Akutní - jet do nemocnice? Krvácení, cysta

2081
6.11.17 16:30

Akutní - jet do nemocnice? Krvácení, cysta

Prosím o názor.
MUDr mi zjistil před 14 dny na vaječníku, 7 cm. Dnes po 10 dnech zpoždění jsem dostala asi MS. Moc krvacim, bolí mě v podbrisku, ale jako velmi silné M/S bolesti. Je to normální - praskla a v pohodě, nebo není a mám jet do nemocnice? Každých 30 minut menim tampon, mám to od 14:00. Co myslíte? Nikdy se mi to ještě nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27701
6.11.17 16:34

@MadGirlNancy já bych jela, dnes jsem byla s něčím podobný a je z toho zánět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85404
6.11.17 16:34

@MadGirlNancy myslim, ze kdyby praskla, tak mas tak silne bolesti, ze jsi uz na operacnim sale. Kazdopadne za kontrolu u dr nic nedas. A divim se, ze pri takove velikosti hned neoperovali nebo operaci alespon nedoporucili :think: mne do ni doktorka tlacila uz pri velikosti 5,5 cm (zmizela ale sama)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.11.17 16:40

Určitě jeď, krvacis hodně, tak ať to radši zkontrolují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
6.11.17 16:53

Já měla 10cm a říkali, že kdyby praskla sotva polezu po zemi. druhý den jsem byla na sále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
6.11.17 17:20

Jela bych na pohotovost. A pro jistotu bych vymenila tampony za vlozky, at nemas infekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
6.11.17 17:33

Jela bych, ať se kouknou. Může to být k té cyste, ani prasknout nemusela… Já taky tak hodně krvácela a cysta tam stále byla. Pak napíš, jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.19 07:56

Ahoj :) jely byste na pohotovost při velkém krvácení mimo menstruaci nebo pockaly?

• Citovat
  • Upravit
648
9.3.19 08:02

Určitě bych jela, krvácení mimo MS není jen tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
9.3.19 08:09
@Anonymní píše:
Ahoj :) jely byste na pohotovost při velkém krvácení mimo menstruaci nebo pockaly?

Jak dlouho trvá? Jak velké je? Někdy se rozhodí cyklus a menstruace přijde jaksi navíc. Mě se to stalo dvakrát a Dr mi řekl, že pokud to není často, tak dobrý, jinak hned k němu. Chtěl to vidět při krvácení. Ale já mohla vyloučit, že by to bylo mimoděložní těhotenství nebo cysta. V tomhle směru jsem to měla v klidu. Takže na druhou stranu pokud nemůžeš vyloučit jednu z těchto možností, asi bys měla pro jistotu sjet se nechat zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí