Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky byl z vás nekdo na laparoskopii..?jdu v po na presiti po císaři v děloze..moc se toho bojím…prý to nic není..jen musím den předtím už nejíst a pít projímadlo
v po operace a v úterý prý domu..tak se jen ptám..poprvé bude prcek 15mes.sam s tatínkem i přes noc..tak mám také nervy nikdy jsem bez něj nebyla ![]()
@diginiga nebyla jsem, v děloze asi ok. Já bych měla výhledově jít na žlučník a to už mi teda jedna doktorka laparoskopicky nedoporučila. Respektive říkala, že po dvou cs jednom komplikovanym, to asi laparkou nebude, protože bude dost srůstů.
jinak jsem ležela po první cs na pokoji s holkama po laparce (na šestinedělí nebylo místo) a ty byly v pohodě, jen si stěžovaly na nafouklé břicho a případně z toho bolesti, ale jen z toho plynu.
Ahoj, já byla na operaci žlučníku laparoskopicky, ale teda později - asi tak 2,5 roku po druhém císaři. Byl to akutní zánět, po operaci naprosto bez problémů a to už jsem ten zánět měla vážný, bo jsem byla žlutá, jako bych měla žloutenku. I tak jsem byla v nemocnici 4 dny. Ale oba císaře jsem měla bezproblémové ![]()
A neboj - chlapi to zvládnou ![]()