Laktobacílky od Swiss

rozmary
29.11.10 19:57

Laktobacílky od Swiss

Dnes jsem dala malé poprvé Laktobacily od Swis a celý den mi kaká takovou vodovou stoličku,nevím jestli to s tím má co dělat,ale každé dvě hodiny je pokakaná,to normálně kaká jednou za dva dny,před tím jsme měly Biopon,ale žádná velká spokojenost,tak jsem chtěla zkusit něco jinýho.Je možný aby po tom měla průjem?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2832
29.11.10 19:59

Taky bereme Laktobacilky od Swissu a průjem jsme neměli. Nevím jestli třeba každé tělo na to reaguje jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
29.11.10 20:00

Já myslím že ne, účinkovat by měl být znát tak za týden. My je měli a naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
29.11.10 20:12

my je taky máme, ještě pořád a naprostá spokojenost! :palec: Ten účinek je ale opravdu znát až cca po týdnu - 14 dnech :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
29.11.10 20:13

Tak to jsem ráda,slyšela jsem na ně samou chválu :-)

• Citovat
  • Upravit
17310

Taky je užíváme a průjem nikdy nebyl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k

Taky si myslím,že nemá průjem od Laktobacílků,začnou účinkovat dýl :wink: Já jsem snima moc spokojená :-)

• Citovat
  • Upravit
1901
29.11.10 20:40

my je taky používáme a jsem maximálně spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
29.11.10 21:31

My je taky užívali, na prdíky pomohly. Ale zdálo se mi, že naší holčičce po tom trochu zapáchala stolice jako do kysela. Takže to třeba vliv mít může, možná jak se tam rovnají ty bakterie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
29.11.10 21:36
luciaasek píše:
My je taky užívali, na prdíky pomohly. Ale zdálo se mi, že naší holčičce po tom trochu zapáchala stolice jako do kysela. Takže to třeba vliv mít může, možná jak se tam rovnají ty bakterie :nevim:

taky mám takový pocit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
16.12.10 12:46

Holky,prosim Vás a jak to mám do malý nacpat? četla jsem rozmíchat v lahvičce,ale když plně kojím :nevim: jde to třeba ze lžičky :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
16.12.10 17:43

Já jsem to dávala do odstříkaného mlíka nebo do trochy převařené vody - lvažné. Pozor na úschovu, po otevření musí být v ledničce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
16.12.10 20:02

LENIKU A to si odstříkala nějak větší množství do lahvičky?já je vysipala do mlíka na lžičku,ale to se mi nerozpustí :nevim:
Jak myslíš po otevření :?: vždyť jsou balené po jednom,nedávala jsi celou dávku na ráz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
16.12.10 22:29

Odstříkala jsem tak 50 a dala do flašky, ale to jsem přikrmovala, špatně se to rozpouští. Kapsli bych vysypala na lžičku, kápla bych tam vodu a narvala nějak do pusy. Prodávají se i speciální lžičky na léky.
Do ledničky se dává otevřené balení. Sice nechápu proč, v lékárně to mají v polici ale je to tam napsáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
7.4.12 08:25

Ahoj holky, prosím vás jak podáváte tyto laktobacily? Odstříkala jsem mlíčko, nasypala do toho obsah tobolky a zamíchala. Malému jsem to dávala z lahve a všechen obsah mi zůstal v savičce,vůbec se to nerozpustilo přes lžičku to měsíčnímu dát asi nezvládnu… Díky za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí