Laparoskopie kvůli prasklé cystě

705
7.11.17 16:37

Laparoskopie kvůli prasklé cystě

Hezký den, holky, chtěla bych se zeptat, zda některá z vás byla na zákroku kvůli prasklé cystě? Byla jsem dnes na gynekologii ohledně tupých bolestí v podbříšku a zjistilo se, že tam mám nějakou volnou tekutinu…vypadá to na prasklou cystu, o které jsem ani nevěděla, že ji mám 8o. Vzali mi krev a zítra mám čekat výsledky, jen mám docela strach, tak bych ráda věděla, jak to probíhalo dál…moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.11.17 16:41
@kaja7 píše:
Hezký den, holky, chtěla bych se zeptat, zda některá z vás byla na zákroku kvůli prasklé cystě? Byla jsem dnes na gynekologii ohledně tupých bolestí v podbříšku a zjistilo se, že tam mám nějakou volnou tekutinu…vypadá to na prasklou cystu, o které jsem ani nevěděla, že ji mám 8o. Vzali mi krev a zítra mám čekat výsledky, jen mám docela strach, tak bych ráda věděla, jak to probíhalo dál…moc děkuji :srdce:

Mě nestihla prasknout když jsem byla, ale mělo by to probíhat dost podobně. Spíš je zvláštní že tě nevzali okamžitě, když už je to na operaci (někdy se to vstřebá samo, což evidentně není tvůj případ), protože obecně je to dost riziko. Ne že bych tě chtěla strašit, jen když už takhle, tak si alespoń pohlídej, abys opravdu šla co možná nejdřív.

• Citovat
  • Upravit
3355
7.11.17 16:58

@kaja7 Měla jsem ji také, praskla mi v práci ale nic s tím nedělali, ze prý se volna tekutina v břiše sama vstřebá, dostala jsem injekce na bolest a poslali mě domu :think:
Ale bolelo to pěkne dlouho… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
7.11.17 17:22

Jedná cysta mi praskla a to nechali být že sr vstreba. Když viděli další cystu, tento rok, druhý den už jsem byla přijata do nemocnice a další operovana. Ale cysta byla velká a já o ní taky nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
7.11.17 20:00

Můžu se zeptat, jak dlouho si tě v nemocnici nechali a jak dlouho po zákroku jsi se zotavovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
7.11.17 20:01

Jinak holky děkuji, tak nějak doufám, že by se to mohlo vstřebat, nikdy jsme na to netrpěla, tak mě to dnes dost překvapilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
8.11.17 15:17

Holky, tak dnes mi volali výsledky: vaječníky v pořádku, tak prý mě volat nebudou…tak jsem se ptala, co teda mám dělat dál, když je tam ta voda a stále to bolí..prý mám počkat, jestli neodejde cystička s ms a pak se uvidí. Celkem mě překvapilo, že tam mám prasklou cystu a nic se neděje 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
8.11.17 15:34

@kaja7 jak jsem psala, jedna mi praskla a také nic nedělali jen léky na bolest a druhou jsem měla teď nedávno a ta odešla s MS tak uvidis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.17 15:41

@kaja7 tak tím pádem toho tam možná nemáš tolik a je to v pohodě. Jestli tě doktorka viděla, tak bych se nebála :hug:

• Citovat
  • Upravit
705
8.11.17 16:02

@HandulkaK tak snad to odejde s ms, pokud by totiž bolest přetrvávala, asi bych musela k obvodnímu, jestli to není něco jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí