Laminátor - různé formáty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
a12
60972
21.1.19 18:31

To zvladne kazdej ne? Je na A4 ale muzes tam dat klidne malou fotku a pak si to ostrihnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31475
21.1.19 18:33

Podle mě je to docela jedno, jsi omezená většinou spíš tím horním limitem velikosti. Mám úplně obyčejnou laminovačku od Peach, umí A4, ale normálním tím beru jakoukoliv menší velikost. Jakoby je fakt, že foto do průkazů je už relativně malé, nicméně ta kapsová folie ti stejně o několik mm všude přečuhuje, tak by to neměl být problém. Ty válce nejsou až tak obří. Ale věci velikosti vizitky, menší herní kartičky apod. tím beru běžně, je to jen o tom jakou seženeš velikost folie, ale těm válcům je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31475
21.1.19 18:35

Nebo jak píše @a12 si to dát do folie na A4 a odstřihnout. Ale mě docela štvou ty ostré hrany, takže jsem radši nakoupila různé formáty - i přímo Peach nabízí folie pro vizitky, kartičky, A6, A5 atd. Jednak neplýtvám folií a jednak pokud potřebuju kus odstřihnout, není toho tolik, tudíž to není všude ostré. Ideální samozřejmě je se trefit přesně do toho formátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60972
21.1.19 18:37
@Nimie píše:
Nebo jak píše @a12 si to dát do folie na A4 a odstřihnout. Ale mě docela štvou ty ostré hrany, takže jsem radši nakoupila různé formáty - i přímo Peach nabízí folie pro vizitky, kartičky, A6, A5 atd. Jednak neplýtvám folií a jednak pokud potřebuju kus odstřihnout, není toho tolik, tudíž to není všude ostré. Ideální samozřejmě je se trefit přesně do toho formátu.

No ja treba nahazim vic veci na tu A4 a pak to rozstriham.. Ale nedelam nic co bych potřebovala aby bylo nejak reprezentativní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16915
21.1.19 18:38

Ahoj,

Menší formát zvládne každý. Mám Olympii a zvládá jak vizitky, tak prukazové fotky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31475
21.1.19 18:45
@a12 píše:
No ja treba nahazim vic veci na tu A4 a pak to rozstriham.. Ale nedelam nic co bych potřebovala aby bylo nejak reprezentativní :mrgreen:
:mrgreen: já mám lehké OCD, mě to irituje. Hlavně to pak vezmu nějak nešikovně a jsem schopna se o to říznout, takže musím mít všechny řezy rovně, ideálně stejné, srovnané se zbytkem a ideálně ne úplně ostré :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
21.1.19 19:31

@chs.jasmin @Nimie Holky, a jaký typ té Olympie přímo máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16915
21.1.19 19:40
@pampalin píše:
@chs.jasmin @Nimie Holky, a jaký typ té Olympie přímo máte?

Přesně asi ani nevím, co bylo na netu - je to 3v1 - laminovačka, řezačka a taková ta vychytávka co dělá oble hrany :D Ono to je na jedno brdo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31475
21.1.19 19:42

@pampalin já nemám Olympii, ale Peach, konkrétně PL745

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
21.1.19 19:46

@Nimie Promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
21.1.19 19:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31475
21.1.19 19:47

@pampalin v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16915
21.1.19 20:04
@pampalin píše:
@chs.jasmin https://www.nej-ceny.cz/…0-combo.html?… Tuhle?

tuto a jsem spokojená i když jsem ji kupovala za jednou tolik :lol: odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat