Laparoskopie – za jak dlouho jste otěhotněly?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
18.12.10 21:47

jj, bohužel to tak je :/ Nám doktorka řekla, že máme počítat na 26 tisíc a víc, takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
18.12.10 21:48

Kelynko a to na JEDEN POKUS????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
18.12.10 21:51

Jo na jeden stimulační cyklus. Pokud se zadaří a odeberou ti dost vajíček,který se při kultivaci udrží,tak ti je za poplatek zamrazí (cca 3-5000) a pak si při případném dalším pokusu hradíš jen embryotransfer. To je dalších cca 2000. Síla,co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
18.12.10 21:52

ano, jeden pokus ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
18.12.10 21:53

Jaruš a měla jsi prodlouženou kultivaci nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
18.12.10 21:54

Takhle se vydělává na lidském neštěstí pane!!!!!!!!

To je fakt šílenost. Holky díky za info. Jsem nějaká utahaná, jdu na kutě. Mějte se. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
18.12.10 21:55

noo taky si to tak říkám, že tak se vydělává :/ Dobrou nooooc, já už se pomalu taky chystám na kutě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
18.12.10 21:59

Dobrou,Leni. Kely, měla jsem prodlouženou kultivaci a navíc jsme museli i ICSI, což dohromady dělá cca 11-12000. Byla jsem z toho pěkně vedle, když mi to řekli, ale co by člověk neudělal… Ještě,že ám zbylo dost na zamražení, protože na další pokus bychom museli nejdřív našetřit. Takhle ty dva tisíce na ET už nejsou oproti tomu všemu skoro nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
18.12.10 22:03

Tak holky dobrou. Ještě skočím ven s naší psí slečnu a taky hupnu do peří.Papa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
18.12.10 22:04

aha, tak to máš dobrou cenu, protože já bych ve svém centru zaplatila za isci daleko víc, tak třicet tisíc a možná i víc.. Nooo tak to je fajn,že pak už to vyjde jen na 2tisíce, to můj další pokus by asi byl stejně drahý jako ten první, co jsem tak pochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
18.12.10 22:07

Liský neštěstí je nejvíc výdělečný,protože člověk udělá všechno,co může,aby všechno dobře dopadlo. Tak jdu venčit a pak chrupat. Přeju dobrou noc a krásné sny… :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
27.12.11 07:22

Ahojky, během šestinedělí :mrgreen: :mrgreen: , doktor nam sex sice zakázal, ale chuť byla silnější :P no a za 2 a půl měsíce rodíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petua123
22.1.12 09:50

Ahoj … moje slova, jako kdybych to říkala já. Navíc je o to stresovější, když ti 2 zbývající kamarádk bez dětí oznámí, že jsou těhotné. Samo že jim to přeju, ale je to dost bolestivé, když vím, že nám to nejde a to si to tak moc přejem :-(

• Citovat
  • Upravit
1090
23.1.12 06:38

Zdravím Vás
Mám endometriózu pobřišnice, děložní stěny (zjištěno při laparo teď před Vánoci) a asi i RV septa (zatím důvodné podezření) a čeká mě druhá laparoskopie, pravděpodobně v dubnu. Potom mi doktorka doporučila těhotenství.
Za jak dlouho po laparoskopii (nejen diagnostické, ale i chirurgické - odstraňování srůstů, atd.) Vám lékaři doporučili začít se snažením? A jak to bylo potom s léčbou HAK po laparo?
Díky moc za Vaše odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.3.14 17:32

Ovulace po laparoskopii

Ahoj :) jsem po laparoskopii polycystických vaječníků a pročištění vejcovodů. Menstruace se po operaci nějak opozdila, ale po vyvolávací injekci dorazila normálně. Dnes je to 17 den od prvního dnu menstruace a podle ovulačních testů ovulace stále nikde a to i přes mírné pobolívání v podbřišku. Myslíte, že by ovulace mohla ještě dorazit, nebo by můj cyklus mohl být anovulační? :think: Moc všem děkuji za radu! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí