Žlutý výtok a opožděná menstruace

Anonymní
7.6.18 18:33

žlutý výtok a opožděná menstruace

Ahoj holky, od pátku mám žlutý vodnatý výtok, nijak nesmrdí. Menstruaci jsem měla dostat v sobotu 2.6. a pořád nic, ani se na ni nijak necítím, podbříšek mě vůbec nebolí jen prsa jako bych to měla dostat. Nemáte někdo podobné zkušenosti? Nebo mám prostě rovnou letět na gyndu? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11851
7.6.18 18:35
@Anonymní píše:
Ahoj holky, od pátku mám žlutý vodnatý výtok, nijak nesmrdí. Menstruaci jsem měla dostat v sobotu 2.6. a pořád nic, ani se na ni nijak necítím, podbříšek mě vůbec nebolí jen prsa jako bych to měla dostat. Nemáte někdo podobné zkušenosti? Nebo mám prostě rovnou letět na gyndu? :nevim:

A co říká těhu test? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.18 18:36
@Adulka24 píše:
A co říká těhu test? :roll:

Negativní

• Citovat
  • Upravit
11851
7.6.18 18:38
@Anonymní píše:
Negativní

V tom případě bych ještě asi týden počkala a pak letěla na gyndu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.18 18:41
@Adulka24 píše:
V tom případě bych ještě asi týden počkala a pak letěla na gyndu ;)

Dobře děkuji o miminko se s přítelem nesnažíme, ale myslíte že je tam jakože šance že bych mohla být? první test jsem si dělala hned v úterý ráno, a druhý před chvílí a oba negativní.

• Citovat
  • Upravit
11851
7.6.18 18:45
@Anonymní píše:
Dobře děkuji o miminko se s přítelem nesnažíme, ale myslíte že je tam jakože šance že bych mohla být? první test jsem si dělala hned v úterý ráno, a druhý před chvílí a oba negativní.

Pokud spolu spíte, tak šance je vždy. Ale nepíšeš o sobě víc, zda máš pravidelné/nepravidelné cykly apod. Pokud máš už ale 6 dní zpoždění a test je negativní, tak spíše ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.18 18:50
@Adulka24 píše:
Pokud spolu spíte, tak šance je vždy. Ale nepíšeš o sobě víc, zda máš pravidelné/nepravidelné cykly apod. Pokud máš už ale 6 dní zpoždění a test je negativní, tak spíše ne. :nevim:

Ano spíme, nikdy se do mě neudělal, ale kondom taky nepoužíváme, ani prášky neberu. MS mám pravidelné a pokud ne spoždění je max 1-2dny nebo naopak o 1-2 dny dříve to dostanu. Akorát v březnu jsem měla opožděnou o 4 dny. Jinak jsem to měla vždy pravidelné skoro na den. Také používám tu aplikaci menstruační kalenář. Jako doufám že ne, jak říkám anise na tto necítím, krom toho že mě bolí prsa. Což mužou ale z více důvodů.

• Citovat
  • Upravit
11851
7.6.18 18:55
@Anonymní píše:
Ano spíme, nikdy se do mě neudělal, ale kondom taky nepoužíváme, ani prášky neberu. MS mám pravidelné a pokud ne spoždění je max 1-2dny nebo naopak o 1-2 dny dříve to dostanu. Akorát v březnu jsem měla opožděnou o 4 dny. Jinak jsem to měla vždy pravidelné skoro na den. Také používám tu aplikaci menstruační kalenář. Jako doufám že ne, jak říkám anise na tto necítím, krom toho že mě bolí prsa. Což mužou ale z více důvodů.

Jak říkám. Těhotná nejspíš nebudeš. Počkej týden a když nic, tak maž na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.18 18:56
@Adulka24 píše:
Jak říkám. Těhotná nejspíš nebudeš. Počkej týden a když nic, tak maž na gyndu.

Dobře děkuji moooc :oops:

• Citovat
  • Upravit
5810
7.6.18 19:17
@Anonymní píše:

Nebo byla ovulace později a teprv se zahnizduje vajíčko a vyjde ti test až dyl.. Zkus testovat zas za dva dny a uvidíš, pokud to teda do té doby nedostaneš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
7.6.18 19:25

Zkus ještě pár dní vydržet, mně se teď zpozdila ms o 6 dní, nejspíš to způsobila cysta, kterou mi nedávno objevil dr. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.18 19:40
@Anitramm píše:
Zkus ještě pár dní vydržet, mně se teď zpozdila ms o 6 dní, nejspíš to způsobila cysta, kterou mi nedávno objevil dr. :nevim:

Aha, týjo :roll: vydržím no… nic mě netrápí nebolí, krom prsou ale dá se to, jen spíš právě strach z toho proč pořád nedorazila, ale děkuji zprávu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.18 19:51
@Lainaire8 píše:
Nebo byla ovulace později a teprv se zahnizduje vajíčko a vyjde ti test až dyl.. Zkus testovat zas za dva dny a uvidíš, pokud to teda do té doby nedostaneš :nevim:

Ježis no tak zkusím teda… 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.18 19:53
@Lainaire8 píše:
Nebo byla ovulace později a teprv se zahnizduje vajíčko a vyjde ti test až dyl.. Zkus testovat zas za dva dny a uvidíš, pokud to teda do té doby nedostaneš :nevim:

MOžná i jiný, měla jsem GS mamatest a četla jsem si receneze a ne vždy je prý pravdivý, a že někdy neukazuje nic ikdyž jsou těhotné nebo naopak

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.19 12:25

Stejný problém

Ahoj, zajímalo by mě jak jsi problém vyřešila, mám teď úplně stejný, nevím si rady :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa