Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
chci se zeptat. Jsem v 17. týdnu a před dvěma či třemi týdny jsem krásně cítila pohyby miminka. Teď hodně ustaly, spíš úplně a nemůžu nějak miminko „probudit“.
Už je to třetí miminko a tak poznám dobře pohyby miminka.
Můžete mi poradit jestli je to normální, nebo mám zajet do nemocnice??
Díky moc Iva
Ahoj,
já to měla u dcery to samé. Akorát jsem pohyby cítila ještě dřív. Taky jsem jí cítila, pak zas ne, třeba celý den. Mimi je ještě moc malinké, až trošku povyroste, ta ho budeš cítit víc ![]()
Ahoj, ale že ho nemůžu nijak probrat. Vždycky odpověděl aspoň kopnutím.
Asi to vypadá blbě, že dost plaším…ale už je to několik dní.
Pokud máš strach, zajeď do porodky na pohotovost, ať tě zkontrolují ![]()
pomeranca píše:
Pokud máš strach, zajeď do porodky na pohotovost, ať tě zkontrolují
Souhlasím ![]()
Záleží jak je mimi natočené. Ještě je moc maličké, takže když se natočí jinak, tak pohyby cítit nemusíš, např. při kopání do zad. Ale pro tvůj klid si zajeď do nemocnice.
ahoj ja bych jela urcite,at je male nebo ne hybat by se alespon trochu melo zkus si lehnout nabok,rychlejsi chuze a tak rozprud si krev a uvidis ale pokud ustaly uplne tak je to divne,me dr rekla ze pokud je zena stihla citi to lip jak silnejsi ja cekma tez treti a pohyy poradane citim az ted tak od 23tt
Já mám stejný problém. Dala bych nevím co za to, že jsem cítila pohyby snad od 13. týdne a pak najednou nic, teď jsem 19. týden a je to hodně nepravidelné. Snažím se na to nemyslet a doufám, že je vše OK. A říkám si, že je asi natočené k zádům. Kamarádka měla takový problém, že už v pokročilejším stádiu těhu cítila pohyby hodně nepravidelně a bylo to tím, že je natočené k páteři.
Myslím že už i tak si čekala dost dlouho a jela bych hned.Pak se ozvi,držim palce
Ahoj,
tak jsme jeli do nemocnice do náchoda a tam mají pohotovost až odpoledne. Ale v autě se mimi trošku hnulo. Jako by mě pohladilo
)
Ve středu jdu do poradny tak se na to zeptám doktora. Ve čtvrtek večer jsem ho taky šťouchala a koplo mě tak proti ruce až mě to zabolelo. Je možné, že je jinak natočené.
Určitě dám vědět ve středu.
Díky moc za rady
Iva