Lahvičky od narození

5173
29.6.10 11:26

lahvičky od narození

Tak holky mám další dotázek…Bohužel už vím,že po porodu nebudu moct kojit :-? ze zdravotních důvodů,tak potřebuju koupit lahvičkouvou výbavu na sunar a asi na čajík.Sterilizovat zatím můžu v hrnci na plotně :wink: . Nemám,ale vůbec žádnou představu o lahvičkách na pití pro miminka a vůbec netuším od jaký značky,kolik bych čeho měla mít atd.....
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14335
29.6.10 11:32

já bych koupila jednu :think: když jsem kojila a musela jsem přestat, malému byly dva měsíce tak jsem měla nakoupeno asi 4 lahviček a stejně mu žádná moc nesedla.. každá má jiný cumel. Nuk, Awent a nakonec používáme obyčejného Bočka a to ještě nechtěl s průtokem, nechtěl pít, vztekal se, tak jsem musela shánět křížkový netekoucí otvor, aby si jako tahal… A nebo dvě každá jiné značky, opravdu nevíš, co si tvoje dítě vymyslí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
29.6.10 11:40

ahojky,já jsem přestala kojit ve 4 měsíci,taky jsem měla problém,ale nakonec se my osvědčili lahvičky z dm MAM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
29.6.10 11:43

Já sice kojím, ale už jsem přikrmovala (odstříkaným MM) a mám jedině Avent, ještě po starší dceři. Ale souhlasím s tím, že dopředu bych koupila jen jednu (asi tu nejmenší 125ml). Jinak jsem zkoušela MAM a Chicco, ale ani jedna MNĚ nevyhovovala. Na Aventu se mi líbí, že se pak dá dokoupit pítko na učení (místo savičky) a lahvička se používá dál i pro větší dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
29.6.10 11:44

Ahoj! Taky máme BOČKA s křížovým otvorem na čajík i mlíčko a spokojenost. Začali jsme včera a pije nádherně!
Zato u prvního jsem vyzkoušela 4 druhy lahviček a vyhovovala samozřejmě úplně jiná. Každý mimčo je v tomhle ohledu jiné. My předtím měli NUK s protikolikovou savičkou. Nebyla špatná, ale savička se špatně vymývala. Taky jsem koupila jen jednu na čajík a jednu na mlíčko, myslím si, že to pro začátek stačí, pak se přikoupí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
29.6.10 11:46

Ahoj, já dokrmovala už od porodnice, my máme od Farlinu něco takového:

http://nejbaby.cz/d.F-812.html

byla jsem spokojená hlavně s tím, že dudlík je udělaný jako bradavka a mléko nevytéká jen z jednoho otvoru :wink: Avent máme taky, ale chce radši Farlin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
29.6.10 11:49

Ahoj od porodnice krmím z lahve a jen Avent i v porodnici mi dávali avent lahvičky jiný nechce.
Ze začátku ti budou stačit 125ml já jsem měla 5ks,abych je pak mohla sterilizovat najednou v mikrovlnce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
29.6.10 12:27

Já bych koupila jednu 125 ml a jednu 260 ml, určitě upotřebíš obě.
Používala jsem Avent a taky TUTO od Chicca, je super :palec:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
29.6.10 13:05

Já jsem si hned na začátku koupila tohle a byla jsem max spokojená - http://shop.i-tatinek.cz/…y-p-125.html.
Využili se dobře všechny tři lahvičky, měly pěkně široké hrdlo, takže se dobře vsypával sunar. Do těch úzkých se sype špatně.
Sterilizátor super, vůbec si dneska nedokážu vyvařování v hrnci představit.
Lahvičky vydržely zhruba rok intenzivního používání, do té doby, než s nimi začal malý třískat o zem, pak popraskaly :-(
Teď máme lahvičku od MAM tuhle - http://www.baby-centrum.cz/…-330-ml.html?… - jednu na čaj a druhou na mlíko a ty tedy drží super :palec:

• Citovat
  • Upravit
1853
29.6.10 13:17

my byly na UM už od začátku na doma doporučuju koupit ze začátku aspon 2 ,protože vyvyřovat by se mělo po každém použití ,já měla malý 125ml ov Aventu a dudlík ten první jen s jednou dírkou.(jinak já měla lahví6 a avent sterilzátor -ale jen proto že jsem taky věděla ,že kojit už nebudu)Jinak tedy můžu říct ,že určitě ze začátku by se měla držet jednoho typu lahví -malýho to strašně rozčilovalo ,když jsem mu občas „podstrčila“ jinej dudel než avent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
29.6.10 13:24

Přesně jak píše Pavla měli by se sterilizovat po každém jídle a na to jsem si koupila sterilizátor do mikrovlnky od Aventu je na 6 lahviček a každý den jsem všechny vysterilizovala měla jsem jich 6.Nedovedu si představit je vyvávřet v hrnci sestra to tak dělala a ty lahvičky jí hrozně zešedli od vodního kamene to já je mam stále jako nové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
29.6.10 13:28

Jj, sterilizátor do mikrovlnky je fakt super :palec: Sterilizovala jsem po každém použití, tak 2× denně, měla jsem ten menší na 3 lahve a stačil.

• Citovat
  • Upravit
10052
29.6.10 15:30

já používám od firmy tommee tippee, a jsem moc spokojená, propagovaný avent klárce absolutně nesedl,

lahvičky od TT, mají širokou savičky, a mimčo se pěkně přisaje a bez přerušování papká

http://www.forbaby.cz/…-krmeni.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna