Laparoskopie bolest

47
18.9.21 14:18

Laparoskopie bolest

Ahoj holky. Kdo z Vás byl na laparoskopii? Jak jste se po ní cítily?

Včera jsem byla na odstranění cysty na vajecniku + mi našli ložisko endometriozy, takže ho vypálili. Dokaď mi dávali kapacku a injekce na bolest, tak se to dalo.

Ale dnes mě pustili domu a trpím jak pes. Když lezim, nejsem schopna se zvednout z postele jak zatínám břicho.. :( chodím shrbena jak duchodce. Je mi špatně od zaludku.. nikdy jsem na žádný operaci nebyla. Myslíte, že je to Ok? Dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12929
18.9.21 14:23

To bys ale neměla zvedat se přes břicho.
Jinak na laparu sjem byla, i když něčeho jiného.
Jasně, že jsem chodila přihrbená, organismus rozhozený, ale dalo se to vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.21 14:25

Ahoj, po sve zkusenosti bych volala doktorce.

Samotne mi odstranovali 12cm cystu, nakonec to vzali i s vajecnikem a neplanovane rizli i cysty na druhe strane. Trochu me tahaly stehy, ale paracetamol jsem prestala potrebovat asi treti den?

Mela jsem tedy velikou motivaci v podobe dvou deti, z toho jeste jeden kojenec, ale co popisujes, mi prijde neco v neporadku :think:

• Citovat
  • Upravit
19983
18.9.21 14:27

Na laparce kvuli cystam a endometrioze jsem byla xkrat. Ale takové bolesti to nebyly. Po propuštění uz jsem fungovala celkem normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.9.21 14:59

Já právě myslela, že to je normální, ten den po operaci taková bolest.. Achjo. Počkám do zítra a kdyztak zajedu na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.9.21 15:00

@Sany80s já se snazim zvedat jinak, ale moc to nejde :D když se převalim na bok tak je to ještě horší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27681
18.9.21 15:39

@Lilina 321 byla jsem na několika laparo, neřekla bych že to je nesnesitelná bolest :think: zvedej se přes bok né přes břicho
léky na bolest bereš? v nemocnici je pak poslední den už nedávali tam tě to nebolelo?
ohnutá budeš ale musíš se sama rovnat i přes bolest jinak ti to pak moc nepůjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
18.9.21 15:54

Ja jsem byla na laparce, ale jen koukali jestli nejsou nejaky srusty a i tak jsem pak chodila schrbena minimalne tyden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.21 17:22

Taky jsem byla, jen na necem jinem, druhy den jsem sla domu, zvednout z lehu byl problem-ukazovali mi, ze se mam zvedat pres bok, ale stejne to bylo desny, nejlip mi bylo ve stoje, i kdyz nahrbena jsem asi taky byla. Uplne nejhorsi bylo, ze jsem nemohla zvednout nohu dost vysoko na to, abych mohla vlizt do vany - to jsem proste sama nezvladla, musel mi tam pomoct manzel (to bylo druhy den po operaci, o den pozdeji jsem to s nadavanim zvladla uz sama). A mela jsem leky na bolest - neco ucinejsiho nez paracetamol, brala jsem urcite tri dny

• Citovat
  • Upravit
47
18.9.21 17:24

@ka2ka Mě dali injekci na bolest dneska ráno (tzn. V den kdy mě pustili..) takže jsem nevěděla, ze to bude tak bolet :/ Jinak vzala jsem si teď Nimesil a je to trochu lepší.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.9.21 17:26
@Anonymní píše:
Taky jsem byla, jen na necem jinem, druhy den jsem sla domu, zvednout z lehu byl problem-ukazovali mi, ze se mam zvedat pres bok, ale stejne to bylo desny, nejlip mi bylo ve stoje, i kdyz nahrbena jsem asi taky byla. Uplne nejhorsi bylo, ze jsem nemohla zvednout nohu dost vysoko na to, abych mohla vlizt do vany - to jsem proste sama nezvladla, musel mi tam pomoct manzel (to bylo druhy den po operaci, o den pozdeji jsem to s nadavanim zvladla uz sama). A mela jsem leky na bolest - neco ucinejsiho nez paracetamol, brala jsem urcite tri dny

Dobře, děkuju. Mě v nemocnici neukazali vůbec nic, jen mi zmackli břicho, řekli dobrý můžete domu :D mě je nejlíp v leže :/ ale to zvedání je šílený, na boku mě to bolí taky hodně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
19.9.21 01:14

Jsem týden po laparoskopii, odstranění pravého vejcovodu a velké množství srůstů, také ještě nejsem v pohodě, trápí mě steh v pupíku, vůbec se nehojí jak má a bolí mě od něj břicho. Úplně si teď říkám, že obdivuji ty co psali, že třeba třetí den šli do práce. Já ještě v pohodě nejsem ani víc jak týden po (operovali mě 9.9.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
19.9.21 10:34

@Andrea88888
Taky obdivuju..ja dneska už i zvracim, ale nevím jestli to není z těch prášku co jsem do sebe všechno nacpala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí