Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat,jestli se vám taky stalo,že vám vaše mimi kýchalo a párkrát zakašlalo během dne… mě to malá dělá od narození…kýchne asi 10krát za den a zakašle si taky tak 10-15krát za den. ![]()
Nas maly taky kychal- uz v porodnici- a rekli mi tam, ze si cisti dychaci cesty od plodovky…
Ahoj, taky nám to malá dělala a řekli nám přesně to samé, co Pazitce
viki kýchá pořád. on teda i dost ublinkává a často to jde nosem. potom kýchá víc… ptala jsem se doktorky a je to OK. ale jestli si nejsi jistá, tak si zavolej k vaší mudře a poraď se.
Já se jí ptala už v prvních 3týdnech,ale řeklami , že nemocná není,tak neví proč kýchá a kašle ![]()
Miminka prý normálně kašlou,ale když malá k tomu začla kýchat,dal nám doktor nasivin,že je to i na ten krček,jsou jí taky dva měsíce
Ahojky,jestli můžu reagovat,tak našemu malému je taky 2měsíce a od narození kýchá a jakoby chrochtá(nevím jak to mám popsat) a naše mudra mi poradila koupit zvlhčovač vzduchu,protože máme asi suchý vzduch v bytě a světe div se,ono to vážně zabralo,sice investice 2000kč,ale nelituju toho,i nám jako dospělím se lépe v noci spí a dýchá
Navíc to má tu výhodu,že když je dítko nemocné tak do vody můžeš nakapat esence máty a lépe se mu při rýmičce dýchá
Super věc,zkus se kouknout na net je tam toho spousta a dá se sehnat i levnější.papa
VerčaBart píše:
Ahojky,jestli můžu reagovat,tak našemu malému je taky 2měsíce a od narození kýchá a jakoby chrochtá(nevím jak to mám popsat) a naše mudra mi poradila koupit zvlhčovač vzduchu,protože máme asi suchý vzduch v bytě a světe div se,ono to vážně zabralo,sice investice 2000kč,ale nelituju toho,i nám jako dospělím se lépe v noci spí a dýcháNavíc to má tu výhodu,že když je dítko nemocné tak do vody můžeš nakapat esence máty a lépe se mu při rýmičce dýchá
Super věc,zkus se kouknout na net je tam toho spousta a dá se sehnat i levnější.papa
Děkuji, skusím se mrknout,teď má malá rýmu,tak místo věšení mokrých plen koupím zvlhčovač ![]()
zkus se kouknout na tento,ten přesně máme,je na dálkové ovládání takže nemusíš k němu vstávat,je fakt super,
http://male-elektrospotrebice.obchodnet.cz/…ace-vzduchu/?…
Náš chlapeček občas kýchá a několikrát zakašlal (jednou z toho, že mu hrklo mléko až do nosu, nezdá se být nemocný)ale občas po ránu má šušně v nosíku. Nemáte někdo fígl, jak mu je vyčistit? Odsávat se mi to moc nechce, když mu z nosánku nic neteče a taky se to prý nemá, dkokud fakt není nemocný.
malým mimčům se dostává právě co nosa i mlíko a pak mají plný nos i když rýmu nemají, já to každé ráno čistila buničinovým čtverečkem ![]()
Asteria, my každé ráno čistíme nosánek vatovou tyčinkou, radili to v porodnici.