzduch zespodu.
u té obyč platí ta rada o @králíkovna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ornwen taky mám antikolikovou a ta, jde vzduch spodem i vrchem, píšou to i v návodu u flašky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě zkuste větší savičku, synkovi když přestala vyhovovat savička (moc malý průtok) tak taky lapal po dechu. Stačilo dát další velikost a po dvou pobryndaných krmeních zase pil bez problému. MAM má docela drobné dírky, když jsem začínala s UM (4měsíce) tak z 1 MAM pil krásně a z 1 Avent se topil.
Příspěvek upraven 10.11.17 v 13:54
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@králíkovna tak savicky jsou stejny, tak urcite jde vrchem. Ale nenapa me, jak by se mohla ucpat ta spodni cesta
My ji mame jen prilezitostne, kdyz potrebuju odejit, tak nemam tak otestovano
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smontovat ji musíš suchou, jinak dělá problémy. Jinak jsem objevila láhev s širokým hrdlem z DM a za mě nejlepší lahev, co jsem kdy měla. Kam se hrabe mam nebo Avent. Dokonalý přidávání vzduchu.
- Citovat
- Upravit
@Janli možná to bude tím, ale když krmím po třech hodinách, tak většinou nestihne od sterilizace uschnout (samozřejmě neběžím hned po krmení sterilizovat):-(
@králíkovna dívala jsem se jestli není ta dírka slepená a vyzkoušela jsem i dvě savičky vel. 2 a 3 a nic
občas to přisaje vzduch ze dna, když na to tu gumu jen lehce položím a nepřitlačím, ale to mám zase strach že to proteče ![]()
@Ornwen mám obě
náhodou jsem tu obyčejnou dostala už pro staršího, ale nepoužila, taky jsem ji zkoušela v domění, že když jde vzduch podél dudlíku tak nemusí být ještě děrované dno, ale taky nefungovala, i když jsem závit skoro neutahovala ![]()
opravdu když vám z toho prckové pijou tak vám tam jde podél toho dudlíku vzduch? mě to přijde u té lahve jako nemožný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JaneCase hele ja mam oba fakt savce, tak asi neporadim. Ale stalo se nam, ze jsme tu anticolic min zasroubovali a dole protekala, tak ten vzduch tam.jit musi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ornwen mozna opravdu musi vic tahat
nekojila jsem ani jednoho protoze se nechteli obtezovat s tahanim z prsa
davam jim mm z lahve a to vezmou jen tu ktera tece skoro sama, s aventem (classic i natural) ani s medelou problem nebyl, tak tahle asi brzo poleti do kose ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JaneCase hele tak jim zkus koupit trainer pítko. Tam se tahat musí, ale míň, teče to i když se to tak žmoulá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit