Laryngitida u syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
31.10.14 16:15
@Mišulemišule píše:
Holky ted pres den dobry ale ted zase zacina pokaslavat a porad tak divne jak dlouho bude mit ten hnusny stekavy kasel ja myslela ze uz ne po tom jednom cipku na noc mu mam dat jeste jeden rikala doktorka…

Na noc určitě ještě čípek dej..A neboj, kašlat ještě bude, ale dej nějaký sirup..

• Citovat
  • Upravit
31.10.14 16:35

Mam doma jen mucosolvan nic jineho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
31.10.14 16:54
@Mišulemišule píše:

Tak dej aspoň ten mucosolvan, ten je i na ty záněty hrtanu atd. A do lékárny nemáš možnost jít? Aspoň přikoupit ten fenistil?

• Citovat
  • Upravit
31.10.14 17:41

Bohuzel ne jsem na vesnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65357
31.10.14 17:43

@Mišulemišule ten bych už ted večer nedávala…bude ho to v noci nutit kašlat
dej ten čípek na noc, zase hodně větrej…at je chladno
nemáš nanuky v mrazáku???jestli ano, dej mu nanuka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
31.10.14 17:49
@Mišulemišule píše:

ahoj, mám oba syny trpící na laryngitidu. neboj, rectodelt čípky jsou dobré, potom hodně zvlhčovat vzduch (rozvěsit kolem postele mokré ručníky) a větrat, event. jako pomoc nabalit prcka a strčit ho na balkon, do okna nebo aspoň před mražák, ten ledový vzduch pomůže ke splasknutí otoku. a Mucosolvan na noc ne, ten se dává nejpozději v 16 hodin, později nutí ke kašlání, což se neslučuje s klidným spánkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.14 18:18

Holky díky čípek jsem mu dávala včera na noc a dneska ještě ne asi mu ho ani davat nebuudu dokud nebude zle cely den je ok jen když spal v poledne tak kašlal a pak už zase ne tak uvidím dneska už jsem si ho připravila že bude spát semnou a uvidime v noci je lepší kdyby náhodou ho nejdriv strcit do okna na ten vzduch nebo mu nejdriv dat ten rektodelt a pak do okna,???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
31.10.14 18:21

@Mišulemišule ona přes den laryng. bývá lepší, horší se to až v noci, doktorka říkala po půlnoci nebo k ránu. Ale stejně rychle a nečekaně, jako se objevila, většinou zmizí, takže už může být tuhle noc lépe. Kdyby měl synek záchvat, tak otevři okno a dej čípek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.14 18:25

Jj včera mi to říkala taky že už to vetsinou podruhe za sebou není ale já mám strach kašel má pořád a když spinkal v poledne tak ho to až vzbudilo tak se bojim jak dlouho bude ten kašel mít??a jak často mívají zachvaty vaše deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
31.10.14 18:31
@Mišulemišule píše:
Jj včera mi to říkala taky že už to vetsinou podruhe za sebou není ale já mám strach kašel má pořád a když spinkal v poledne tak ho to až vzbudilo tak se bojim jak dlouho bude ten kašel mít??a jak často mívají zachvaty vaše deti?

No, nejhorší je vždycky ta první noc, pak už to bývá lepší..Ale já mám zkušenost dávat ty čípky 3 dny po sobě..Pak ti zbyde ještě jeden a ten jsem si vždycky nechala na příště..No, kašlat bude, protože se mu začne uvolňovat ten hlen, malý měl třeba potom ještě kašel i 14 dní.. :nevim:
Asi do 3 let míval malý laryngitidu i 3 do roka, teďka už to není tak hrozné, ale jednou do roka ji má :roll: Ale to je individuální, čím je dítě starší, tím méně ji bude mít..Je to dlouhodobá záležitost, ale u vás to tak být nemusí..

• Citovat
  • Upravit
6538
31.10.14 18:51
@Mišulemišule píše:
Jj včera mi to říkala taky že už to vetsinou podruhe za sebou není ale já mám strach kašel má pořád a když spinkal v poledne tak ho to až vzbudilo tak se bojim jak dlouho bude ten kašel mít??a jak často mívají zachvaty vaše deti?

kašel být může, důležité je, že není ten laryng. záchvat, takový ten štěkavý, dusící kašel. U kluků to většinou taky končí kašlem, ale takovým tím normálním. Záchvat se objevuje od 1 do max. 3 nocí, kašel zůstává třeba týden, to trvá než se vyléčí, stejně jak u rýmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
1.11.14 15:18

@Mišulemišule tak co? Jak je malému? Je to lepší?

• Citovat
  • Upravit
1.11.14 15:50

V noci nezakaslal ani jednou tak super a pres den jen pokaslava tak to nechci zakriknout ale doufam ze uz to bude dobry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
1.11.14 16:02
@Mišulemišule píše:
V noci nezakaslal ani jednou tak super a pres den jen pokaslava tak to nechci zakriknout ale doufam ze uz to bude dobry…

No supér :potlesk: Tak to je dobrá zpráva.. ;)

• Citovat
  • Upravit
1.11.14 17:50

Ještě jednou všem děkuju za rady :potlesk: :D :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení