Položím do kočárku – ječí, nevíte důvod?

2691
28.11.10 12:56

položím do kočárku-ječí,nevíte důvod?

:nevim: ahoj holky..musím sem jít už pro radu,páč už fakt nevím v čem můj Jonáš vidí problém.nevím,zda některá nemáte stejnou zkušenost,popřípadě nevíte,co mu vadí:-)kdykoli jdeme ven,ještě jezdí v hlubokém kočárku a položím ho do něj,spustí řev.teď v zimě o to horší,že než ho oblíknu,položím do fusaku,zapnu,upravím,ječí a ječí.rozjedu se a ticho,v klidu kouká,třeba i 15-20 minut,poté usne a většinou se po hoďce probudí ,je v klidu oět těch 10-15 min a začne řvát.to už ale mám vychytaný takže jsem už skoro doma.zkoušela jsem ho dát i do sporťáku,výsledek naprosto stejný.do puntíku.proč vždycky musí být takový kino?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4989
28.11.10 13:04

proste potrebuje drncat. Moje mala treba jecela, protoze nevidela ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
28.11.10 13:07

Naše taky řve když se nehoupe.Do kočáru ji s řevem nesu pokaždý,protože nesnáší oblékání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
28.11.10 13:08

taky jsme to tak měli u obou dětí a koukám, že to bylo v tak stejném věku. Jenže já je mám v zimě, tak mě to vyšlo na léto. Musela jsem jezdit ven jen když měli spát. Jinak hroznej křik :-P a někdy už sem nevydržela a vzala je do náruče a dojeli jsme domů tak. Časem se to ale srovnalo samo, možná jak sem je začala posazovat. Třeba mu taky vadí, že nevidí ven jak píše lucie.t.
Ale přeju pevné nervy! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
28.11.10 13:19

Je to přechodné období, mívá ho spousta dětí.
Tuším, že jsi už tady něco podobného řešila, nemá cenu ho na sílu nutit, přejde to samo.
Buď budeš do té doby tvrdnout doma nebo zkusíš nosit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
28.11.10 13:21

I u nás - s řevem do kočárku, s řevem z kočárku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
28.11.10 13:22

…podle me chce nosit a vycumovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
28.11.10 13:25

Mám doma to samé, v kočárku jen spí. už jsem ho zaparkovala na balkoně a nosím v šátku. Nakonec je to pohodlnější i pro mě. Jsem rychlejší.
Pokud nosit nechceš, tak nezbývá než vydržet, případně uplácet křupkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
28.11.10 14:03

Nudí se. Nic nevidí, a navíc se teď ani nemůže pořádně hýbat, když je jak vánočka. Taky bych ječela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
28.11.10 14:10

ahoj a kolik je malému??ten můj takto začal v kočáře řvát,když začínal mít tendenci si sedat a chtěl prostě sedět a dívat se.jakmile sem ho položila,řev…tak nevím jestli to ten tvůj nemá taky tak ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
28.11.10 14:14

Naše děcka to dělaly taky a obě ve stejném věku!!!

Podle mě mu vadí, že nevidí ven a už ho „jen“ ležení nebaví - potřebuje mít rozhled a vidět nové věci ne jen tebe - nic ve zlém :mrgreen:

My jsme tak s muzikou jezdili do té doby než jsem je dala do sporťáku! :palec:
Od toho dne jsem měla ty nejhodnější a nejspokojenější děti, v kočárku byli spokojení, hodní a procházky mohly být klidně celodenní :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5618
28.11.10 14:57

Ahoj,

meli jsme u obou deti v podobnem veku (zacalo to cca kolem 5.mesice), nejak to pak odeznelo samo, v kocaru je proste nuda. Nekolikrat jsem tlacila prazdny kocar a dite na ruce, jinak se lidi otaceli pres pul ulice, coze to tomu chudeti ta matka dela, ze tak jeci. :roll:
Jak to prislo, tak to odeznelo, takze moje rada: vydrz! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
28.11.10 15:21

Nudí se :nevim: . Anežka se takhle nudila několik měsíců (byla ale mladší). Pomohlo až hodně hlasité chrastítko, které chrastilo při sebemenším houpnutí. Má v kočárku hračky? Nejlíp připevněné ke kočárku, aby jste je neztratily :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
28.11.10 18:24

diky za prispevky..snad to bude brzy za nami..jen je mi divny,ze v tom sportaku kdyz jsem ho zkousela dat tak plakal,teda rval taky.mozna je jeste malo vnimavy.holt budu doufat,ze si prochazky zacnu uzivat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
29.11.10 01:00

ahoj,taky jsem tohle prožila,malého jsem v hlubokém vozila do 4 měsíců,protože už se tam sotva vešel a bylo to podobné,dala jsem ho do kočáru,byl klid a usnul a pak se probudil,začal se kroutit a vzpírat a ječet,přešli jsme na sporták a bylo to v pohodě,takže to bylo tím že neviděl kde se co děje… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí